Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gab(rysia)

Co myslicie o osobach spod znaku skorpiona?

Polecane posty

Gość a ja tak mialam
mianowicie miałam faceta skorpiona...bez komentarza - czlowiek silnie dazacy do swego za cene drugiej osoby, moj brat - to samo. moja przyjaciólka - u kobiet to chyba lagodniejsza odmiana, ogolnie silne emocjonalnie osoby. lubie ich ale nie warto zadzierac zwłaszcza ze sama jestem lwem

Gość Maarciaa
23:34 [zgłoś do usunięcia] Pisze bo wiem cos na ten temat (...)Nie cierpie bab i facetow spod skorpiona. To toxyczni ludzie. Jestes ich przyjacielem jak im przytakujesz. Nie daj Boze bedziesz miec inna opinie. Obrobia Ci d**e i zniszcza. To debile. (...) msciwe, zazdrosne, zaborcze , dwulicowce i baaardzo wyrachowane. Obgaduja kazdego, nawet obrobia d**e najlepszej kolezance do obcych ludzi jesli ta jej podpadnie. (...)Jak tylko sie dowiaduje ze dziewczyna ktora poznaje jest skorpionica, natychmiast sie dystansuje. Ona sa tylko fajne jako kolezanki na poczatku, potem to dramat. Wampiry energetyczne. Do tego maja meskie rysy twarzy. Czesto wlochy na gebie.(...)Trzymam sie z dala od pan i panow spod tego znaku. Innym tez radze. Racja :classic_cool:

Gość Lupencja
a co wy wiecie skorpion wie czego chce w mig wyczuje fałsz nie trafi tępoty za rodzinę i przyjaciół da się zabić prze co celu ( a czy to źle?) jest lojalny i nie daruje nielojalności( a czy to źle?!) fałszywce i głupole - wasze zdanie nas skorpionów nie interesuje

Gość ja jestem skorpionka
i napisze o sobie choc zgadzam sie o tym co pisza na temat skorpionow przedwszystkim o paniach spod tego znaku ale nie zgodze sie tez z wieloma przez was wymienionych cechach jak : zdradzaja , seksiary itp kazdy czlowiek jest inny ale w skorpionach sa wiele podobnych cech ja jestem : fakt pamietliwa , no niestety mam ta wade , jestem cholernie pamietliwa jestem dobra az za dobra , mozna mnie latwo wykorzystac , zbyt latwowierna :O choc z wiekiem im bardziej poznaje sie na ludziach tym ta cecha maleje , choc dalej wierze w "ludzi " bardzo jestem rodzinna jestem lubiana , nie obagduje , choc jesli ktos zrobi mi krzywde , tak potrafie sie zemscic , aleeee jesli znajde okazje nie bede jej szukala na chamca ( no poza paroma wyjatkami :P) czesciej mam to szczescie ze "los " odplaca ludziom ktorzy mnie skrzywdzili co by jeszcze napisac ... tak jestem zazdrosna (bywam) , czasami rowniez az zaborcza mysle ze skorp.zycie plata figle , nie jest latwo , jestem waleczna to prawda, jak i rowniez uparta ale tak naprawde ile mamy tych negatywnych cech tyle rowniez dobrych :) pozdrawiam :) ps . nie jestem sexiara :D

Gość ja jestem skorpionka
ah i jestem wrazliwa i cholerne potrafie plakac jak bobr jesli komus dzieje sie krzywda

Gość RamboXIV
Nie lubię. Nigdy nie miałem okazji powiedzieć: Bujda z tymi horoskopami, Skorpiony są fajne, dobre, łatwo wybaczają. Zawsze spotykałem typowego Skorpiona/Skorpionicę. O babach to już nawet nie mówię - straszne są. Jedno co mają na swoją obronę to ponoć niezwykłą sexualność. Chyba coś w tym jest, bo jedna z moich ex była spod tego znaku i Boże zmiłuj :D Ale zawiodlem się na niej i jak widzę teraz to przechodzę na drugą stronę. Mialem tez świetnego (tak mi się wydawalo) kumpla, razem graliśmy w zespole. Wszystko było by dobrze, gdyby nie to, że on zawsze chcial górować i był zlośliwy. Jako zodiakalny Baran nie moglem tego wytrzymac :P

