Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kayseri_19

Próbujecie schudnąc?? Zapraszam

Polecane posty

nom,pozazdroscic im ;( moment spalaja zbedne kg albo po prostu nie tyja. Tak juz niestety jest. My musimy wiecej o siebie dbac;)

ola_srola---sa jednak tacy co o siebie dbaja. Wcale nie musisz sie malowac itp skoro nie chcesz. ja to robie dla siebie zeby sie dobrze czuc,lanie;) i uwielbiam to robic chyba Cie jakis koles wkurzyl i to ostro

Gość slubne odchudzanie
no matka natura dala im duzo... za duzo:) nie musza sie malowac, tyja dopiero po slubie;) hehe... no ale co zrobic... nikt nie mowi nam ze mamy miec wymiary top motelki z wybiegow 80-50-80 bo z tymi kosciami na wierzchu to chyba wiecej nie maja:) 90-60-90 to dla nich za duzo;) najwazniejsze zeby dobrze czuc sie w swoim ciele... o to chyba tutaj chodzi...

Gość ola_srola
nienawidze facetow i kultury patriarchalnej zajebie skurwysynow, to ze oni maja brzuchy na pol metra to szczegol... kurwa sory i tak nie beda nigdy wygladalli tak dobrze jaka kobiety wiec sobie odpuscili smierdziele

Gość ola_srola
nie, zaden pojedynczy facet mnie nie wkurzyl...wkurwia mnie ta kultura, i ten ogolny smrodek panujacy na kafeteriii...jasne ze nie musze os siebie dbac, nie musze sie malowac itd., ale wtedy moje zycie mocno straci na jakosci- nie oszukujmy sie robie to wszystko na codzien, pilnuje zeby za duzo nie jesc, gimnastyka to dla mnie normalka.. ale kobiety maja przesrane- musza byc piekne a naprawde nie maja ze tego wielu profitow, faceci maja niewspolmiernie dobrze do wlasnego wkladu..

Gość slubne odchudzanie
ale ty to robisz sama dla siebie a nie dla kogos. widac odpowiada ci taki sposob bycia, jezeli tego nie przerwiesz, nikt przeciez nie stoi nad toba z toporem krzyczac " maluj sie! nie jedz tyle!" to twoje zycie, i tylko od ciebie zalezy jak bedzie wygladac. a co do facetow to moze naprawde obracasz sie w inny kregu. jest wielu facetow, ktorzy uzywaja kremow, chodza co tydzien do fryzjera, cwicza. i raczej nie robia to dlatego by ktos innych lepiej na nich patrzyl tylko dla siebie ja tez nie chce schudnac dla siebie bo porpostu zle sie czuje juz. jakbym miala robic to dla kogos to jaki to mialoby sens?

Wrocilam wlasnie z basenu-godzina plywania+ 4 dziesieciominutowe seanse w whirpool :) Nie wiedzialam, ze whirpool daje takiego czada-normalnie bicze wodne, oby nie obylo sie jutro bez siniakow ;) W kazdym badz razie - miesnie rozruszone ;) Popijam herbate, podjadam drugie sniadanie-jogurt, i niestety musze za chwile zaczac gotowac dla meza, o drugiej wraca z pracy, a jak glodny, to zly ;) Dla niego poledwiczka wieprzowa, ziemniaczki i marchewka gestowana, dle mnie piers z indyka z dipem jogurtowo-czosnkowym :( Ale co tam... Wole ladnie wygladac, niz swinie jakas wcinac ;) Popoludniu kurs jezykowy-a wieczorem zrobie sobie babeczki otrebowe z lososiem... Teraz zmykam, zycze Wam duzo samozaparcia i wytrwalosci ;)

Właśnie wstałam :) Postaram się nie jeść fast fooda żadnego, ale wiecie jak jest... jak będę na inwentaryzacji i mi pod nos wepchną pyszną cieplutką pachnącą pizzę za free no to pewnie ją zjem ^^ hehe ale obiecuję że tylko na inwentaryzacjach :) A zaraz mam zamiar wypić zieloną herbatkę po pół godz. na śniadanie może zjem jajka gotowane na miękko? Kurczę tylko że ja uwielbiam zagryzać je chlebem z masłem i solą... jak myślicie tak tyci tego masełka mogę dać??^^

hehe daj sobie tak tyci tego maselka ,ja tez uwielbiam takie jedzenie;) nie no,wiecie co ja musze uzywac maslo bo bez niego to ani rusz;D no ale nie bede z nim przesadzala.

