Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

delphina23

znam go niedlugo jakies pol roku a on ami proponuje seks bez zobowiazan?

Polecane posty

powiedzialam ze nie mialam takich sytuacji w zyciu, jak myslicie czego tak zapytal i o co mu moglo chodzic?

wczeniej mowil ze sie mu podobam itp. hm moze chce mnie sprawdzic... albo chce zebym mu wkoczyla do lozka:D

Znam go niedługo... -> Jakieś pół roku. Dobre:D Ja znam takich co proponują na pierwszym spotkaniu i żeby było zabawnie, niektóre na to idą:P

Gość katerina0000
Ja sie spotykam z facetem ok 2m-cy i proponuje mi 2dniowy wyjazd na ktorym twierdzi, ze bedziemy tylko spac na "lyzeczki" Na pewno mu zalezy na czyms wiecej :( kazdy facet tylko o seksie mysli????

oki spoko ale jakie jest przeslanie jego ze anp. faktycznie lubi bez zobowiazan, czy np. wie ze nie wskocze mu do lozka to chce w ten sposob siebie zrazic do mnie bo moge sie mu nie podobac... ale dziwne bo jak pize esy do niego to odpisuje na nie.

Gość jedenastka 11
normalne,a ktory facet teraz chce czegos innego,moze sie zdziwie?:O

Delphi - może "Twój" facet po prostu chce iść na łatwiznę, podobasz mu się, ale ma takie luzackie podejście, że szuka słodkiej idiotki, gdzie wyszaleje się bez żadnych zobowiązań.

Gość blondi ma
na imie

Gość katerina0000
Czy juz nie ma facetow, ktorzy najpierw sie zakochuja a potem dopiero proponuja seks?!

Gość chinota
No cóż skoro proponuje ci seks bez zobowiązań, to myślę że po prostu proponuje ci seks bez zobowiązań, faceci nie nadają wszystkiemu trzech podtekstów tak jak kobiety. Po prostu ni mniej ni więcej. I moja rada - zrezygnuj z jego propozycji chyba że chcesz komplikacji emocjonalnych.

wiec jesli bym mu sie nie podobala to calkiem mogl by sie nie odzywac do mnie? a z tym sexem bez zobowiazan zablefowal?

hm nie powiedzial mi bezposrednio Hej czy interesuje cie seks bez zobowiazan ze mna.... to bylo dosc deliktnie zasugerowane ze np. co jesli imprezujemy razem i nastepnego dnia budzimy sie razem w lozku, czy nasze relacje sa dalej na takiej samej stopie? to pytanie brzmialo raczej jaka jestem chyba? nie wiem podpowiedzcie mi cos jak to rozumiec.

a co prawia ze facet decyduje sie na taki wlanie krok seks bez zobowiazan? czy to ze laka jest mniej lub bardziej atrakcyjna ma jakis wplyw na to ze tak jej powie?

------> delphina23 Najprostrze wytłumaczenie jest najczesciej najbardziej trafne sex bezzobowiazan znaczy sex bez zobowiazan a nie jakies testy na twoje cos tam (nawet nie weim co i po co) i jakies inne ukryte motywy... wiem ze moze pragniesz zobaczyc w nim cos wiecej niz ylko kawał świni chetnej na bzykanie bez zobowiazan ale niestety musze cie rozczarowa... Najprostrze wytłumaczenie jest najczesciej najbardziej trafne i prawdziwe :)

Gość IMO13702
Co sprawia, ze faceci tego chcą? To, że jest seks bez zobowiązań jest jednym z najlepszych wyjśc dla mężczyzny. Proste jebanko bez Waszych gierek, fochów i ogólnego emocjonalnego gówna.

no dobra ale jak facet widzi naprawde atrakcyjna kobiete w dodatku madra to czy zaproponuje jej cos takiego?

Gość taki jeden 123
no ,ale ile mozna czekać ? ja niedawno poznałem taką kobietę która prócz ładnej buzi i ciała jest jakoś wewnętrznie piękna i ile teraz mam czekać ? rok aby jej nie urazić ?..bo nie kumam tego. Dla mnie jak jest laska pusta to sie nadaje tylko do seksu ,a jak jest ciekawa do i do seksu i na towarzyszke życia

Gość IMO13702
"Mądra kobieta"... A odpowiedź: Czemu nie?

z jednej strony racja z tym emocjonalnym gownem :D ale z drugiej strony co on sobie o takiej pomysli hmmm jakas bez wartosci....