Gość bazina-to widac ze jestes
skorpionem. Prostaczka i tepakiem, ziejesz jadem , masz zero zycia dlatego dniami i nocami trujesz na kafe. A jakie mniemanie masz o osobie, o wielka pani psycholozko od wysrania:D

Gość Pupa_Lambada
skorpion wie czego chce - bzdura, traci grunt pod nogami gdy cos nie jest po jego mysli w mig wyczuje fałsz-bzdura, mozna go oszukac i to dosc latwo nie trafi tępoty - wystarczy ze sie przeczyta to co jest tu napisane- same sa tepakami jakich malo za rodzinę i przyjaciół da się zabić - tu zgoda prze co celu ( a czy to źle?) - tak zle jesli po trupach a tak jest ZAWSZE w przypadku tych p...ludzi jest lojalny i nie daruje nielojalności( a czy to źle?!) - nie, nie jest lojalny. Przestaje byc lojalny jak sie z nim nie zgadzasz chocby w malutkiej i niewaznej sprawie, zaczynasz byc wrogiem nr.1 jako ze nie maja wlasnego zycia (patrz punkt wyzej- to tepaki) fałszywce i głupole - wasze zdanie nas skorpionów nie interesuje - interesuje i to bardzo bo jesli by bylo inaczej ten top by sie nie rozwijal(glowna sila tego topa to kretynskie skorpioniki obojga plci:P

Gość uuuu jaka mundro i skromno
16:35 [zgłoś do usunięcia] bazienka dziekuje dziekuje nie nie klamie na temat wyksztalcenia. ale dyplomu nie zobaczysz i radze uwazniej czytac moja stopke ALBO COŚ Z TYM ZRÓB, ALBO PRZESTAŃ JĘCZEĆ "Suma inteligencji na Ziemi jest stała. Liczba ludności rośnie"- aksjomat Cole'a -------------------------------------------------------- ------------------ http://moblo.pl/profile/bazienka jak chcesz porozmawiać na poziomie to dontiwen.trajtuf ink@gmail.com -------------------------------------------------------- ------------------- macie, wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to -------------------------------------------------------- ------------------- 14:11 dorobiłam się własnego osobistego PODSZYWA- bazieńka. Oraz z najnowszych doniesień- Bazienka : ) tudzież Bazienka :*, Bazienka z kafeterii.

Gość hopsa lala
jak widzę tu świetne recenzje o skoropionach pisane głównie przez same skorpiony :D

Gość uuuu jaka pracowitaskorpionica
23:17 [zgłoś do usunięcia] bazienka nie olontariacko tylko egoistycznie popraic sobie humor bo praca mnie wkur... denerwuje ALBO COŚ Z TYM ZRÓB, ALBO PRZESTAŃ JĘCZEĆ "Suma inteligencji na Ziemi jest stała. Liczba ludności rośnie"- aksjomat Cole'a -------------------------------------------------------- ------------------ http://moblo.pl/profile/bazienka jak chcesz porozmawiać na poziomie to dontiwen.trajtuf ink@gmail.com -------------------------------------------------------- ------------------- macie, wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to -------------------------------------------------------- ------------------- 14:11 dorobiłam się własnego osobistego PODSZYWA- bazieńka. Oraz z najnowszych doniesień- Bazienka . trochę wam to jednak zajęło, szału nie ma ;P

Gość fortuśka
skorpionice są okropne!!!!

Gość uuuu jok jo kochom siebie
18:15 [zgłoś do usunięcia] bazienka moje oko focia ok rok temu przypadkiem spontanicznia przy odwozeniu na pkp ALBO COŚ Z TYM ZRÓB, ALBO PRZESTAŃ JĘCZEĆ "Suma inteligencji na Ziemi jest stała. Liczba ludności rośnie"- aksjomat Cole'a -------------------------------------------------------- ------------------ jeśli chcesz porozmawiać na poziomie to dontiwen.trajtuf ink@gmail.com -------------------------------------------------------- ------------------- macie, wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to -------------------------------------------------------- ------------------- STADKO MOICH OSOBISTYCH PODSZYWKÓW: bazieńka, Bazienka : ), Bazienka :*, Bazienka z kafeterii, banzienka, bAzlENkA, bazienka., B/bazinka Wasza elokwencja mnie poraża

