Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem jakie

jakie kupiliscie rzeczy dla dzieci na start? jakich firm?

Polecane posty

1 wozek 2 lezaczek 3 pieluchy 4 butelki 5 smoczki 6 mleko 7 krzeselko ??? tyle dzis tego tego ze sama juz nie wiem moze od kogos cos podlapie

wozek- Teutonia lezaczek- chicco pieluchy- pampers butelki- nuk smoczki- nuk mleko- hipp krzeselko- chyba hauck

nie chodzi mi nawet o jakies super drogie firmowki

tzn. ogolnie biore pod uwage zarowno tanie jak i drozsze, byle byly funkcjonalne i ciekawe wszytsko obejrze sobie pozniej w necie

Gość u mnie bedzie tak:
33 tc + 6 dni i poki co 1 wozek - bedzie taki bezmarkowy no name, 3 kolowy, bo mieszkam w gorach 2 lezaczek - nie jest potrzebny od razu po narodzinach, ale planuje kupic graco pozniej 3 pieluchy - chicco i pozniej moze sie przerzuce na wielorazowe 4 butelki - bede karmila piersia jak sie da i na poczatek kupie sobie tylko 2 male butelki jakiekolwiek 5 smoczki - jak karmisz piersia to lepiej nie dawac smoczka, ale ja kupie jakikolwiek 6 mleko - produkcja wlasna 7 krzeselko - pomysle za kilka miesiecy

Gość bo tak i już
1. mutsy transporter 2. nie mam leżaczka, mam huśtawke -graco 3. pampers i huggies ( pampersy lepiej dają rade ) 4. Dr Browns ( antykolkowa ) 5. Avent i nuk 6. bebiko 7 - dostaje od siostry nie mam pojecia jaka to firma :P

up

Gość zimna cola
1 emmaljunga 2 fischer price 3 pampersy 4 avent 5 nuk 6 nan 7 fischer price

Gość po pierwsze
Wózek - Vedi jedoline leżaczek - Graco ( właściwie to bujak, leżaczka nie mam) pieluchy - pampers premium care butelki - avent smoczki - avent mleko - nan pro 1 HA krzesełko - nie mam ( dziecko jeszcze za male)

Wózek - BabyDesign, zupełnie nieznany producent ;] używany 200zł Leżaczek - Fisher Price - używany 90zł Pieluchy - Pampersy Butelki - Avent Smoczki - Avent Mleko - Bebilon Comfort i Pepti Krzesełko - Coneco Gobi

Gość praktyczna mamuśka
wózek - teutonia - stary, używany z allegro za 200 zł łóżeczko - zwykłe sosnowe - od koleżanki leżaczek - fisher price - dostałam w prezencie pieluchy - pampers smoczki, butelki - nie używałam - karmiłam piersią - a potem od razu kubek i łyżeczka krzesełko - sweet baby

Gość kombinatorka
a po co ten lezaczek????

Mam już dwuletnie dziecko ale odpowiem. 1 wozek - TAKO JUMPER - nie żałuję. 2 lezaczek - Chicco taki z huśtawka 3 w 1 też nie żałuję 3 pieluchy - zawsze tylko pampers, nigdy innych nie mieliśmy 4 butelki - karmiłam piersią dłuuuugo 5 smoczki - nie miał 6 mleko - z piersi 7 krzeselko - Arti - super, bo najpierw służyło jako krzesełko do karmienia, a teraz syn ma z niego krzesełko i stolik, które uwielbia.

