Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ala120

krwawienie w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Halo! mam pytanie czy miala ktoras z Was tak dziewczyny ze brala tabletki anty (ja mam Rigevidon) i miala 7dniowa przerwe krwaiwnie z odsawienia i po 7 dniach w trakcie nowego opakowania znowu wystapila krwawienie z odstawienia??co prawda mniej obfite ale jest widoczne!prosze o szybka odpoweidz:)

Gość polarowaskarpeta
po 7 dniach w trakcie nowego opakowania znowu wystapila krwawienie z odstawienia skoro bierzesz nowe opakowanie to z jakiego ODSTAWIENIA??

Kurde zle napisalam sorry!chodzi o ze zaczelam 2gie opakowanie i przy 7 tabletce znowu mam niby okres nie wiem jak to nazwac bo plamienie to raczej nie jest!

Gość Albert Einstein.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota. Jednak nie mam pewności co do tej pierwszej.

I przyznam sie ze czasem nie wizielam tabletki ;/nie wyzywajcie mnie od glupiej itd.poprostu nie mam na to glowy w domu mam 2 letniego syna i naprawde jest zywym dzieckiem wiec duzo uwagi skupia na sobie...

Gość polarowaskarpeta
cale szczescie ze jest zywym dzieckiem...

chcialam sie dowiedziec czy to moze byc ciaza czy jakies zaburzenie hormonalne??czytalam na innych forach ze niektore dzieczyny mialy tak ze potem sie okazalo ze sa w ciazy!mam za soba jedno poronienie ale nie z powowdu tabletek i teraz bardzo bym sie cieszyla a test by mi jeszcze nie wykazal!

chcialam sie dowiedziec czy ktoras z was tak miala ze byla taka sytuacja i sie okzalao ze jest w ciazy??

raz zdarzylo sie tak ze pominelam wogole a innym razem ze na drugi dzien!zrozumcie mnie ja osobiscie bym tych tabletek nie brala ale jak odstawilam to jak na zlosc nie umialam zajsc w ciaze wiec Gin mi pow zeby brac je w kratke tak jak niektore panny to robia i moze wtedy zaskoczy a jak juz zaskoczy odstawic i przyjsc na wizyte

I prosze o narmalne wypowiedzi normalnych osobo a nie zloslwcow ktore potrafia tylko gnoic;/

moze i nie bylo ja taka mam:P nie jedna tak robila a potem z brzuchem chodzila tylko teraz jak juz bym byla to wszytsko zrobie zeby ok:)tylko chcialam sie dowiedziec co to oznacza???kochalam sie mężem bez zabezpieczenia stosunek przerywany i wiem ze to nie jest metoda antykoncepcji:P

halo odpowiedzcie ktos:)te forum to jedyny moj raunek:P:D

Halo:)odświeżam temat poniewaz nikt nie udzielil mi odpowiedzi konkretnej!