Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gab(rysia)

Co myslicie o osobach spod znaku skorpiona?

Polecane posty

Mam przyjaciolke z tego znaku, znamy sie od dziecka, ale ona coraz bardziej mnie irytuje. Jej zachowanie jest nie do zniesienia, zastanawiam sie jak jej facet(ktorego mi wczesniej odbila...) z nia wytrzymuje. Chciaz, wlasciwie sa do siebie podobni, oboje mysla ze pozjadali wszystkie rozumy, maja tak wyolbrzymione ego, ze na dluzsza mete nie da sie z nimi wytrzymac. Ona nawet nie dopuszcza do swiadomosci, ze ktos moze jej nie lubic, no bo jak to tak, przeciez jest taka piekna i madra... jezeli ktos zrywa z nia kontakt to najczesciej z powodu jej egocentryzmu, ale ona tego nie rozumie, i jak to skorpion zaczyna sie mscic. Zaczelam unikac jej jak ognia, ale wiem ze i tak mnie dopadnie. Jak uwolnic sie od tej toksycznej przyjazni nie ponoszac zarazem zadnych szkód psychicznych czy fizycznych.

Gość Stara Pani Morgue Usher
Zodiak w myśl zasad znaków z zodiaku powinien mieć obecnie 13 znaków. Dla czego - poczytaj sobie w internecie o tym, skąd w ogóle wziął się zodiak, i jak kiedyś wyglądały relacje gwiazdy - słońce, a jak wyglądają obecnie. A czemu nadal jest 12 znaków? Bo nikomu nie chce się o tym myśleć - po prostu przyzwyczaili się do takiej pierdoły.

Gość to najtrudniejszy znak
Znam kilka Skorpionów,mają trudne charaktery niestety.

Gość Stara Pani Morgue Usher
Aaaa dobra....

Gość Lubie ludz spod znaku
skorpiona. Wiedza czego chca sa seksowni i najczesciej inni im zazdroszcza. To waleczne charaktery, ktorych nie da sie wodzic za nos, wspaniali przyjaciele. Jestem skorpionem i mam wielu znajomych z pod tego znaku, rozumie sie z nim i nie mam problemow. Jako skorpion moge powiedziec z z rybami i wodnikami nie dojde do porozumienia.

Powiem tak... Nie wierzę we wróżki, jasnowidzów, gwiazdy itp, nie czytam horoskopów. Ale jeśli akurat chodzi o ten znak zodiaku: skorpion... to wszystkie osoby jakie znam spod tego znaku mają kilka współnych cech: egoizm, egocentryzm, nie potrafią przegrywać, nikim się nie przejmują, lubią zemstę. Juz to dawno zauważyłam... aczkolwiek może to jedynie przypadek.

Gość a ja niestety
nie trawie facetow skorpionow,moj byla maz i szwagier -obaj beznadziejni egoisci,nigdy wiecej skorpiona

Gość
ja jestem skorpion :) a co?

Stara Pani Morgue Usher nie wiem, nie znam sie na tym, ale zawsze mozesz nas uswiadomic;) Lubie ludz spod znaku czy skorpiony sa seksowne?:) na pewno staraja sie byc seksowne, na sile, dla jednych sa, dla innych nie, i pragna zeby inni im wszystkiego zazdroscili, tylko ze zazwyczaj nie ma czego...Kobiety-skorpiony to cos okropnego, to wampir emocjonalny, czego doznalam na wlasnej skorze.

jestem skorpion, i przyznam ze zgodzę się z edyciak ale jeśli juz ktoś mnie polubi to przyjaźnie te trwają latami, tzn trwaja do dziś, mam tez 2 bardzo dobre koleżanki skorpiony, ja uważam że oprócz narcyzmu i egoizmu mimo wszystko mamy do siebie dystans, wiele osób mi to mówiło, a ten narcyzm to raczej w żartach...hehe

i mam tez 2 znajomych facetów skorpionów... ja uważam ze ze skorpionem po prostu lepiej się przyjaźnić niż koty drzeć, bo przyjacielami jesteśmy bardzo dobrymi po prostu ten znak budzi skrajne emocje, i sam tylko takie takie przeżywa

co to znaczy ze są bezwzgledni? ja raz sie zemściłam ,noo mozę 2 ale akurat laska o tym nie wie;P nie wybacze zdzirom zabiarjącym faceta...!!!

