Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poinyala

Czy są tu życzliwi ludzie?

Polecane posty

moja:z jednej strony czerwono-bordowa z drugiej kremowa.przykryta czarnym puchatym kocykiem.nie pod kolor jest jedynie jasiek i zajac...dwie rzeczy z jakimi sie nie rozstaje.z zajacem od 25 lat :P a z ukochanym jaskiem od jakichs kilku.przescieradlo tez czerwien.

Gość jap........
jennifer8787*** wiedziałem że masz czerwoną

dziewczyny u mnie w domu strasznie ciepło ,nie mam liczników na kaloryferkach ,centralka to mogę szaleć z satynką .

Gość poinyala
nie śmiejcie sie ale moje geny dały mi tylko 155 cm wzrostu :D a moje stopy nr 39 :D

U mnie właśnie też nie ma liczników na kaloryferze, dlatego grzeje na maksa. Niedługo się przeprowadzam do wymarzonego domu, i tam cchyba już mi tak dobrze nie będzie :P

ja mam wlaczone kaloryferki ,ale zawsze uchylone okno. co do stopy...ja mam roznie,mam 167 wzr jakos tak.. a stope 38 czasami 39..zalezy od buta. szpilki na wysokim obcasie kupuje zawsze ciut luzniejsze.

Gość jap........
poinyala powiedz że jesteś z mazur

ratowniczka jestes z wielkopolski ? , pytam bo piszesz "w lato " tam tak mają ,w małopolce jest "w lecie "

Gość poinyala
Pułkownik Poziomka- oj nie wiem czy urosne :( podobno to że ktoś ma dużą stope to nie zawsze oznacza że będzie wysoki :O za pare miesięcy będe mieć już 18 lat, no cóż... ale gdy np obliczyłam w kalkulatorze ile powinnam mieć wzrostu według średniej moich rodziców to wyszło mi że powinien mój wzrost wynosić 162,5 ehh...

nie wiem, ale karetki mnie się bardzo źle kojarzą i zaczynam się bać w nocy. Często też słysze pociągi jak jadą ale tak z daleka. Mimo że mieszkam na osiedlu dosyć ładnym na obrzezach miasta to ciągle to słysze, karetki i pociągi, dlatego okna pozamykane,

Gość poinyala
jap........ - a to czemu ? :D

również mam traumatyczne wspomnenia z pedzącą karetką , ratowniczka nie bierz tego do siebie heh :D

Gość poinyala
wzrost mamy- 153 wzrost taty- 169

Gość poinyala
moje cipsko śmierdzi gównem :(

jennifer-spij slodko.buzi dla corci:) do karetek myslalam ze sie przyzwyczaje ..ale jest odwrotnie.slysze jak gdzies eska zasuwa to sie czasami zrywam bo wydaje mi sie ze ode mnie spod stacji odjechala...a ja nadal spie i o mnie zapomnieli:P ja jestem ze slaska.pol slazaczka pol gorolka:P

Gość poinyala
a zapomniałam, jeśli chodzi o owe przyczyny czemu dziś nie zasne to wole wam nie mówić nie chce wam psuć wieczoru i was straszyć :(