Gość praktyczna mamuśka
po co leżaczek ? żeby miec gdzie odłożyc dziecko, przecież nie masz łóżeczka dziecięcego w każdym pomieszczeniu w domu dziecko - powyżej 3 - mcy ( pozycja połleżąca) - leży sobie w leżaczku, obserwuje co robisz, a ty je masz na oku, rozmawiasz do niego są też leżaczki od 1 m-ca , ale powinny byc rozkładane na płasko

Gość deisy1993
1 wozek - coneco v3,potem spacerówka espiro active 2 lezaczek - nie miałam,była natomiast hustawka chicco 3 pieluchy - na początek pampers a potem biedronkowe dada 4 butelki - avent 5 smoczki - avent 6 mleko - do 6 m-cy z własnej mleczarni:P a potem bebiko 7 krzeselko - babyOno

1 wozek | Szczerze, to nie pamiętam jakiej był firmy, ale kosztował całe 400zł na wyprzedaży :) 2 lezaczek | W ogóle nie mieliśmy leżaczka 3 pieluchy | Pampers, które później zamieniłam na dada 4 butelki | Avent 5 smoczki | Nuk (podobno uspokajające z dużym naciskiem na podobno) 6 mleko | Bebiko, bo nan mu nie smakowało. 7 krzeselko | Krzesełko moolino, o ile dobrze pamiętam

Gość kombinatorka
aha dzieki, to rzeczywiscie przydatne, nie pomyslalbym o tym

1 wozek/ Implast Bolder SD wersja Ecoline 2 lezaczek/ jeszcze nie kupiłam 3 pieluchy/ pampers new born 4 butelki/ Tommee Teppee 5 smoczki/ j.w. 6 mleko/ na początku będę karmić piersią 7 krzeselko/ kupię jak dziecko zacznie siadać

Gość jolkkaaaa23456
wozek- Mutsy Transporter lezaczek- Fisher Price pieluchy- pampers butelki- Lovi, smoczki- Lovi mleko- bebilon krzeselko- -----

1 wozek- emmaljunga 2 lezaczek - fisher price 3 pieluchy - pampers 4 butelki- mam zamiar karmić piersią ale kupiłam 2 aventu 5 smoczki - również avent 6 mleko - własne ;) 7 krzeselko - jeszcze nie wiem

Gość Fisher Price są zaskakująco
1 wozek Akjax Alu-Smart z kołami typu drifting (z Allegro ...ponoć polski, ale mnie się wydaje, że chiński) 2 lezaczek Fisher-Price Comfy Time (z Allegro) 3 pieluchy wielorazowe Pul Minkee, Baby Land i inne (chińskie z Allegro) 4 butelki Fisher-Price 5 smoczki Fisher-Price i Nuby Air 6 mleko Babydream (z Rossmanna) 7 krzeselko Mummy Love (chińskie z Allegro) Ze wszystkiego jestem bardzo zadowolona, nawet z tych chińskich wynalazków. Odpukać wszystko działa jak trzeba, a niektóre rzeczy są bardzo dobrej jakości. Z wielorazówkami tylko były próby, błędy i ponowne próby, ale teraz już wiem których rodzajów otulaczy należy unikać i jest super. :)

1 mutsy 2 fischer price 3 pampersy/dada 4 tommee tippee 5 tomme tippee 6 karmie piersia

1 wozek TAKO JUMPER GT 2 lezaczek - 3 pieluchy Początkowo PAMPERS , teraz DADA 4 butelki Avent 5 smoczki Najpierw AVENT , teraz z TESCO baby's czy coś takiego 6 mleko Pierś , bebilon pepti , teraz GERBER 7 krzeselko BABY ACTIVE

up

1 wozek- Tako Jumper X 2 lezaczek- Fisher Price Rainforest 3 pieluchy- Pampers Premium Care 4 butelki- Avent 5 smoczki- Avent 6 mleko- Własna pierś :D (ale przygotowane było Bebilon H1) 7 krzeselko- Chicco

up

Gość sheshaa
Czemu nikt nie używa butelek tommee tippee ?? są rewelacyjne !!! :)

Gość Fisher Price są zaskakująco
4 * później używaliśmy jeszcze Nuby z szeroką szyjką (dwuetapowej)

1 breaker activ baby 2 brak 3 pampers/ huggies 4 avent/ cannpol ( czy jakoś tak) 5 j.w. 6 bebiko 7 bez firmy... drewniane przerabiane potem na stolik z krzeselkiem

piszcie piszcie! czemu dzis z wami tak cienko? :)