Gość Lubie ludz spod znaku
Bo nim jestem i jestem z tego dumna. Poczytaj wartosci tych ludzi, to bardzo szlachetny znak.Bywaja wyjatki. Wiem ze mam, powodzi mi sie i jestem bardzo bardo lubiana. Jestem tolerancyjna , i konsekwentna. Lepiej mi nie zachodzic za skore, bo nikt ze mna nie wygra. To moj charakter i inteligencja. Jak sie podda podaruje, ale jak wybuchnie wojna napewno wygram- bo jestem prawdziwy skorpion. I jest mi z tym dobrze.

u mnei ejst tak, że albo ktoś mnie od razu lubi, bo jestem otwarta i rozgadana albo wręcz przeciewnie , bo kogoś to przeraża...ale mnie to nie rusza, boz takimi osoboami po prostu byms ię nie dogadała.... inteligencja i ambicja to nasze mocne strony, czasami mnei dziwi ze inni nie potrafią tego docenić tylko szydzą z zazdrosci

Gość
ja jestem straszna zolza :(

Gość Hej kochane skorpiony
Podajcie swoja date urodzenia. Chodzi mi o dzien. Ja zaczynam 3 .11

Gość ja jestem panna i jestem
bezwzgledna, msciwa i uwielbiam sex. A moj facet skorpion jest potulniakiem pod pantoflem :)

Sacryfical Suicide to fajnie ze lubisz swoj znak:) ja tez lubie facetow skorpionow, ale nie cierpie babek spod tego znaku, sorki dziewczyny:) Skorpiony od skorpionic baaardzo sie roznia. Jedyne co ich laczy to milosc do sexu, sa bezpruderyjni hahaha pierwszy raz uzylam tego slowa:D

Gość Hej kochane skorpiony
Pozdrawiam wszystkie skorpiony !!!!

no może jestem czasami trochę dziwne, mam dziwne wymagania, a innych to wkurza...no ale cóś...przyznam ze z tą moja koleżanka na dłuższą metę to nie nie zniesiemy, a mieszkać razem to wieczna wojna....ale to dlatego ze 2 skorpiony, ale poza wspólnym mieszkanie dogdujemy się super... mi np nie przeszkadza ,z ę ktoś ma wysokie mniemanie o sobie, to to rozumiem, bo trzeba znać swoją wartość

Gość Do skorpionow, ogolnie
jako skorpin nie mialam nigdy problemow z kontaktami ze skorpionami. Jako skorpion zauwazylam , problemy w kontaktach z blizniakami, rybami , ogolnie jestem pozytywnie odbierana przez innych i otwarta na wszelakie kontakty. To tez moze kwestia charakteru, mam wady i akceptuje wady innych.

Gość gucio diori
jakie z was muszą być cipy i cioty pierdołowate

Gość czarna beemka
Jak można wierzyć w horoskopy? Przecież to już samo w sobie świadczy o braku inteligencji. Tak,jak i znaczenia imion. Nigdy nie pojmę tych prostych ludów masowo wyznających jakąś swoją wiarę. Na tym forum zaś ciągle coś o skorpionach bykach i baranach. Już się tego czytać nie da. Co do skorpionów - w zasadzie to mój znak zodiaku. Mój były to skorpion. Obecny - potulny baranek. Z tego co kojarzę po datach urodzin, to większość moich najlepszych znajomych to skorpiony, barany i byki:) Nie wydaję mi się, by byli identyczni lub trochę podobni według znaku zodiaku. Cenię ich za rzeczowość, wiedzę, inteligencję, ogarnięcie i za to, że nie są mamełami nieumiejącymi poradzić sobie z życiem. O to, widzę, trudno.

Sacryfical Suicide silniejszy? Od skorpionicy? ale pod jakim wzgledem? Ja tam sie ich boje i wole nie zadzierac:D

Gość Prymitywna ta czarna beemka
Przykro mi ale dla mnie jestes ..... Czyty sie znasz na astrologii.., tu chodzi o cale powiazania. To nie sa blizniacy, ale pewne cechy ich lacza. Nie chce mi sie rozpisywac i tlumaczyc tlukowi, zostan w swoich przekonaniach.