Gość mo ogromne wyksztalcenie
bazienka [10.04.10, 12:25] cytujzgłoślink cos ci sie zacielo nie musisz mi wierzyc, chociaz jakbym o tym napisala w necie tydzien temu to pewnie wszyscy by mi wierzyli tak jak teraz autorce ;P nie zalezy mi na podziwie, wiem po prostu nad czym przydaloby sie popracowac:) parapsycholog- podpisuje siecos ci sie zacielo nie musisz mi wierzyc, chociaz jakbym o tym napisala w necie tydzien temu to pewnie wszyscy by mi wierzyli tak jak teraz autorce ;P nie zalezy mi na podziwie, wiem po prostu nad czym przydaloby sie popracowac:) parapsycholog- podpisuje sie

Gość mo ogromne wyksztalcenie cd.
bazienka [10.04.10, 12:25] cytujzgłoślink cos ci sie zacielo nie musisz mi wierzyc, chociaz jakbym o tym napisala w necie tydzien temu to pewnie wszyscy by mi wierzyli tak jak teraz autorce ;P nie zalezy mi na podziwie, wiem po prostu nad czym przydaloby sie popracowac:) parapsycholog- podpisuje siecos ci sie zacielo nie musisz mi wierzyc, chociaz jakbym o tym napisala w necie tydzien temu to pewnie wszyscy by mi wierzyli tak jak teraz autorce ;P nie zalezy mi na podziwie, wiem po prostu nad czym przydaloby sie popracowac:) parapsycholog- podpisuje sie

Gość wszechstronnie uzdolniona
bazienka [10.04.10, 11:55] cytujzgłoślink niejestem taka dobra jak autorka tematu, ale dzis mialam w pewne miejsce, zwykle sie denerwuje, bo mialam hmmm wystapic, a tym razem od kilku dni "nie widzialam siebie tam", przeczuwalam ze wydarzy sie cos co sprawi ze mnie nie bedzie. i co, i impreze odwolano.

To nie moje hobby kretynko bazinko tylko idealnie nadajesz sie jako przyklad idiotycznych bab spod skorpiona. Kwintesencja.

Poka dyplom :P

Gość potrzeba pochwalenia sie
23:28 [zgłoś do usunięcia] bazienka ja tam sie ze swoja seksualnoscia szczegolnie nie krtyje. nie zebym mowila kazdemu kto tylko nie ucieka ale nie mam jakichs szczegolnych oporow ;p xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx calkiem mozliwe ;p ALBO COŚ Z TYM ZRÓB, ALBO PRZESTAŃ JĘCZEĆ "Suma inteligencji na Ziemi jest stała. Liczba ludności rośnie"- aksjomat Cole'a -------------------------------------------------------- ------------------ http://moblo.pl/profile/bazienka jak chcesz porozmawiać na poziomie to dontiwen.trajtuf ink@gmail.com -------------------------------------------------------- ------------------- macie, wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to -------------------------------------------------------- ------------------- 14:11 dorobiłam się własnego osobistego PODSZYWA- bazieńka trochę wam to jednak zajęło, szału nie ma

Gość kretacz i len patentowany
10:26 [zgłoś do usunięcia] bazienka dziewczyna mysmy z koleanka i kolega w 3ke pisali na ten sam temat tylko rozne gru[py badawcze, wiec rozdzial teoretyczny i metodologiczny mamy taki sam, i przeszlo ALBO COŚ Z TYM ZRÓB, ALBO PRZESTAŃ JĘCZEĆ "Suma inteligencji na Ziemi jest stała. Liczba ludności rośnie"- aksjomat Cole'a -------------------------------------------------------- ------------------ jeśli chcesz porozmawiać na poziomie to dontiwen.trajtuf ink@gmail.com -------------------------------------------------------- ------------------- macie, wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to -------------------------------------------------------- ------------------- STADKO MOICH OSOBISTYCH PODSZYWKÓW: bazieńka, Bazienka : ), Bazienka :*, Bazienka z kafeterii, banzienka, bAzlENkA, bazienka., B/bazinka Wasza elokwencja mnie poraża

