Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majteczkiwromby

Mężczyźni i ich twardzi przyjaciele

Polecane posty

Gość Majteczkiwromby

A dzieńdobry w te zimowate popołudnie :> Naszło mnie takie ciekawe pytanie, otóż - Byłam w paru poważnych związkach gdzie dochodziło oczywiście do normalnego zbliżenia (nie, nie seks). Odniosłam wrażenie, że podczas delikatnych pieszczot facet (a moze ino niektórzy) leżąc na partnerce układa się w sposób taki by ona poczuła jego twardego przyjaciela w kroku. Dziwnie to brzmi, ale nie mam jak innaczej tego opisać. Jestem ciekawa czy wy, faceci bądź dziołszki - miałyście taki przypadek ? Jeśli tak to pytanie - Czemu tak a nie inaczej ? Co to ma na celu ich zdaniem ? ;> Może brzmi to dziwnie, ale proszę o normalne odp. ;>

Gość ale to przecież oczywiste
chyba że masz 12 lat - to dla ciebie nie.

Gość Majteczkiwromby
Temu panu dziękujemy. Ktoś jeszcze ? ;>

Gość Majteczkiwromby
...no ale jeśli oczywiste to poproszę o wytłumaczenie :< bo jestem z głupia, niestety.

Gość ale to przecież oczywiste
Ten pan to ja? No cóż, na razie nie zmieniłam płci - jestem kobietą. Dlatego: chce się pochwalić chce poczuć przyjemność wydaje mu się, że kobieta też wtedy czuje przyjemność (no i czasem tak jest) liczy, że się podniecisz i dojdzie do czegoś więcej niż tylko pieszczoty kobieta też przecież przytula się całym ciałem, np. biustem pewnie jeszcze coś się znajdzie ps. nie jesteś głupia.

Gość ferdynand kiepski ii
tylko penisy ci w głowie ... Jestes zboczona

Gość Majteczkiwromby
ja chce czuć penisa w gardle - tzw głębokie gardło