Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybiczekulka

czy wy tez czujecie,ze zbliza sie koniec tego okropnego swiata

Polecane posty

Gość rybiczekulka

?podwyzki,wojny,trzesienia ziemi itp.... czy myslicie ,ze to juz koniec? ja nie mam zadnej radosci juz z niczego,nic mnie nie cieszy....a jak jest z wami?

Gość rybiczekulka
widze,ze nikogo taki temat nie interesuje....

Gość ala mała
tak jest ale co ci idioci napiszą ?

Gość ines73
znajc sobie faceta i zobaczysz ze cos cie zacznie cieszyc...;)

Gość straszne to wieszzz
ja widze juz ta ciemnośc.nie wiem nawet czy bym nie chciała konca. ludzie sa okrutni.zwierzęta i dzieci cierpią. ja jestem za!

Gość kutos
swiat jest piekny tylko ludzie sa oblakani zamiast cos robic ze soba to tylko to potwierdzacie

Gość ines73
Przestancie narzekac...zycie jest piene, nadchodzi wiosna jest tyle wspanialych ludzi tylko trzeba sie otworzyc na SWIAT....typowe dla polakow JECZENIE....i to od 10tej rano....

Gość ines73
bravo KUTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeden pozytywny...

Gość adelajdaIne
Ines fortuna kołem sie toczy🖐️

Gość ines73
i co to ma znaczyc?? ze mam jeczec od 10tej rano???????typowo polskie jak ktos jest szczesliwy to mu dopierniczyc...

Gość Tak powinnaś
ines - mało wiesz. :O Czytaj między wierszami,co?

Gość ines73
ha ha ha... :)

Gość Tak powinnaś
zaśmiej się :D śmiej się do bólu . Tylko jak ktoś napisał prędzej,bardzo mądrą myśl.jutro możesz być najmsutniejszym człowiekiem na ziemi.Więc zamknij szanownie już mordkę.

Gość ines73
mordke????????? wiec dzis powinnam juz kupis trumne albo zaczac plakac bo jutro moze mi sie cos stac...O NIE ...lepiej zyc i cieszyc sie tym ...i mordki nie zamkne bo mam takie samo prwo do oceny jak TY...

Gość zdfrhdrthj
nie moze sie skonczyc! wlasnie zdalam pieprzone prawo jazdy wiec jak sie okaze ze meczylam sie na darmo to za wykrakanie macie wpierdol :P

Gość ines73
ja nie krakalam...ja bronilam meznie...ale chyba to na nic sie nie zdalo....jeszcze opierdol zebralam -fajnie...

Gość jkjkjkkjkjk
haha,zwlaszcza podwyzki zwiastują koniec świata :D:D:D

Gość PPPPPPPPPPPPPPPPPP
to że wam jest źle to nie oznacza że wszystkim. i już chcecie końca świata popie**olency bo wam się nie układa egoista ktory dostal szczescie za darmo

Gość zdfrhdrthj
ines - wiem, masz jedyny słuszny pogląd na sprawe :P

Gość noName210
ludzie zawsze byli okrutni od początku... dzieci i zwierzęta cierpiały od zawsze. Zawsze trwały wojny i kataklizmy... nic nowego.

