Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdjfkfkgbojesie

Ratunku! Owulacja przy tabletkach?!:(

Polecane posty

Gość jdjfkfkgbojesie

skończyłam w czwartek drugie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych, a wczoraj kochałam się z chłopakiem, nie zrobił tego co prawda we mnie, no ale... dziś rano przy wizycie w toalecie zauważyłam płodny śluz! Było go dużo i wyglądał identycznie jak wtedy gdy miałam owulacje, a nie brałam jeszcze tabletek... przy kolejnej wizycie w łazience znów go zauważyłam:( czy to oznacza, że mam owulacje?:( od kilku dni troche mnie jakby jajniki bolały, ale ten śluz zaobserwowałam dopiero dziś...:( jeszcze ten stosunek wczoraj... i jak mam dostac niby krwawienie z odstawienia jak mam płodny śluz??:( boje się, że to owulacja i zajdę w ciąże

Gość najwyzej bedzie dzidziuś
wielka mi sensacja. trzeba robic dzidzie bo nie bedzie miał kto pracować na nasze emerytury.

Gość jdjfkfkgbojesie
ale mam identyczne objawy... miała któraś tak może i to nie była owulacja??

Gość jdjfkfkgbojesie
podnosze...:(

Gość autorko - czyżbyś była takim
skoro w czwartek skończyłaś tabletki to pewnie okres się zbliża sierotko Marysiu :( Co za pokolenie!!! Albo grzebią sobie w poszukiwaniu czegoś na szyjce macicy, albo śledzą każdy płyn fizjologiczny albo upatrują objawów ciąży w 2 godziny po stosunku!!! Odbiło wam na maksa zupełnie

Gość jdjfkfkgbojesie
nie szukam objawow ciazy 2 godziny po stosunku tylko widze plodny sluz i czulam bol jajnikow... to dopiero moje drugie opakowanie tabletek bylo i chyba nie dziwne, ze jeszcze nie wiem do konca co i jak... ponawiam swoje pytanie czy to moze byc owulacja... czy ktoras tak miała??

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
Nie porównywałam nigdy śluzu, ale to normalne, że w przerwie w braniu tabletek pojawia się śluz. To na pewno nie jest owulacja.