Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gab(rysia)

Co myslicie o osobach spod znaku skorpiona?

Polecane posty

Gość Gab(rysia]
:D

Gość Jak nie nadepniesz
skorpionowi na odcisk to nie masz sie czego obawiac..Jesli to zrobisz to coz...Sam/a wybrales/las:) Tylko nie opowiadaj potem glupot,ze skorpion jest msciwy.

Gość Nie tylko skorpiony
Tak mają ;) Wrogów trzeba ukłuć w samo serce żeby zabolało tak samo. :P

nigdy nie odpuszczają mściwe jak diabli ,ale ich zemsta jest zawsze przemyślana i perfekcyjnie opracowana :) Ale i rodzinne ,romantyczne ,jedna miłośc na całe życie

Jak nie nadepniesz skorpionowi na odcisk to nie masz sie czego obawiac..Jesli to zrobisz to coz...Sam/a wybrales/las Tylko nie opowiadaj potem glupot,ze skorpion jest msciwy. a no ... serum prawdy

Gość skorpion 83
skorpiony sa dobrymi przyjaciolmi , ale tylko dla tych ktorzy dlanich sa w porzo. jak ktos je zrani faktycznie potrafia sie odegrac po czasie. ze nie tylko skorpiony - zgadza sie. sam nie toleruje gnojow i scierw.

Gość Pisze bo wiem cos na ten temat
Ktos napisal ze skorpionce to typ 'jedna milosc na cle zycie ' to chyba jakis zart bo ja wiem ze to kuriwszony jakich malo. Fececi sa tak samo do dupy. Nie cierpie bab i facetow spod skorpiona. To toxyczni ludzie. Jestes ich przyjacielem jak im przytakujesz. Nie daj Boze bedziesz miec inna opinie. Obrobia Ci dupe i zniszcza. To debile. Z facetem skoropionem mozna conawyzej sie posexic, nigdy nie wolno za nich wychodzic za maz. To agresorzy, przekonani o swojej wszechwiedzy, skapce i niewierni. Czesto pociagaja ich uzywki. Babsztyle to rowniez najmadrzejsze wg. nich samych, puszczalskie flirciary nawet te bedace w zwiazkach, msciwe, zazdrosne, zaborcze , dwulicowce i baaardzo wyrachowane. Obgaduja kazdego, nawet obrobia dupe najlepszej kolezance do obcych ludzi jesli ta jej podpadnie. Jak tylko sie dowiaduje ze dziewczyna ktora poznaje jest skorpionica, natychmiast sie dystansuje. Ona sa tylko fajne jako kolezanki na poczatku, potem to dramat. Wampiry energetyczne. Do tego maja meskie rysy twarzy. Czesto wlochy na gebie. Trzymam sie z dala od pan i panow spod tego znaku. Innym tez radze.

Jak nie nadepniesz skorpionowi na odcisk to nie masz sie czego obawiac..Jesli to zrobisz to coz...Sam/a wybrales/las Tylko nie opowiadaj potem glupot,ze skorpion jest msciwy. Jakis skorpion tlo napisal i to jest wszystko w tym temacie. Trzymajcie sie z dala od tyh popieprzonych ludzi.

Skorpion 83 - nie wystarczy zranic skorpiona zeby zaczal sie mscic. Wystarczy ze masz inna opinie na jakis temat niz ona/on i juz zaczynasz byc wrogiem. Skorpiony i skorpionice to pojebusy jakich malo.

To prawda. Tylko do sexu i to wylacznie. Znam wiele przypadkow gdzie kobiety w malzenstwach dostaly za swoje , tez i z wlasnego doswiadczenia. Ten typ musi miec zawsze racje. Do tego nie waz sie powiedziec mu NIE w lozku. Nawet cie zgwalci. Do tego to czesto pijacy.

Najwiecej przestepcow seksualnych i dewiantow to wlasnie skorpiony. Unikac.

Gość skorpion 83
jako ze jestem anonimowy powiem ci ze na mezow sie nie nadajemy. na kochankow jak najbardziej.

Gość ktoś tam dobrze napisał
skorpion z wodnikiem za cholerę się nie dogada, nie ma szans. a ktoś inny jeszcze lepiej napisał, że wodnik to jeszcze gorszy znak, fałszywi i skurwiele. cóż, skorpiony to tak jak opisała autorka, ale wodniki ooo żaden skorpionek mi nie fiknie :D

Chociaz jestes szczery.

skorpiony to przyjaciele na całe życie, ale jako wrogowie są mściwi i pamiętliwi. No i zbyt dużo życia poświęcają na sex lub raczej czasem poświęcą trochę sexu dla życia :)

Gość Wczoraj i dzis tez o
skorpionach. Z malymi wyjatkami , przeciez to najwspanialszy znak z calego zodiaku, najbardziej seksowny , najbardziej pracowity, rodzinny tez , oddany przyjaciel, ciezki wrog. B o skorpion potrafi walczyc. Chwala wam kochane i wspaniale skorpiony !!!!!

Przyjaciele skorpiona na cale zycie jak im przytakujesz. I masz gorzej niz oni. I jestes brzydsza niz oni.

Skorpion i pracowitosc hahahahah nie moge - tylko przekretami dostaje sie na stanowiska. Pracuja tak zeby sie nie narobic.

Ide juz i mozecie sobie na mnie psioczyc skorpiony ile chcecie. Wystarczajaco wielu z was poznalam -obu plci i zdania nie zmienie. Jestescie beznadziejni. Tak samo jak wagi, bab wag tez nie cierpie bo sa jak skorpionice . Reszta zodiaku jest ok. Dobranoc.

Gość skorpion 83
kolezanka cos tam wie ale nie wszyscy jestesmy takimi chamami. do wiernych moze i nie nalezymy ale kazdy koles jak ma okazje zdradzi. wodnikow unikam, sa gorszymi scierwami od nas.

Gość jakie piekne slownictwo
malutki skorpioniku:O

Gość bab wag nienawidze

skorpiony mają swoje plusy i minusy...ale wydaję mi się ...że to zależy od osoby :) moja siostra jest skorpionem i mój ex też był skorpionem.... jedno ich łączyło ....

Gość lkolkolkjlkjkj
Pisze bo wiem cos na ten temat - diagnoza brzmi, kopnięta w dupę przez skorpiona. 2 miesiące psychotropów i się pani uspokoi :D

Gość dobrze co tam
dobrze---> czemu wam nie wyszło?

Gość dobrze-wylogowana
Jestem juz w lozku i zaraz ide lulu ale sprawdzilam ze jest zapytanie do mnie. Nie wyszlo nam poniewaz to byl spoznialski pijak, sexoholik, prostak i skapiec. Mam tez kolegow skorpionow i jak slysze co wygaduja to slabo mi doslownie. Jestescie do siebie bardzo podobni. Imperzki, alkohole, panienki Moje przyjaciolki po rozwodach te same doswiadczenia. I ja go kopnelam w dupe po 7 miesiach i 4 miesiace za pozno.

ładnie się tak podszywać :D no i nie trafiłeś ... byłam 8 lat z nim

Gość dobrze-wylogowana
Dobrze-:D Na pewno mnie zdradzil, niewierze by ten lajdak byl mi wierny. Teraz mam baranka i jestem happy:)