Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no ja już kurna nie wiem

Dobry seks dla faceta???

Polecane posty

Co jest wyznacznikiem dobrego seksu dla faceta ? po prostu to jak dobrze mu dziewczyna robi w penisa?? czy np. takie rzeczy jak dotyk, pocałunki itp. bo podobno nie myślicie za dużo podczas

Gość analupoo
na pewno nie to czy robi to z ukochaną czy nie 🖐️

Gość a co to znaczy
ona mu robi dobrze w penisa ? teraz dzieci na erotycznym piszą ?

"bo podobno nie myślicie za dużo podczas" Ilu tu można się nowych rzeczy dowiedzieć o sobie :D Jak kobiety mają takie pojęcie o facetach to nic dziwnego że są takie biegłe......

ona mu robi dobrze w penisa ? no a jak miałam napisać ? :O w kutasa/?? mysliciel999, to może napiszesz coś więcej??

ale byle kobieta czy jakaś konkretna ? to ma znaczenie??

Ma znaczenie z byle kobieta będzie byle...... sex. Co ci mam niby napisać? Przecież ty nie masz żadnego pojęcia czym to się je....

No ja tu czegoś nie rozumiem, czy wyobrażasz sobie poczucie bliskosci, serdeczności z "byle-byle", to nie ważne, dla Ciebie -z byle mężczyzną na przykład...?O czym myślisz, jak czytasz? O technice spółkowania???

doszłam do wniosku,że facet po prostu musi ,że się brzydko wyrażę , "posuwać" , nie ważne ,że ma kogoś tylko ktoś jest daleko, po prostu , musi być mięcho :O

No to współczuję Ci, że w życiu trafiłaś na, że się tak wulgarnie wyrażę, męskie kurwiszony. Widocznie sama takich wybierasz, nic nie poradzę,wyciągaj wnioski.

jestem przerazona . mieszanka - prostolinijności ,ciemnoty , i w podrywach próba mieszania obu z wyrażeniami ,które określaja uczucia ,których osoba nie zna . Masakra

Podstawą idealnego współżycia ( serio są takie wyrazy, wymyślone chyba specjalnie dla panów z koloratką ) jest partnerka. I nie ma czegoś takiego jak "wyznaczniki". :O - co to takiego? Czy gotowe szablony na udany seks. :) To taniec uniesień. A wtedy szybki numer w damskiej toalecie nabiera rumieńców. :P :P :P Ale Ty zaliczasz się do tych co w kij dmuchają i życia im zabraknie by zrozumieć tak proste sprawy :) 🖐️

skąd możesz wiedzieć do których się zaliczam? może gdyby twój partner z którym wydaje ci się,że przerabiasz właśnie taniec uniesień , potrafi tak samo dostawać skrzydełek z inną :O

Gość hvgy666vjh
Co jest wyznacznikiem dobrego seksu dla faceta ? po prostu to jak dobrze mu dziewczyna robi w penisa?? czy np. takie rzeczy jak dotyk, pocałunki itp. bo podobno nie myślicie za dużo podczas dobry seks to jest gdy jestem mocno podniecony a żeby tak było to musisz być zajebiście ładna i rozłożyć nóżki. nic więcej mi nie potrzeba.

sorry, nowy, jesteś facetem..

"dobry seks to jest gdy jestem mocno podniecony a żeby tak było to musisz być zaj**iście ładna i rozłożyć nóżki. nic więcej mi nie potrzeba." też tak chyba teraz już myślę..

Gość hvgy666vjh
zapomniałem że miłość uczuciowa jest bardzo podniecająca. to jest bardzo ważne bo z uczuć wychodzi dużo fizyczności

Naprawdę nie ma za co przepraszać. Taki się urodziłem i z radością umrę, że akurat w życiu trafiłem na możliwość posiadania penisa nie zamierzam nikogo za to przepraszać. :O Zastanawiając się co Ty możesz zrobić dla faceta, tylko zmarnujesz sobie życie :O :( 🖐️

no ja już kurna nie wiem gdyby głupota umiała latać..... Jakieś lekcje głupoty brałaś czy z takim defektem się urodziłaś? Przekaz kondolencje swojemu facetowi. A i koniecznie mu przekaz żeby uciekał ;)

szczerze.... Nowy_ gdybym mogła wybierac , to chciałabym być w pełni wyposażonym obojniakiem , od zawsze ciekawi mnie co czuje facet? :P :D

Gość asbio
gówno czuje 🖐️

kazdy człowiek jest inny...wiec odpowiedz na twoje pytanie nasuwa sie sma..

Kiedy każdy człowiek byłby inny, nie byłoby głupich pytań. :) 🖐️ Prawie to samo poczułem pomarańczo, jak zobaczyłem co się dzieje za oknem. Ale to nie gówno... :P :P :P

Gość gość
A próbował ktoś http://www.nepalherbs.eu/pl/ ? Jesli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak u szesnastolatka.. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy

Gość Ela Sałata
Mój mąż namawia mnie na ich sex telefon http://rmsu.pl/jak-utrzymac-swoja-kobiete/ trochę mam mieszane uczucia, ale z drugiej strony ciekawi mnie jak by to wyglądała, taka erotyczna rozmowa z napaloną kobietą.

Gość gość
Pocałunki ? dotyk ? Faceci to prostacy dla nich szczyt marzeń to finał w buzi albo seks analny. Wiem po sobie dziesiątki partnerów seksualnych a marzenia w 99% te same. Pończochy, szpilki stringi seks w pupe final w buzi. Za dużo filmów oglądaja a potem...

Gość gość
A potem idą do prostytutki czyli do Ciebie. Stąd masz tę wiedzę.

Gość Krystyna34
Skorzystajcie lepiej i kupcie coś sobie i sami sobie urządzcie mega rozkoszną noc. Nowo powstały sklep erotyczny oferuje ciekawy asortyment i mega rabaty. www.intymnosc24.pl