Dobra to dam tak troszeczkę :) ja się ogólnie wychowywałam na wsi i pamiętam jak za małolata babcia zawsze w niedziele robiła placki ziemniaczane (swoje ziemniaki) z jajkiem (swoje jajka) i skwarkami (swoje wieprzowina) i cebulką (swoja)^^ jaaaaaaaa taka bomba kaloryczna że hej ale każdy wcinał aż mu się uszy trzęsły xD

od wieczorka mnie nie bylo, a tu juz tyle nowych wpisow :) ja dzis stanelam na wadze- 65,5 kg-169cm to ja tez postaram sie nie jesc tych fast-foodow, ale bedzie ciezko bo moj maz ciagle cos takiego podjada i mnie kusi. W sumie jak tak sobie pomysle to w duzej czesci jego wina, z etyle przytylam :P Bo, jak przyszla jesien to co chwile jakis filmik, do tego chipsy, czekoladka, zelki, potem cos dobrego na kolacyjke i tak mi szly te kg w biodra, a on dalej chudy.

No faceci nie wiadomo czemu nie tyją tak jak my... mój ciągle je coś tłustego, słodycze i kopiec kartofli na obiad a przy wzroście 182 waży 67 kg.... ja przy wzroście 164 waże 87... śmiesznie razem wyglądamy ^^

Aaaaa i zapomniałam wspomnieć, że mam zamiar zakupić bio cla duo. Wiem, wiem cudów nie ma ale myślę, że taki wspomagacz może coś dać i samo to że go kupi sprawi że będę miała więcej chęci by ćwiczyć, bo w końcu wydałam na to kaskę ^^

masz rację i slyszałam w ogole ,żę te tabletki sa nawet dobre ;) doskonale Cie rozumeim co do tego zarełka ;D ja wlasnie wrocilam ,byłam poskakac na skakance . Zaczynam od 10 min przez pierwszy tydzień ,potem zwieksze czas ale tak gora do 30 min. Boję się tylko żeby mi się łydki za bardzo nie rozbudowały. hmm. jade niedlugo do miasta troche polazic ,zajme sie czyms to nie bede myslala o jedzeniu . Wroce wieczorem to spac pojde i po dniu;)

U mnie juz po obiedzie :) Zoladek do syta zapelniony piersia z indyka z dipem jogurtowo-czosnkowym, teraz pora na kawe :) Kupilam sobie taki garnek do ubijania mleka, wlewam odtluszczone mleko, podgrzewam, ubijam, robie malo ale bardzo mocnej kawy, wlewam do ubitego mleka i mam pyszna puszysta pianke o smaku kawowym... Mhm... Dosladzam slodzikiem, mam ochote sie skusic na dosypanie odrobiny cynamonu :( I skoro Wy kusicie sie na fast foody, to chyba moge skusic sie na cynamon? :) Choc wlasciwie w trakcie pisania do Was, moja pianka zostala skomsumowana bez cynamonu ;)Trzymajcie sie cieplo, do wieczora ;)

Gość jestem kobietą.........
Hej. Widzę że nieźle wam idzie odchudzanie. Ja niestety nie mam się czym pochwalić. Za namową zważyłam się, chyba mi to na dobre wyszlło, bo się opamiętałam, na wadze zobaczyłam 67kg!!! Wyglądam obrzydliwie, mam wystające boczki, sadło, tlste nogi;/;/ nie może być już gorzej. Szok! po ciąży tyle ważyłam. Najwyższy czas się wziąść na siebie. Wiem, że na żadnej diecie za wiele nie wytrzymam, staram się ograniczyć jedzenie, staram się dużo pić. Któraś z was pisaóła tutaj o ile się nie mylę że otręby wspomagają odchudzanie, czy to prawda?

