Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego nie lubie dotyku

Dlaczego nie lubie dotyku ??

Polecane posty

Jestem prawiczkiem z nikim wczesniej n ie bylem. Ostatnio całowalem sie z dziewczyna i gdy ona dotykala mnie po brzuchu to czulem sie jakby mnie przeszywał prąd. Czemu tak jest ze moje cialo jest nadwrazliwe na obcy dotyk ?

Gość pytajcie smialo
a bylo to dla Ciebie przyjemne? to nie jets tak, ze nie lubisz dotyku, tylko jesli nigdy wczesniej go nie zaznales, to jestes na niego 1000x bardziej wyczulony.

tak oczywsiscie to bylo bardzo przyjemne

Gość Zuzanna Ameliiia
Dotyk ma bardzo szerokie spektrum. 1. Akurat w tej okolicy odczuwasz dotyk jako nieprzyjemny 2. Technika dotyku byla taka ze odczules to wlasnie w ten sposob. 3. Skojarzyles ten dotyk z sytuacja/czynnoscia ktora masz zakodowana jako negatywna

Gość pytajcie smialo
no to skad ten temat-nioe lubie dotyku.chyba nie wiesz co to znaczy

Gość Zuzanna Ameliiia
No wlasnie...

Chodzilo mi o to ze temu dotykowi towarzyszyło dziwne do opisania uczucie

Gość IMO13702
To pewnie AIDS pełzał Ci po brzuchu.

Gość Zuzanna Ameliiia
A jakie skojarzenia wywolalo to "dziwne uczucie"

Gość IMO13702
Zuzia daj spokój... Lepiej zagospodaruj swój czas w bardziej produktywny sposób. Na przykład wysyłając mi swoje nagie fotki.

Gość Zuzanna Ameliiia
Nagich fotek masz cala mase w necie. Wybierz sobie jakas i wyobraz sobie ze to ja. A jak tak bardzo lubisz wstawianie fotek to wstaw swoje.

Gość nowe myśli
może jest coś co było kiedyś a czego nie pamiętasz? negatywny dotyk- jakaś operacja w dziecinstwie? albo ktoś Cię skrzywdził a Ty wyrzuciłeś to z pamięci?

Gość IMO13702
"może jest coś co było kiedyś a czego nie pamiętasz? negatywny dotyk- jakaś operacja w dziecinstwie? albo ktoś Cię skrzywdził a Ty wyrzuciłeś to z pamięci?" Buahahahah! To się nazywa złośliwość wysokich lotów. :D Zuzia, nawet nie wiem jak wyglądasz co uniemożliwia mi szukania podobnych lasek w necie. Zdjęcie piersi ułatwiłoby mi zadanie. Z braku laku może być i zdjęcie gniazdka.

Gość Zuzanna Ameliiia
Nie jestem w Twoim typie. To Ci musi wystarczyc.

Gość nowe myśli
imo- a dlaczego twoim zdaniem ludzie nie lubią dotyku?

Niektórzy nie lubią, gdy się ich dotyka po twarzy czy włosach, osobiście znam takie osoby... to jest tzw. przeczulica, nadwrazliwość skóry na dotyk... Może ty też to masz... to nie jest do końca fizjologiczna reakcja, ale niektórzy tak maja po prostu i z tym żyją i w niczym im to nie przeszkadza, także to nie jest żadna choroba ani nic złego. Po prostu tak jest i juz. :)

Gość IMO13702
A skąd wiesz jakie ja mam typy? Twojego nagiego zdjęcia nie widziełem, dlatego nie mogę oświecić Cię, czy nie jesteś w "moim typie". Do drugiej koleżanki: zabaw się w minetkę i se do takiego gniazdka jęzor włóż.

Gość ja ci mgoe dac zdejcie mojego
sam chciales gniazdko ;]

Gość IMO13702
Boże! Chłopak se pewnie jaja robi. A jeśli nawet nie, to co w tym dziwnego, że prawikowi włączają się intensywne odczucia jak go laska po jajach mizia.

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - ja juz jestem oswiecona. Nie jestem w Twoim typie wiec nie ma powodu abys ogladal moje zdjecia tym bardziej nago..

Gość nowe myśli
imo- dlaczego ludzie nie lubią dotyku?

Gość nowe myśli
może i racja z tym prawikiem, może się przyzwyczai , może nie ma to głębszego podłoża.

Gość IMO13702
Nowe mysli, a dlaczego myślisz, że autor nie lubi? Nie sugeruj się tematem, tylko przeczytaj jego odpowiedzi. Zuzia, Ty pewnie należysz do gatunku Desek.

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - no widzisz jakie Ty czasami wykazujesz przeblyski intelektu...75A Dlaczego ludzie nie lubia dotyku?

Gość kot.13
autor pisze, że to przyjemne. Ale w tytule pisze, że nie lubi dotyku. A więc nasuwa się następujące pytanie- DLACZEGO autor nie lubi przyjemności? Dlaczego przyjemność źle na niego wpływa?

Gość IMO13702
Kocie, ze swoimi filozoficznymi pytaniami prosimy opuścić ten temat - zostawiając jedynie nagie zdjęcia po sobie. Zuzia - 75A, Jaaaa Cieeeee! Nie no 75A? Jaka kobieta ma 75A?! :( :( :( A przede wszystkim jaka kobieta przyjmuje, że 75A cokolwiek mi mówi. :D

Gość Zuzanna Ameliiia
IMO - chcesz powiedziec ze jednak przecenilam Twoje przeblyski intelektu?

Gość IMO13702
Co ma nieznajomość babskich rozmiarów do intelektu? Podaj w centymetrach: klatka/talia/biodra/wzrost/waga/zdjęcie, to wtedy pogadamy.

Gość Zuzanna Ameliiia
Nie mam centymetra wiec sie nie moge zmierzyc. Zreszta po co? Zdjecie - zapomnij... to juz chyba ustalilismy. I nie mysl za duzo na ten temat bo bedziesz mial koszmarne sny. Jakies jeszcze pytania?