Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gab(rysia)

Co myslicie o osobach spod znaku skorpiona?

Polecane posty

Gość dobrze-wylogowana
Baranki sa git. Dobranoc.

Gość dobrze- to taka pierdola co to
wali sciemy jak kazda co pisze pod czarnym nikiem :D teraz szuka jelenia bo ja skorpion olal :D to musi ladnie pisac zeby kogos wyrwac:D

Gość haaaaaaaaaaaaaaa
skorpion buhahuaehahuahahahahauaa!! :) rozzzzzzzpierducha :classic_cool:

czytaj powoli i zrozumieniem co napisałam ...czy ja napisałam panie inteligenciku ...że mieli romans??? ...przetłumaczę żebyś zrozumiał "skorpiony mają swoje plusy i minusy...ale wydaję mi się ...że to zależy od osoby " ?moja siostra jest skorpionem i mój ex też był skorpionem.... jedno ich łączyło ..." to drugie tyczy się pierwszego zdania.... nie każdy skorpion jest taki sam a teraz możesz dalej mnie wyzywać od cnotek itd. bo innego słownictwa w twoim słowniku zapewne nie znajdziesz ... a i za przeproszeniem nikogo nie szukam ....

Gość dobrze to pierdola
:O

Gość dobrze kropkuje jak kazda
kretynka o tak ..... ..... :D po chuja jej te kropki :D

Gość Jak tak się czyta,to lepiej ze
skorpionami się nie kłócić,;]

hahaha albo mamusia zapomniała mu kabelek od internetu zabrać przed położeniem do łóżka :D

spadaj stara srako:D dobrze ci kolo pojechal idiotko:D kazda SAMOTNA debilka z kafe ma namiary w profilu:O jak ty

tak?? to napisz na te namiary i zobaczymy czy się odezwę :D

znajdziesz to ty gowno w kiblu debilko nie faceta:D:D stara lampucero:D:D

spierdalaj srako bo po 8 latach ruchania przez chuja skorpiona znjadziesz kozie gowno :D:D🖐️

dziecko połóż już się spać bo siedzenie przed komputerem źle na ciebie działa:D masz gorączkę??

Gość Ex dobrze
Teraz zaden jej nie zadowoli, bo mialem wielka palke. :classic_cool:

Gość Ludzie spod znaku
Skorpina sa cudowni ! Punkt !!!!!

Z tym flirtowaniem to nieprawda. Lubią skorpiony figlować słowem. Nadużywać go w skrajny dla siebie sposób. Oni nie flirtują. Oni mają świadomość granicy której świadomie nie przekraczają. Oni się bawią.

Gość zdrada zdradzie nierówna
każdy facet teraz zdradza :D takie czasy i nie wierzcie w bajki :D🖐️ zresztą jakiś skorpion tu już pisał

Gość dobrze zostawiona
tak było ...ruchał inne 😭

Gość mortifęr
Jestem skorpionem...

Gość ja jestem skorpionem
i mój mąż też jest skorpionem. Jesteśmy razem 4 lata. Mąż wymyślił że dziecko też będzie spod znaku skorpiona , niestety w tym roku się nie udało;-)

Gość Maarciaa
Autorko Mam taką samą sytuację jak Ty. :O Też mam koleżankę Skorpiona, która kiedyś była normalna. Teraz mnie i drugą koleżankę zaczęła tak irytować, że nie wytrzymujemy. Też szukamy sposoby, żeby się odczepiła od nas 😭 Nie dość, że wiecznie czegoś chce, cały czas do nas pisze o głupotach (bo się nudzi i nie ma ciekawszego zajęcia), to jest w dodatku strasznie nudna. 😴 Gada zazwyczaj o tym, komu się podoba itp., a jest sama. Jest też tępa. Pyta się kilka razy o to samo i znaczenia wielu słów nie rozumie. Nie daje nam spokoju!! Nasi chłopacy też jej nie trawią. :O Kłóci się o byle co, szuka powodów do kłótni, żeby się rozerwać chyba, bo w jej nudny życiu nic się nie dzieje. Myśli, że jest najważniejsza, a nas naprawdę NIC nie obchodzi. Jest żałosna. Mściwa też. :O Współćzuję wszystkim, którz mają podobny problem do mnie i autorki. Od natrętnego Skorpiona ciężko się uwolnić.

Gość Przyjaciel vaginy
"Pisze bo wiem cos na ten temat Ktos napisal ze skorpionce to typ 'jedna milosc na cle zycie ' to chyba jakis zart bo ja wiem ze to kuriwszony jakich malo. Fececi sa tak samo do d**y. Nie cierpie bab i facetow spod skorpiona. To toxyczni ludzie. Jestes ich przyjacielem jak im przytakujesz. Nie daj Boze bedziesz miec inna opinie. Obrobia Ci d**e i zniszcza. To debile." Sranie w banię. Są zupełnie różne typy skorpionów i to skrajnie przeciwne. A naprawdę jesteś ich przyjacielem jak cię szanują, a nie wtedy kiedy im przytakujesz. Skorpiony lubią madrych i pracowitych ludzi. Gardzą debilami i leniami i leserami w pracy, którzy niedokładnie wykonują swoją pracę i popełniają masę błędów dokładając innym roboty. Jeśli jesteś inteligentny, masz naprawdę coś do powiedzenia, jesteś twórczy i pracowity, to na pewno skorpion będzie darzył cię szacunkiem. Nawet gdybyś stał się jego wrogiem, to wobec ciebie, w przeciwieństwie do innych będzie honorowy. A jak mówia lepszy szczery wróg niż fałszywy przyjaciel. I nieprawdą jest, że skorpion nie przebaczy. Jeśli szczerze przeprosisz, czy naprawisz swój błąd to przebaczy. Jedynym wyjątkiem może być miłość, ale to też zależy indywidualnie od każdego skorpiona. Pisałem o mężczyznach. Baby jak to baby, wszystkie są sukami niezależnie od znaku.