Gość złoty marian
A ZABIJCIE SIĘ WSZYSCY. JESTEM STUDENTEM SOCJOLOGII I PSYCHOLOGII. ZGŁĘBIAJĄC CAŁĄ PRAWDĘ O CZŁOWIEKU TEŻ MAM OCHOTĘ SIĘ ZABIĆ ... Nie zrobię tego jednak, bo stwierdziłem, że trzeba mieć honor, a nie być śmieciem. Jeżeli chcecie się zabić, to co z Was za ludzie?! Rozumiem mężczyznę z padaczką / bezsennością, czy pana który jest nieuleczalnie chory i cierpi przez długie lata. Oni mają prawo, ich życie to cierpienie, a każdy z idiotów mających się dobrze - którzy starają się im przeszkodzić tępymi gadkami poprawiają sobie tylko humor. Szanowni przyszli samobójcy. Powiem Wam prawdę, której boją się zdrowi i szczęśliwi ludzie. Życie to zaledwie chwila na tym padole, a nasze życia są mało znaczące. Jeżeli egzystencja to dla Was ciągłe cierpienie i ból, ZABIJCIE SIĘ. Każdy z nas zna tylko swój los. Nikt inny nie jest w stanie nam pomóc, jeżeli sami tego nie zechcemy. Ludzie, którzy cierpią z miłości, czy samotności powinni przemyśleć, albo przeczekać trochę . Sam wielokrotnie planowałem samobójstwo i wiele razy byłem już przed momentem finalnym, ale zawsze w ostatniej chwili zastanawiałem się ostatecznie i dochodziłem do wniosku, że doj**ię sukinsynom - którzy wpędzili mnie w ten stan. Skoro oni sprawili, że moje życie to wewnętrzne piekło - dopieprzę im z impetem, pokażę na co mnie naprawdę stać. I dzięki tej myśli życie mi się odmieniło. Lata samobójcze minęły, od tamtej pory miałem wielu znajomych, kochanek, prac. Teraz ponownie rozstałem się z dziewczyną. Ale powiem Wam coś... Nie warto. Po prostu pie**olić to. Zróbcie karierę , żyjcie dla siebie. Dowalcie sukinsynom. Niech płaczą i rwą włosy z głów, że ktoś taki, jak my osiągną sukces. Bo po prostu tego zapragnął i już. Myślę, że bardzo chorzy i Ci w krytycznym stanie biologicznym mają prawo się zabić. Życzę Wam szybkiej śmierci. Boga nie ma, po śmierci też nic nie ma, więc po prostu znikniecie, jak mgła nad jeziorem. Ale zaoszczędzicie sobie bólu. Z kolei ludzie, których gnębią i którzy może byli molestowani, którym złamano serca, lub odebrano jakąkolwiek chęć do życia - WY MACIE SZANSĘ TO WYGRAĆ . Bo w każdym z was, nie ważne jak słabi fizycznie i psychicznie jesteście śpi siła. Wewnętrzny mechanizm o mocy bomby atomowej, który po przebudzeniu jest w stanie zeszklić na pył wszystkie wasze problemy i cały ten ból. Musicie tylko chcieć. Jeżeli czujesz, że jednak jest w tobie choć kropla nadziei - obudź się. W ŻYCIU TAK NAPRAWDĘ NIE LICZĄ SIĘ LUDZIE, ANI TO CO POMYŚLĄ . LUDZIE TO ZWIERZĘTA , ONI NIC NIE WIEDZĄ O TOBIE, ANI O TYM, JAK BARDZO CIERPISZ. TO ŻYCIE TO TYLKO KILKA CHWIL NA KRZYŻ . PRZEZ TE KILKA CHWIL