Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosenna kuracja

OD WIOSNY DO LATA - NAJLEPSZY CZAS NA ODCHUDZANIE 21.03

Polecane posty

Hej dziewczyny Cleo super wynik !! Gratulacje Dzisiaj za wiele nie napiszę bo jestem strasznie zmeczona jutro skrobne miedzy szykowaniem do wyjazdu :* Super ,ze tak dajecie rade :)! Sroda 6 kwietnia gratulacje tych 34 kilogramow fajnie ze wspolpracujesz z dietetykiem mam nadzieje ze tez wlaczylas aktywnosc fizyczna zeby ta skora miala się gdzie schowac ...skoro stracilas 34 kg samego tluszczu to skora musi teraz niezle sie sprezyc Do jutra :*:*

Gość marggo81:)
Fabetka- nie denerwuj się- szkoda krwi:):):) A ja nie poddaje sie- a propo tych skoków wagi, wiem ze u mnie też stres, bardzo dużo obowiązków itd, robi swoje:( no ale z drugiej strony ja kocham takie życie i inaczej z nudów bym padła;)

Gość cleo_natalia
środa 6 kwietnia gratuluje że się wzięłaś za zbędne kilogramy !

Ale ten wątek jest obszerny :) Chyba większość ludzi zaczyna myśleć o tym, żeby na wiosnę tudzież lato pozbyć się tego i owego ja z resztą podobnie ;) U mnie jest to bieganie, aerobik i unikanie słodyczy ;) Bo fast foodów i temu podobnych - nie jem od czasów gimnazjum więc tylko słodkości trzeba będzie wyeliminować ;) A czy któraś z Was bierze może jakieś dodatkowe tabletki albo inne suplementy (ja mam proszek langsteiner ale jeszcze nie stosowałam - a może któraś z Was tak?)?

Gość cleo_natalia
iwonko moja ciocia brała na początku tabletki z zieloną herbatą żeby zacząć chudnąć

Środo - no cóż, przeczytaj jeszcze raz swój wcześniejszy post, napisałaś w taki sposób, że "ty w przeciwieństwie do nas gubiłaś tłuszcz", że się wkurzyłam, bo zarzucasz nam, że my go nie gubimy. Może i tracimy samą wodę, może i tracimy mięśnie, ale wytykanie na pewno nie jest mile widziane w poście powitalnym :) Ja nie biorę żadnych supli, żal mi kasy i w ogóle jakaś bardzo pro-naturalna się zrobiłam ostatnimi czasy :) Dziś już była trochę siłownia, łaźnia, niedawno wypiłam koktail truskawkowo - bananowy, pozniej bedzie kurczak z surowka i na kolacje jakas porządna kanapka, bo idę na impreze z open-barem, więc przykro mi, ale kalorii wypiję dużo :P

Gość cleo_natalia
..fabetka zgadzam się z Tobą

Witam Was serdecznie :) Ja ostatnio zauważyłam, że waga mi już tak nie spada pewnie dlatego, że zaczęłam ćwiczyć albo też jest przestój. Najważniejsze jednak, że lepiej się czuję i spodnie zrobiły się luźniejsze :) Pozdrawiam

Aniu gratulacje!! Co za roznica, że nie widac ubytku w kg, skoro lecą centymetry?:D W końcu chodzi o to jak się wygląda, a nie o cyferki :)

Fabetko tak centymetry cieszą najbardziej, ale też chcę w końcu zejść z wagi poniżej 100 kg. Chcę zobaczyć wymarzone 2 cyferki :)

Jezu dziewczyny, co za świat. Wczoraj zostawilam z kolezanka kurtki w jednym klubie i chodzilysmy na zmiane do niego i do pobliskiego... Kiedy wyszlysmy z tego drugiego i chcialysmy isc po kurtki,to okazalo sie,ze jest zamkniety!! Zamkneli poltorej godziny wczesniej. Wracalysmy w cienkich sweterkach do domu... Mam nadzieje ze dzis wieczorem uda sie odzyskac te kurtki:/ A dzis znow szlam sobie i rozmawialam przez telefon. Stal facet z jakimis ulotkami, wiec wzielam od niego mowiac dziekuje i nawet nie patrzac co to, akurat kolezanka cos mi opowiadala przez tel i tylko uslyszalam jak facet od ulotek mowi cos ze"oddac" ale nie wiedzialam o co chodzi i poszlam dalej. Doszłam do swiatel, stalam kilka minut, ruszylam,a jak przechodzlam ktos nagle nadepnal mi z calej sily na kozaka,tak ze az mi spadl z piety, myslalam ze ktos niechcacy, ja patrze a tu ten facet od ulotek wybiega zza mnie i szybkm krokiem pedzi przed siebie... Ja w szoku i mowie kolezance przez telefon co sie dzieje no i mnie olsnilo - ta "ulotka" to byl obrazek z JAnem PAwłem II I temu faceowi chodzilo o to ze mam zaplacic. No co za debil, po pierwsze sam mi wcisnal do rek,a potem lazł za mna i zamiast normalnie powiedziec o co chodzi to w "odwecie" nadepnal mi na buta, mam nadzieje ze mnie nie oplul przez te kilka minut jak stal za mna na przejsciu...Skad sie biora takie pojeby to ja nie wiem, burak jeden...

A poza tym to wskoczylam dzis na wage a tam 75.5:D ale zawsze po alkoholu mam rano na wadze mniej,to odwodnienie czy jak? Miewacie tez tak?

Fabetko są ludzie i .... (ludziska). Nie ma co się nimi przejmować. Mam nadzieję, że odzyskałaś dzisiaj kurtkę. Gratuluje ubytku wagi :). Ja rzadko pijam alkohol, ale nie miałam tak, że po nim widziałam mniej na wadze.

Fabetka- ja też tak mam ale to u mnie nie po alkoholu, tylko po nocnej imprezie- tanieć, ruch itd. :):) co do poj....w to ech nie bedę komentować- bo rozumiem cie, codziennie mam z rożnymi osobami odczynienie- dziwnymi:) i dziwnym zachowaniem:( Ja na razie - wagę omijam, żeby mi znów nie wskoczyła, dietke trzymam, powolutku zaczynam codziennie ćwiczyć- dzis był makaron ziemniaczany, i kaszki ryżowe- dla dzieci-takie delikatne bo cos ząbek mnie pobolewa:(

Kurtki odzyskane - mogliby sklep założyc, tyle tam ludzie zostawiają rzeczy :) Margo - w ogóle mi do głowy nie przyszło, że to od tańczenia:D:D Ale w sumie mam tak też po takich zwykłych nasiadówkach, bez tańczenia. Dziś zjadłam dwie bardzo brzydkie rzeczy, ale miałam kacyka lekkiego i do tego jestem przed okresem i bla bla głupio się usprawiedliwiam :) Pierwszy grzech to na obiad bagietka czosnkowa, mama mi kupiła,a ja uwielbiam czosnek,a że pora była obiadowa więc zjadłam jako obiad z kawałkami kurczaka. A drugi grzeszek to szklanka Coli zero, czekałam aż otworzą klub żeby odebrać te kurtki i w pobliskim pubie musiałam coś zamówic. Ble, niedobra, wole Pepsi i więcej jej nie wypije, lesson learned :) Jutro po południu na basen, a w niedziele na siłownie, chyba dołącze kilka nowych cwiczen. Pogoda u mnie jest paskudna, wiatr huczy, u Was tez tak brzydko?:( Znowu nici z kijków :(

A ja cole zero lubię i nawet w mojej diecie jest dozwolona (light i zero) :D. Więc u mnie to nie jest grzeszek. A ta bagietka to nie taki ciężki grzech. Najważniejsze, że słodkiego nie zjadłaś :). Powodzenia

Właśnie na słodkie nie mam ochoty, nawet jak patrze na batony to nie wzbudzają we mnie pożądania. A jeszcze kilka tygodni temu zjadałam codziennie 3bita i snickersa, albo po kilka sztuk, ciastka, czekolady(nigdy jedna, dwie kostki, zawsze pol tabliczki albo najlepiej całą:P ), ale faktem jest że jadam na slodko, bo jogurty, twarog z dzemem, cynamonem, owsianka tez na slodko, serek wiejski też, nalesniki, omlety itd... W ogole nie potrafiłabym zjeść tych rzeczy z warzywami, na słono, dla mnie to tak jakby...nie wiem, wkroic pomidora do lodow waniliowych:D Te wszytskie rzeczy same w sobie maja dla mnie jakas slodycz :)

To fakt mają słodycz, ale nie są tak kaloryczne jak czekolada czy różne batony. I to plus, że nawet nie spojrzysz na batony :). Mnie w sumie też już nie ciągnie do słodkiego. Nawet jak ktoś w pracy czymś częstuje to odmawiam bez problemu a niektórzy już wiedzą, że nie mają mnie częstować :D

to ja też jestem taka słodyczowa- i też nie wyobrażam sobie wielu rzeczy na słono- no musi być na słodko- no ale tak maja osoby trzustkowe, teraz jest w miarę ale kiedyś to cukier potrafił mi spaść tak nisko ze nie mogłam go nawet zmierzyć, wiec musiałam mieć przy sobie batona, bo dostawałam delirkę na środku ulicy i masakra- ech a u mnie wszyscy tacy trzustkowi-słodcy w rodzinie:):)

cześć dziewczyny:) ja też odchudzam się od pierwszego dnia wiosny idzie jak idzie, są wzloty i upadki przestawiłam się na zdrowe żywienie i na ruch:D biegam od tygodnia i już mi spodnie z tyłka lecą:)

Gość cleo_natalia
super Kasiu tak trzymać, też zacznę biegać, ale mam czas tylko w wekend ale to też coś.. zostało mi jeszcze 5 dni z A6W, kolejne ćwiczenia będą z serii po 8 min, no i oczywiście ciąg dalszy dietki wysokobiałkowej

Gratulacje Kasiu :) Ja za godzinke uciekam na basen, spalic kawalek pizzy, ktory zjadłam na obiad :P A jutro mierzenie, mam nadzieje ze bedzie roznica:D

Gość Elvisk123
Trzymam za Was kciuki dziewczyny! A jeśli byście potrzebowały diety odpowiedniej dla siebie zapraszam na mojego bloga: www.jak-chudnac.blogspot.com Polecam gorąco i mam nadzieję, że Wam się przydadzą moje rady! Pozdrawiam

Gość Elvisk123
Trzymam za Was kciuki dziewczyny! A jeśli dotychczasowe diety nie przyniosłyby rezultatów zapraszam na mojego bloga: www.jak-chudnac.blogspot.com Mam nadzieję, że moje rady będą pomocne!Pozdrawiam

Ja zaczynam biegać od poniedziałku i mam nadzieję, że mi to wyjdzie. Już dziś kupiłam sobie nowe buciki do biegania. Pozdrawiam

Z siłowni nici , bo dostałam okres :( Ale jutro pójdę. Nawet za bardzo nie spuchłam, do tego w boczkach i biodrach po - 1 cm. :) Dzisiaj na obiad robie sobie przepyszna salatke z makaronu wygladajacego jak ryz (można go dostac na pewno w Tesco, jest z pszenicy durum,więc to ten "najdrowszy" makaron), do tego pomidory, ogorek, koperek, szynka z indyka i 2-3 lyzki majonezu ( ja dam 2 lyzki jogurtu greckiego i pol lyzeczki majonezu do smaku). Do tego pieprz i odrobinka soli. Mogłabym zjesc cala miche, więc trzeba bedzie sie powstrzymac, ale warto zrobic, niebo w gębie:D A gdzie sie podziała Wiosenna kuracja i reszta dziewczyn? Zawsze topiki do których sie dolaczam upadaja, ten tak ladnie sie rozwijal, a teraz zastoj :(

Gość cleo_natalia
witam, szkoda by było żeby upadł, zwłaszcza że jeszcze mam troszkę do zrzucenia... narazie - 2,5 kg, i -1 cm w biodrach i -1 tali. a co najważniejsze tłuszczyk zmienia się w mięśnie. mój cel to do świąt zrzucić 2 kg, musi mi się udać, nie ma innej opcji :)!!!