Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa jestem jakie

jakie kupiliscie rzeczy dla dzieci na start? jakich firm?

Polecane posty

Gość ja w 28 tc bedzie sie liczyc ?
bedzie sie liczylo , nie mam wszytskiego ale postaram sie odpowiedziec 1 wozek----- jeszcze nie mam , ale nie bede patrzyla na firme tylko na funkcjonalnosc tego wozka , by mial 4 pompowane kola , byl lekki , bo ja drobna i by mi sie go dobrze prowadzilo ,z travel system 2 lezaczek------- nie mam jeszcze :D ale kupie taki zwykly najzwyklejszy lezaczek (chodzi mi przedewszystim nie musi byc napis fisher price"" chicco " etc.) 3 pieluchy----- bede uzywala pampersow 4 butelki---- mam , avent i jedna no name :D 5 smoczki-----avent 6 mleko-? i dont know :D 7 krzeselko---- kupie jak bedzie wieksze dziecko i potrzebne mu , choc sie zastanawialam czynie zakupic 2 w 1 czyli krzeselko i lezaczek , wyglada to praktycznie aczkolwiek nie wiem jak jest naprawde

Wózek ABC design 4 tec. leżaczek fisher price. pieluchy huggies w szpitalu teraz pampers i dada. butelki tommee tippee. smoczka żadnego mam 5 różnych ale mały nie chce. mleko pierś ale wszelki wypadek mam zwykłe bebiko. krzesełko nie mam ,planuje plastikowe tym razem, poprzednio miałam drewniane .

1 wozek- espiro baby designe 2 lezaczek- baby mix 3 pieluchy- pampers 4 butelki-lovi 5 smoczki- lovi 6 mleko- Nan pro 7 krzeselko- drewniane

Gość ja kupiłam 5 lat temu tak
1 wozek Gemini2 nowy za 500 zł, spacerówka Baby Design ok. 300 zł 2 lezaczek - nie miałam 3 pieluchy - Pampers, potem Bella Happy a potem do końca rossmanowskie 4 butelki - Avent 5 smoczki - Avent 6 mleko - Nan1, potem Bebilon1 7 krzeselko - Baby Ono-kwiatek

Gość gość
1 wózek BABY SPORTIVE2 leżaczek -3 pieluchy DADA PREMIUM4 butelki LOVI I CANPOL BABIES5 smoczki LOVI I CANPOL BABIES6 mleko BEBIKO7 krzesełko -

up

up

Gość mama 2 lataka
1 wozek - atlantic espiro 3w1 - sprawdził się dobrze - nic się nie popsuło, nie skrzypiało, sprzedałam bez problemu po roku za pół ceny bo wyglądał jak nowy, a dziecku kupiłam parasolkę ABC design - awaryjnie, bo odkąd zaczął chodzić na wózek nie chce się patrzeć 0 a chodzi od 9 miesiąca życia 2 leżaczek - FP z wibracją- uratował nas wielokrotnie podczas kolek, ale już nie używamy, mimo ze niby jest do 3 lat - mały woli krzesełko zwykłe 3 pieluchy - pierwsze oczywiście były oryginalne pampersy - na których bardzo się zawiodłam, póxniej kupowałam dady (najlepsze moim zdaniem) na przemian z babydream 4 butelki - ulubiona mojego syna to Dr. Browns - antykolkowa, bardzo wytrzymała - szkoda, że fatalnie się ją myje, w 2 kolejności była TT, a Avent rozleciał się przy pierwszym rzucie (mały rzuca butelkami) 5 smoczki - mały chciał tylko z Aventu, taki w kształcie "cycka" - ale ok 6 miesiąca całkowicie przestał używać smoczka 6 mleko - Bebilon, a później zmieniłam na bebiko (bo to ten sam producent) 7 krzeselko - do karmienia z ikei - używamy do dziś i jest rewelacyjne, nie drogie, lekkie, bardzo solidne i stabilne, łatwe w utrzymaniu czystości