MOŻESZ POCZUĆ SIĘ KIMŚ , LUB NIGDY NIE DOŚWIADCZYĆ TEGO, CZYM JEST DUMA, WŁASNA SIŁA , SUKCES I UZNANIE INNYCH. JEŻELI CZYTAJĄC MÓJ NUDNY TEKST, JESZCZE SIĘ NIE ZABIŁEŚ , LUB ZABIŁAŚ . TO MASZ TEN POTENCJAŁ . OBUDŹ SIĘ. PO ŚMIERCI NIC NIE MA. TO ŻE UMRZESZ, NIKOGO NIE OBCHODZI NA DŁUŻSZĄ METĘ. TWOJA STARA PŁACZE , BO SIĘ PRZYWIĄZAŁA DO SYNA. ZUŻYŁA TEŻ OGROMNE NAKŁADY CZASU, PRACY I EMOCJI, ŁUDZĄC SIĘ ŻE KOCHANE DZIECKO WYROŚNIE NA KOGOŚ LEPSZEGO OD NIEJ I ŻE JEJ POMOŻE NA STARE LATA, BO MĄŻ W TYM CZASIE BĘDZIE SZUKAŁ KOCHANEK. TWOI PRZYJACIELE POCZUJĄ SIĘ GŁUPIO, BO POWIERZYLI CI TYLE INFORMACJI O SOBIE, SPĘDZALI Z TOBĄ CZAS, A TU SIĘ ZABIŁEŚ . TO NA NICH BĘDĄ LUDZIE PATRZYLI KRZYWYM SPOJRZENIEM PO TWOJEJ ŚMIERCI. LUDZKOŚCI NIE DOTKNIE STRATA TWOJEJ OSOBY. MÓWIĘ CI RÓWNIEŻ CAŁKIEM POWAŻNIE , ŻE BOGA NIE MA I NIE ODŻYJESZ W NOWYM CIELE PO ŚMIERCI. ZACZNIESZ SIĘ PO PROSTU ROZKŁADAĆ , JAK WYPALONA ŻARÓWKA ZOSTANIESZ WYRZUCONY NA ŚMIETNIK SPOŁECZEŃSTWA . LUDZIE SZYBKO O TOBIE ZAPOMNĄ ... NIC NIE ZNACZYSZ. ABY Z WIZUALIZOWAĆ WAM, JAK BĘDZIE WYGLĄDAŁO WASZE SAMOBÓJSTWO, PO WASZEJ ŚMIERCI POWIEM TAK: JAK PIERDNIĘCIE. NA POCZĄTKU LUDZI OGARNIE UCZUCIE ŻALU , ZAŻENOWANIA , ITP. PÓŹNIEJ WIATR ROZWIEJE PAMIĘĆ O WASZYM CZYNIE I JEDYNE CO ZOSTANIE TO ŻAL W SERCU MATKI. RESZTA LUDZI POSŁUŻY SIĘ WASZĄ HISTORYJKĄ , ABY PODBUDOWAĆ SIĘ W PRZEKONANIU ŻE SĄ SILNIEJSI, A TACY FRAJERZY JAK WY PRZEGRALI W PRZEDBIEGU. ZATEM MÓWIĘ WAM Z RĘKĄ NA SERCU. WY CHORZY I OBOLALI FIZYCZNIE, DLA KTÓRYCH ŻYCIE TO WIECZNY BÓL I UDRĘKA - ZABIJCIE SIĘ JESZCZE TERAZ, BŁOGOSŁAWIĄ WAM WSZYSCY BOGOWIE TEGO ŚWIATA . NIECH WASZ BÓL ZOSTANIE ZNIESIONY, A UMYSŁ UDA SIĘ NA SPOCZYNEK. WYCIERPIELIŚCIE SWOJE I BĘDĘ ZAKLINAŁ LOS, ŻEBY CI SK**WIELE, CO MIELI CUKIERKOWE ŻYCIE I GO NIE DOCENIALI GINĘLI W UDRĘKACH , LUB DOZNAWALI PODOBNYCH CIERPIEŃ. TYM, CO JUŻ TO ROBILI I IM NIE WYCHODZIŁO, MÓWIĘ: ZABIJCIE SIĘ W KOŃCU DEBILE. JEŻELI WAS ODRATOWANO, TO ALBO ROBILIŚCIE TO ZBYT DEBILNIE ZE STRACHU I TAK NAPRAWDĘ W PODŚWIADOMOŚCI ŻYJE W WAS CHĘĆ DO ODZYSKANIA PANOWANIA NAD ŻYCIEM I MACIE SZANSĘ TO ZMIENIĆ. ALBO PO PROSTU ZRÓBCIE TO TU I TERAZ I KONIEC. POZDRAWIAM WAS I BĘDĘ ZAKLINAŁ WSZECHŚWIAT , ŻEBYŚCIE UMARLI SZYBKO. WIDZIAŁEM ZBYT WIELE ROZBABRANYCH LUDZKICH ZWŁOK, MÓZGÓW I ROZBITYCH CZASZEK MŁODYCH PIĘKNYCH LUDZI, NAGICH URWANYCH NÓG I ROZERWANYCH W PÓŁ ZBEZCZESZCZONYCH, ŻE WIDOK JAKIEJŚ OSOBY PO ŚMIERCI JEST MAKABRYCZNY. PRZEKRACZA GRANICE LUDZKIEJ WYOBRAŹNI I ZACZYNASZ WIEDZIEĆ, ŻE BOGA NIE MA I NIGDY NIE BYŁO, A TWOJE ŻYCIE TO OPOWIEŚCI CHODZĄCEGO MIĘSA . ZABIJCIE SIĘ WIĘC, LUB ZASTANÓWCIE OSTATNI RAZ. MOŻNA SPRÓBOWAĆ . CHŁOPCZE, KTÓRY ODKRYŁEŚ W SOBIE HOMOSEKSUALISTĘ I CZUJESZ WSTRĘT. UCIEKAJ Z TEGO OTOCZENIA. NIE MASZ SIĘ CZEGO BRZYDZIĆ, BO JESTEŚ PIĘKNY I NIEPOWTARZALNY. JESTEŚ NAJWSPANIALSZY. LUDZIE BOJĄ SIĘ GEJÓW, BO BOJĄ SIĘ KAŻDEGO , KTO MYSLI INACZEJ. DLATEGO UCZ SIĘ, WYJEDŹ NA STUDIA DO DUŻEGO MIASTA. TAM LUDZIE SĄ BARDZIEJ CYWILIZOWANI. POZNASZ WIELU PODOBNYCH DO CIEBIE MĘŻCZYZN I ZAPOMNISZ O PRZYJACIELU. ONI TEŻ DADZĄ CI CIEPŁO I ZROZUMIENIE. TO FAKT. A WSZYSTKIM TYM, KTÓRZY CHCĄ TO ZROBIĆ, ALE DOPIERO SĄ W FAZIE GADANIA ' ZROBIĘ TO, O TAK ZROBIĘ TO' ZABIJCIE SIĘ IDIOCI, BO SZKODA CZASU NA TAKIE SZMATY JAK WY. TYLKO ZAŚMIECACIE PRZESTRZEŃ PUBLICZNĄ , CZAS I PIENIĄDZE INNYCH. WASZE ŻYCIE NIC NIE ZNACZY. JESTEŚCIE ŚCIERWEM WE WSZECHŚWIECIE. WSZYSTKO CO JEST, JEST DLA WAS. JEŻELI NIE ODKRYJECIE, ŻE BOGA NIE MA I TO W WASZYCH RĘKACH JEST WIELKA ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA WŁASNE ŻYCIE I WŁASNY LOS. ŻE TO WY MACIE PANOWANIE, TO WY JESTEŚCIE PRZYWÓDCAMI WŁASNEGO JA. ŻE TEN STATEK, KTÓRYM JEST WASZE CIAŁO ZMIERZA DZIOBEM W DÓŁ OTCHŁANI , A CAŁA ZAŁOGA Z NIECIERPLIWOŚCIĄ WLEPIA SWÓJ PRZERAŻONY WZROK W WASZĄ POSTAĆ , STOJĄCĄ NA MOSTKU KAPITAŃSKIM , WPATRZONĄ W GŁĄB PRZEPAŚCI . JEDNO WASZE SŁOWO, JEDEN GEST, A CAŁE WASZE ŻYCIE, WZBIJE SIĘ PONOWNIE W GÓRĘ. PANUJECIE NAD TYM ŻYCIEM I TYM LOSEM. MOŻECIE TO ZAKOŃCZYĆ , ALBO ZADECYDOWAĆ ŻE JEDNAK NIE TAK TO SIĘ SKOŃCZY . WYBÓR JEST WYŁĄCZNIE W WASZYCH RĘKACH . PODSUMOWUJĄC . SAMOBÓJSTWO JEST NORMALNE. NIE MA W NIM NIC NADZWYCZAJNEGO. TYSIĄCE LUDZI GINIE NA ŚWIECIE I KTOŚ , KTO JEST ZDROWY FIZYCZNIE, CHCE TARGNĄĆ SIĘ NA WŁASNE ŻYCIE BO POCZUŁ BRAK KONTROLI I SAMOTNOŚĆ - TEN WŁAŚNIE CZŁOWIEK JEST GÓWNEM. GÓWNEM KTÓRE NIC NIE ZNACZY. ZABIJAJĄC SIĘ NIC NIE ZMIENI, NIC NIE OSIĄGNIE , NIC NIE UDOWODNI. BADANIA NAUKOWE UDOWODNIŁY, ŻE LUDZIE JESZCZE BARDZIEJ BRZYDZĄ SIĘ TEGO TYPU SAMOBÓJCÓW. I DO KOŃCA ŻYCIA BĘDĄ SMIALI SIĘ Z WAS, NAD WASZYMI GROBAMI. NA SZACUNEK ZASŁUGUJĄ TYLKO LUDZIE, KTÓRZY ZABIJĄ SIĘ , BO CIĘŻKO CHORUJĄ , NIEULECZALNIE. LUB CI, KTÓRZY DOŚWIADCZYLI ZBYT WIELE ŚMIERCI NAOCZNIE, BY WIERZYĆ W BAJKI O BOGU I TYM, ŻE DOBRO JEST W CZŁOWIEKU . JA SAM NIE MAM ZAMIARU SIĘ ZABIJAĆ . MOŻE KIEDYŚ , JAKO CZŁOWIEK SUKCESU POPEŁNIĘ SAMOBÓJSTWO I ZOSTAWIĘ KARTKĘ 'WYSZEDŁEM NA CHWILĘ', LUB 'PSIKUS FRAJERZY'. TYLKO PO TO BY ZDOŁOWAĆ JESZCZE BARDZIEJ INNYCH. NA DOBRĄ SPRAWĘ PODEJRZEWAM, ŻE ŻYCIE ZBYT MOCNO MNIE WCIĄGNIE I BĘDĘ MIAŁ ZBYT WIELE ZAJĘĆ , BY MYŚLEĆ O ŚMIERCI. ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM, BYŚCIE ODNALEŹLI SIEBIE, JAKIEŚ PASJE I ZAJĘCIA W ŻYCIU I BYŚCIE NIMI ZAGŁUSZYLI GŁÓD ŚMIERCI RAZ NA ZAWSZE.