Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość (ka)milka

Rozwarcie na opuszek tj ile?

Polecane posty

Gość (ka)milka

to 1 cm? czy jak to rozumieć? Długo z takim można chodzić? Można uprawiać sex przy rozwarciu?

Gość (ka)milka
Trzeba było ale sie zestresowałam i mi wszystkie pytania z głowy wyleciały. Powiedział mi dziś że na opuszek rozwarcie, a bolało tak bardzo, że myślałam tylko o tym, żeby skończył badanie.

Gość a który
a który to tydzień?

Gość anussska876
tez takie mialam jak gin mi zrobil badanie i cos tam poruszal;p ale to bylo w szpitalu bo bylasm po terminie a rozwarcia nie bylo ale na drugi dzien juz urodzilam bo jakos mi sie szybko to rozwarcie powiekszylo

Gość Ja jestem Patrycja :)
Na opuszek to nawet jeszcze nie na centymetr. A chodzić z takim można dłuuuuugo ;)

Gość (ka)milka
40 tydzień. Mam takie nieregularne twardnienia w dole brzucha teraz, ale poza tym nic się nie dzieje. Myślicie, ze jakiś sex i ciepła kąpiel, a do tego trochę pikantnych skrzydełek z KFC mogłoby przyspieszyć sprawę?

Gość anussska876
ja z takim to 1 dzien chodzilam roznie moze byc;p ale lezaly ze mna kobiety ktore mialy wieksze rozwarcie i to kilka tygodni wiec nie wiem

Gość (ka)milka
up

Gość gość
Nie martw się ja miałam w szpitalu jak leżałam też opuszek i potem nagle jednego dnia miałam 2 palce a południem już 4 palce :)

Gość Bella ...
Ja z takim rozwarciem pochodzilam sobie jeszcze dwa tygodnie :) ale roznie moze byc ... czemu myslisz ze pikantne skrzydelka z KFC przyspiesza porod ... seks tak ... ale skrzydelka ?