Gość aszlunia
1 wozek TAKO JUMPER X - mam po starszym dziecku i jestem bardzo zadowolona 2 lezaczek nie kupuję bo mam pufę (worek sako) można ją dowolnie przekształcić - pozycja półleżąca, siedząca, a starsze dziecko się na nią wspina 3 pieluchy znajomy polecił mi zakup takiego zestawu http://allegro.pl/zestaw-wyprawka-niemowleca-warto-miec-zobacz-i1502622449.html co prawda ja to kupiłam w sklepie stacjonarnym, ale widzę, że na allegro też jest i jestem bardzo zadowolona bo córka była uczulona i na pampersy i na huggisy. teraz tez mam zamiar sie zaopatrzyc w ten zestaw 4 butelki miałam 2: avent i medela i te też będę miała, ale znajome polecają tommi tipi bo mają specjalny pojemniczek na mleko 5 smoczki canapol babies 6 mleko pierś i bebiko 7 krzeselko drewniane zwykłe

Gość Jelle Jelle
1 wozek Graco 2 lezaczek Fisher 3 pieluchy Huggies 4 butelki Nuby 5 smoczki Nuby 6 mleko Hipp/Bebiko/Rossmann 7 krzeselko Graco

Gość matkapolka0000
1. wozek mam dla 2 dzieci Phil and Teds ( mala roznica wieku miedzy starszym i tym co sie urodzi niedlugo ) 2. lezaczek zwykly mothercare 3. pampersy 4.avent 5.avent 6. mam zamiar karmic cycem ale kupilam bebilon jakby co 7. krzeselko mam po starszym dziecku chicco.

Gość ja pamietam co to jest amonit,
1 wozek Cosatto Yo 2 lezaczek Cosatto Goo Goo 3 pieluchy Pampers/Huggies 4 butelki Mam 5 smoczki Mam/Tommee Tippee 6 mleko Enfamil 7 krzeselko Cosatto Noodle

Gość ......nitrogen
1 wozek - Emmaljunga 2 lezaczek - BabyBjorn 3 pieluchy - różne 4 butelki - różne 5 smoczki - różne 6 mleko - różne 7 krzeselko - BabyDan

Gość Fernandysia
wozek- Red Castle Whizz lezaczek- Bebe Confort pieluchy- jakies z Carrefoura butelki- Tigex smoczki- Chicco, Bebe Confort mleko- Nan, Bebilon krzeselko- Matelpro

Gość Zaprojektujwozek
Myślę, że nie ma co przesadzać z firmami, bo nasze dzieci rosną i nie ma sensu wydawać pieniędzy na miesiąc. Warto zainwestować w wózek. U mnie można zaprojektować wózek, według własnych potrzeb. Mały, duży, tańszy, droższy, itp. Zapraszam do zapoznania sie z oferta: www.zaprojektujwuzek.pl

Gość krystynka352
Moja koleżanka prawie całą wyprawkę kupiła w sklepie markano.pl, polecam, zakupy dostała po dwóch dniach i nie musiała biegać po sklepach. Ja też jestem w ciąży ale jeszcze nie kompletuje wyprawki. Głównie będę stawiała na uznane firmy, Avent, Tommee Tippee, Canpol, które specjalizuj się w akcesoriach dla dzieci.

Gość Mama 22latkaa
Wózek - Baby boom -superaśny:) leżaczek - Fisher price ( właściwie to huśtawka -my litte cradle swing) pieluchy - pampers premium care w 1msc ale zaczęły odparzać i przeszłam na dada gdzie odziwo nic sie nie dzieje;) butelki - tommee tippee smoczki - avent mleko - Produkcja własna:) Plus od 4msc bebilon krzesełko - nie mam ( dziecko jeszcze za male)

Gość ModnyBrzuszek.pl
Generalnie rzecz biorąc całą wyprawkę dla dziecka można kupić w sklepach internetowych. To bardzo dobre rozwiązanie,wychodzi przy tym taniej,a wybór mamy szeroki. www.ModnyBrzuszek.pl