Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zyia86

ZIA odwolala slub!!!!!!

Polecane posty

Gość a ty co tu
robisz ?? moze tez sie weź za jakies odkurzanie zamiast pieprzyc farmazony ??? Jak twierdzisz ze ona jest ladna od wiekszosci kobiet to musisz miec zanizone poczucie wlasnej wartosci, wspolczuje

Gość hahahihii
ona wcale nie jest ładna. widziałam ją na żywo na ostatnich targach ślubnych na Torwarze w Warszawie. na filmie video wygląda o niebo lepiej niż w realu. na filmie jest szczuplutka i dość filigranowa, ma dośćłądną cere i włosy a w realu to spory grzmot z sianem na głowie i baaardzo brzydka cera. jej facet szedł za nią jak zbity pies / znudzony bardzo a ona recytowałą mu ze śmiertelną powagą jakiej marki jest każda suknia jaką spotykali na swojej drodze. nawet dorzucała nazwę modelu sukni. masakra a jej chłopaka mi szkoda bardzo. smutny misio na pierwszy rzut oka.

Gość a ja cię zapytam
"Ta dziewczyna jest zdrowo rypnięta. Latami planowała ślub, " Planowała i będzie go miała. Cywilny to też ślub, jakbyś nie wiedziała.

Gość przepraszam że się wtrącę
Ale wcale nie cywilny. Teraz na tapecie jest ślub humanistyczny :)

Gość najlepiej przepierniczyc
kase na takie pierdoly ja nie moge ..... to jest w ogole jej kasa? watpie predzej miko kasa ze spadku jaka dostal ona w taki sposob wykorzystuje

Gość :D:D:D:D ]]]]]]]]]]
http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,115315502,115338324,Re_Rozne_koncepcje_czyli_Zia86_wychodzi_za_maz_3.html motylkowe popielniczki , umarłam :P

Gość kjdkas
http://forum.gazeta.pl/forum/w,619,115315502,,Rozne_koncepcje_czyli_Zia86_wychodzi_za_maz_3.html?v=2&wv.x=1&s=15 tu miotły ślubne a na dole parodia motylków na sedesie ;)

Gość gość
Ciekawe co teraz porabia Zia :D