Gość czarna magia i zabobony
09.03.2011] 22:36 [zgłoś do usunięcia] bazienka sigilizacja zapisujesz zdanie . eliminujeszpolskie znaki. wykreslaszpowtarzajace sie litery. wykreslaszliteryzawierajace sie w sobie. ukladasz z tego znak graficzny. np. CHCE BYC BOGATY wykreslaszlitery powtarzajace sie zostaje HEOGAT T zawiera sie w H, zostaje HEOGA z tego robisz znak graficzny kafe jest ograniczone a painta nie chce mi sie wklejac i wprowadzasz sie w trans/stan gnozy. jak nie umiesz to sie onanizujesz ( serio serio, to rytual chocki, chaoci [przesmiewczo sa nazywani tymi co masturbuja sie nad sigilem), w momencie orhgazmu wysylasz ten symbol w kosmos i najtrudniejsze- zapominasz ZASADY: - sprecyzuj cel. bo Wszechswiat moze sigil pt. chce byc bogaty zrozumiec- moi rodzice umar, odziedzicze spadek. mozesz zamiast tego stwierdzic- chce wygrac x milionow w lotto w ciagu miesiaca\ - nie uzywasz slowa NIE. mozesz je zastapic ukladaniem zdanie tak zeby powiedziec- bez, zadnych, unikne itp. ale uniekasz slowa "nie" bo mozg i wszech\siat nie przyjmuja negacji - do im mnijeszej liczby literek sie zredukuje zdanie, tym mocniejszy sigil ja kiedys zrobilam sigila na to by laska bedaca w ciazy z moim przjacielem nie chciala niczego od niego w kwestii dziecka. zostala mi jedna litera. i niby lasjka poronila dziala, uzywac z rozwaga ALBO COŚ Z TYM ZRÓB, ALBO PRZESTAŃ JĘCZEĆ "Suma inteligencji na Ziemi jest stała. Liczba ludności rośnie"- aksjomat Cole'a -------------------------------------------------------- ------------------ jeśli chcesz porozmawiać na poziomie to dontiwen.trajtuf ink@gmail.com -------------------------------------------------------- ------------------- macie, wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to -------------------------------------------------------- ------------------- STADKO MOICH OSOBISTYCH PODSZYWKÓW: bazieńka, Bazienka : ), Bazienka :*, Bazienka z

Gość i na koniec: wiele szumu o nic
czyli przerost formy nad trescia czyli bazienka to gowno w blyszczacym dresie:) 20:12 [zgłoś do usunięcia] bazienka no okej ale jesli np. podpisalam umowe trwajaca miesiac a pracowalam 2 dni i zrezygnowalam to odciagaja od tych 2 dni, bo tyle w sumie zarobilam prawda? wiec nie wiem gdzie moze isc informacja o ramach czasowych umowy i kto ma dostep do takich info, jesli pracowalam w ok 10 miejsc?? praca typu ulotki, inwentaryzacje, kolonie i podobne pie**oly... ALBO COŚ Z TYM ZRÓB, ALBO PRZESTAŃ JĘCZEĆ "Suma inteligencji na Ziemi jest stała. Liczba ludności rośnie"- aksjomat Cole'a -------------------------------------------------------- ------------------ http://moblo.pl/profile/bazienka jak chcesz porozmawiać na poziomie to dontiwen.trajtuf ink@gmail.com -------------------------------------------------------- ------------------- macie, wyżyjcie się http://bazienka.powiedz.to -------------------------------------------------------- ------------------- 14:11 dorobiłam się własnego osobistego PODSZYWA- bazieńka. A także Bazienka : ), Bazienka :*, Bazienka z kafeterii, banzienka, bAzlENkA, bazienka., Bazinka,

Gość Ninja___
Gadasz nie na temat ale nic dziwnego takie studia..we 3 pisali egzaminy pffff

Pewne cechy osób prod zodiaku sie czesto powtarzają ale wiecej czynników ma wplyw na charakter. Byłoby 12rodzajów charakterów tylko? Kazdy jest inny. Skorpion to trudny charakter ale jako przyjaciel nie ma lepszego.