Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wweenniiaa

czy wy tez tak macie ?????????????????

Polecane posty

Gość wweenniiaa

ze ludzie was strasznie wkurwiaja, a szczegolnie gdy jestescie dosc zmeczeni? ja ide ulica i jak tylko ktos na mnie zerknie to mam ochote powiedziec: na chuj sie patrzysz i tej osobie przyjebac... ludzie mnie strasznie wkurwiaja, nienawidze ich!

Gość wweenniiaa
up

Gość wweenniiaa
w czasie spowiedzi zaglądam księdzu pod sutannę po czym dokonuję na nim zuchwałej kradzieży kieszonkowej:classic_cool:

Gość kasiuniaaaa
a ta lekko mówiąc niechęć to tak poporstu, czy z jakiegoś konkretnego powodu??

Gość estera von psycho
ja tak mam dość często. Jak jest ok to mogę gadać ale jak nie mam ochoty i wolę być sama to jestem w stanie zwyzywać delikwenta który się namani. Nie ma ze mną łatwego życia, bo są takie dni, że wychodzę z inicjatywą do przyjaciół a na drugi dzień mam ich w dupie i wkurwiam się jeśli są namolni. Np gadam z kimś jednego dnia a następnego ten ktoś dzwoni i chce gadać. Niektórzy się przyzwyczaili ale większość mnie olała zresztą w dupie to mam.

Gość public vampire
sossssa też męczy ale nie ma na czym zredukować :D

Gość dwlkjADLJLAD
NIECH ZGADNE TWOJ ZNAK ZODIAKU TO PANNA?

Gość estera von psycho
mój to panna!!! :D a jaki jest związek?:)

Gość wweenniiaa
no wlasnie nie wiem moze chodzi o to ze wiecznie chodze niewyspana, zmeczona, nie mam sie w sumie w zyciu z czego cieszyc. chyba jedynie z tego ze mam prace i nic poza tym. nie potrafie sie pozbyc tej niecheci do ludzi. tymbardziej jak spotkalabym teraz bylego tego zaklamanego szmaciarza to chyba bym go zabila centralnie! jak sie tego wszystkiego pozbyc?

Gość dwlkjADLJLAD
AUTOR I OSOBA WYZEJ- jakbym sluchala mojej kolezanki ona ma identycznie. skonczyla tyak ze nie ma zadnych znajomych. tylko maz i dziecko jej pozostalo.

Gość dwlkjADLJLAD
hahha, no wiedzialam. jakos tak przyszlo mi do glowy bo ta znajoma o ktorej wlasnie wspomnialam zachowuje sie identycznie i jest panna wlasnie, a poza ni a mam jeszzce dwie inne kolezanki ktore moze nie tak drsatycznmie ale podobnie sie zachowuja, jak maja ochote to pogadaja spotkaja sie ale jak nie to znikaja z pola widzenia na wieki bo tak...bo je wkurwia to bo tamto i tez panny:):):):) cos w tym jest

Gość estera von psycho
może i racja, że panny tak mają :)

Gość public vampire
nie wkurzają cie bo szukać okazji do ciumciania i ciagle masz nadzieje, że kogos znajdziesz, jak nie laskę to od biedy faceta, dlatego musisz być milusi :D

Gość wweenniiaa
nie baran! jestem nerwowa, czasem nawet agresywna, w pracy jak mnie wkurwiaja to az sie w srodku gotuje ze zlosci ale jakos nie potrafie tego wyrzucic, bo nie lubie sie z obcymi zbytnio klocic. np. jest taka w robocie glupia szmata ktora wiecznie pozycza kase z kasetki bo wiecznie nie ma i ciagle mowi: moj dostanie dopiero za 3 dni wyplate, pozycze sobie. ja nie wiem czy oddaje ale wiecznie brakuje, ostatnio w sumie niewiele ale zawsze, zabraklo 20 zl. kurwa dziwne bo tylko my mamy dostep do tej kasy. druga dziewczyna z ktora pracuje powiedziala ze jak dostaniemy wyplate to podzielimy to na 3 i uregulujemy, wtedy nic nie powiedzialam ale teraz powiem, w ogole co robic w takich sytuacjach odrazu isc z tym do kierownika? wkurwiaja mnie te pizdy i do tego wiecznie musza wychodzic wczesniej bo one maja male dzieci, jak sie wkurze to powiem o tym bo kierowniczka nie chciala wlasnie z tego wzgledu ich za bardzo zatrudnic ale tez nie miala za bardzo wyboru wiec je wziela.

Gość public vampire
powiedz mi coś czego nie wiem, mały pedrylku :D you gonna die with the dick in your mouth :D

Gość wweenniiaa
jestem spod znaku barana nie jestem zadna panna.

mam tak samo i też jestem panną. ludzie mnie często denerwują, wole zwierzęta

Gość wweenniiaa
heh. mialo byc na co sie patrzysz... lepiej?

Gość polarowaskarpeta
sosssss wstaw jakies nowe zdjecie bo nudy na kafe

Gość wweenniiaa
jestem zodiakalnym baranem! ludzie umiecie wy czytac?