Witajcie :) Mi dziś mija 2 dzień i czuję się wyśmienicie :) a i dziś również nabrałam olejnej motywacji na dalsze odchudzanie :). Dowiedziałam się, że moja koleżanka z liceum w czerwcu bierze ślub i do tego czasu chcę dużo lepiej wyglądać i czuć się we własnym ciele :). Też tak jak DziewczynaZeSzczecina myślałam o suplementacji, ale o środku "alli". Co o nim myślicie? Będę wdzięczna za rady. Pozdrawiam

tak,ja wspominalam o OTREBACH . Sa przydatne w diecie ;) zapewne nasze kolezanki Dukanki cos o tym wiedza bo pewnie je wcinaja,tam podobniez obowiazkowo lyzka dziennie. one wspomagaja prace jelit i zoladka i jak juz wspominalam proces metabolizmu. Po nich jest uczucie sytosci na dlugo,sa pozywne po prostu i malo kaloryczne;) prawie chyba ze bez kaloryczne;d ale pamietajcie,nie nalezy z nimi przesadzac ,bo moga pojawic sie "zatwardzenia"

Moje kochane ,moze wkoncu podamy swoje wagi bo za jakies dwa tygodnie pasowalaoby zrobic kontrole czy sumiennie nad soba pracujemy:) :) co wy na to?

ogladam swoje zdjecia sprzed dwoch lat i tak mi jest przykro,nawet nie weim kiedy tak sie zapuscilam;( musze znowu tak wygladac!! ja wae 70 i mam 175 cm wzrostu. 22.03.2011 5.04.2010 -> 70 kg ?

Ja na razie na wage nie wchodzilam, ale przypuszczam ze ok 77 kg ma. I to przy 165 cm wzrostu :( Coz... Wieszakiem nigdy nie bylam i marze chociazby zeby dotrzec 70kg... Poki co, koncze drugi dzien dukana, czuje sie w sumie ok, choc znowu zaczyna bolec mnie glowa, tak jak wczoraj wieczorem... Chyba najwyzsza pora isc spac, jutro nowy dzien i nowe wyzwanie ;) Pozdrawiam Was goraca, spijcie dobrze :)

wlasnie z tym bolem glowy to tak jest przez pierwsze dni,ale potem Ci ustanie i bedzie dobrze;) sluchajcie,jesli ktoras z Was jeszcze nie wie co ma cwiczyc,nie opracowala sobie jakiegos planu to polecam serie cwiczeń TAMILLEE . Sa swietne,sama na swoim przykladzie sie przekonalam. Jakies 3 lata temu sprobowalam ich pierwszy raz i normalnie z takiego wiecie nieksztaltnego ,brzydkiego brzuszyska zaczal robic mi sie ladny,coraz lepiej wyrzeźbiony. Niestety przerwalam to ;( glupia bylam. Po dwoch tyg sumiennego cwiczenia są już widoczne efekty;)

Czesc dziewczeta. Mam nadzieje, ze moge sie jeszcze dolaczyc :) Od minionego poniedziałku kolejny raz zaczynam zrzucać wage, przede wszystkim ograniczyć jedzenie - zastanawiam sie czy wrócić do diety 1000kcal :) poza tym 3 dni biegam, 4kolejne ćwiczę na orbitreku :) mam nadzieję, że będą jakieś konkretne efekty :)

Co do detali to posiadam 164 cm wzrostu i ostatnim razem jak się ważyłam wykazało 58 kg.. Moim celem jest 8 kg w dół. To chyba realne, hm? Czytałam gdzieś w pierwszych postach jak pisałyście o słodyczach... niestety też mam ten problem, że nie moge przestać. Miałam postanowienie noworoczne "zero słodkiego" - owszem, 2,5 miesiąca było super, ani kawałka ciasta, nic. a teraz? tylko wszystko nadrobiłam.. pzdr