Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weonika córka kazika

szczerze: jakie studia ukonczylsicie, gdzie pracujecie, ile zarabaicie

Polecane posty

Gość weonika córka kazika

czy po studiach humanistcyzbnych rzeczywwisci ejest tak dupnie??:o moj chlopak mgr inz mechatroniki i trzeci rok pracy znaleźć nie może, przyhjaciółka po dzeinnikarstwie w redakcji zarabia 3,500... jak to w końcu jest? sama chce isc na studia tylko nie amm pomysłu na siebie... powiedzcie jakie studia ukocnzycliscie, czy opracujecie w zawodzie ile zarabiacie?

Gość ehhhhhe
a nie karolina córka jana?

Gość skonczylam prawo
zarabiam 1000 zl bez widokow na poprawe pracuje w kancelarii i czuje sie jak bialy murzyn od 7 do 15 zapieprzam jak w chinskiej fabryce

Gość kalzeonka d
z tymi technciznymi studimai to prawda.. moj chlopak takze inzynier geodezji i nic z tego.. bezrobotny...ja po filologii germańskiej jestem tłumaczem zarabiam 1700 netto

Gość kalzeonka d
nasprawde po prawie taka biedad?

Gość ukonczylam geodezję
mam mgr inzyniera i co ztego??:o zarabiam marnme 1500 zł kur*a

Gość skonczylam prawo
niestety i wyjatkiem nie jestem nawet ludzie na aplikacji tyle zarabiaja i po 25 roku zycia sa na utrzymaniu rodzicow bo za te tysiac zl musza oplacic rocznie 4 czy 5 tys aplikacji duzo ludzi pracy w ogole nie ma ale tez sie zdarzaja i tacy ktorzy zalapali sie i zarabiaja 3-4 tys

Gość rtfm
mgr inz informatyk. kierownik projektow.

Gość skonczylam prawo
w niektorych kancelariach nawet na 3 zmiany sie pracuje i chodzi na nocki za ten tysiac zl

Gość jak ja nie cierpie walnetynke
a ja humanistka ukonczylam socjologię taka przez was szykanowaną i pracuję zarabiając 7000

Gość polska.,.,,,
7000 chyba koron czeskich

Gość ksennnaaaaaa
nie koczylam zadnych studiow, jestem po maturze. Pracuje jako asystenkta w wielkiej korporacji, dostaje 2.115 EURO na reke + 13 wyplate i extra wyplate na urlop. Mieszkam w Niemczech, zdaje sobie z tego sprawe, ze polskie realia sa troche inne.

Gość aanniiiaaaaayyy
a ja studiowałam edukacje przedszkolną i pracuję w przedszkolu, 5 godzin dziennie i zarabiam troche ponad 1800 na rękę

Gość polska.,.,,,
Jeszcze pare lat i to sie zmieni, bedzie lepiej. Mówie wam!!! Już chinole sie buntują, że za marny huj nie beda robić. My polaczki lubić sie klucimy!!!! Tylko sie obudzić musimy i borute zrobić.!!!!

Gość wkurwiona persona ............
administracja na UW i podyplomowo finanse dzis zlozylam wymowienie i za 3 miesiace bede wolnym czlowiekiem

Gość gość
ja jestem dopiero w trakcie studiow, a dokladnie na studium medycznym Dental w Szczecinie, mam nadzieje, ze kiedys uda mi sie zostac lekarzem