marta_1987 0 Napisano Marzec 20, 2011 Witam, poszukuję ginekologa, który podjąłby się założenia i prowadzenia karty ciążowej kobiecie, które nie jest w ciąży. Jeśli ktoś posiada jakiekolwiek informacje, będę wdzięczna. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewaser Napisano Marzec 20, 2011 a po co to wszystko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta_1987 0 Napisano Marzec 20, 2011 Założyłam temat, bo poszukuję takiego ginekologa we Wrocławiu. Nie dla zbędnych pytań :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewaser Napisano Marzec 20, 2011 smierdzi mi to jakas sciema dlatego pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta_1987 0 Napisano Marzec 20, 2011 dlaczego od razu sciema? probuje pomoc koleżance, a nie bardzo wiem gdzie mogę sie zwrócic o tego typu nietypową sprawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewaser Napisano Marzec 20, 2011 zaden szanujacy sie lekarz nie bedzie prowadzil karty pacjentki na niby, z reszta jaki jest w tym sens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BAD SEED 0 Napisano Marzec 20, 2011 I myślisz, że tu znajdziesz takie same oszustki, jak ty i twoja koleżanka, a na dodatek wkopiemy lekarza, który nam pomagał w tym oszustwie, podając publicznie jego nazwisko? :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta_1987 0 Napisano Marzec 20, 2011 Dziewczyny, ja nikogo nie osądzam i nie nazywam oszustem. Prosze tylko o pomoc, jesli jestescie w stanie tak owa udzielic to bede niezmiernie wdzieczna! mail: m-virgin@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marta_1987 0 Napisano Marzec 20, 2011 Dziewczyny, czy mogę liczyć na Waszą pomoc?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach