Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja Ci Powiem

sprzedam za 1500 zł suknie PRINCESSE STAN IDEALNY! OKAZJA! KORZYSTAJCIE NAPRAWDE

Polecane posty

Gość noemi77773
ktos sie podszywa

Gość aniiula
No fakt moze w tej sukience nie wyglądała przepięknie. No ale to jej sprawa, a tu szuka chętnych na jej kupno a nie na jej ocenę. PS za tą cenę wątpię zebyś ja sprzedała, na portalach gdzie mozna kupic używane rzeczy: szafa.pl, mojeciuchy.pl, jest mnóstwo ogłoszeń prześlicznych sukien ślubnych w nikich czasem śmiesznych cenach., Wiec,,,,

Gość noemi77773
do nie lubie niedziel...następny pastet sie odezwał dziewczyny czy wy naprawde nie potraficie schudnąć tylko wygladać jak pasztety autorko zrzuc z 5 kilo i bedzie ok rozmiar 40 w tak młodym wieku masakra tłusty zad masakra

Gość noemi77773
do autorki-----------jak maz toleruje twoją nadwage,,kurcze schudnij bo poleci na jakas chudą szkape

Pokaż mi gdzie ona jest tłusta :D albo okulary kup :) sobie oczywiście Ja widzę szczupłą buzię, w miare szczupłe ramiona, płaski brzuch :O

Gość noemi77773
no i juz wiesz dlaczego ci maz nie chce minety walnac....nie ma ochoty lizac wieloryba.

Gość pitulinka
sorry, ale ty chyba plaskiego brzucha nie widzialas....gruba nie jest, ale nie jakas chudzina.

Gość noemi77773
do nie lubie niediel czy ty nie widzisz jaką ma ręke jaki brzuch .....boziu albo ja to widze bo sama mam rozmiar 32/34

Gość ela1990.
jak ona ma płaski brzuch i jest chuda i pięknie wygląda na tej focie to ja jestem ksiadz

Gość ela1990.
a najzałosniejsze jest to ze nie może sie pogodzić ze stanem faktycnym,po tym jak została oceniona naprawde zal i na dodatek mysli ze wygląda pięknie zal i takich dziewuch,,,jak sie tak utuczy to niedługo przejdzie na rozmiar 44

Gość PARAFRESH
i jeszcze ta badziewiastą suknie chce komuś wcisnąć

Gość czy was całkowicie pogięło
???? nie każdemu się podobają niezdrowe szkielety !! jak autorka jest tłusta to tobie juz dawno mózg wyparowal

Gość PARAFRESH
następna z rozmiarem 40 sie odezwała

Gość kkkiiikkkaaa
Ciekawe, że swoją i męża twarz to wymazałaś, a już tego chłopaka z tyłu za wami to nie raczyłaś. Na jego miejscu bym się wkurzyła.

Gość kobieta z klasą bez n-klasy
38-40 to nie jest duży rozmiar... no co wy :D ten krój jednak pogrubia, szczególnie niską dziewczynę. Byłam ostatnio mierzyć suknię z dziewczyną która wychodzi za mąż, jest bardzo szczupła i niska. Jak założyła taki model to wyglądała... przynjmniej grubo i jeszcze niżej niż jest :o Założyła "syrenią" i wyglądała normalnie tak pięknie, że dech zapierało. wyciągnęła ją trochę do góry, wyszczupliła jeszcze bardziej i podkreśliła kształty.

Gość PARAFRESH
czy 40 to dużo.....kochana to baaarrrdzo dużo,,młode dziewczyny powinny noscic najwyzej 38

Do śliczna Gaduła A możesz pokazać dokładne zdjęcie diademu i ile byś sobie życzyła? Tylko najpierw muszę zobaczyć diadem.Proszę

Ale idioci tutaj piszą Typowe dla ludzi z kafeterii Autorka się pytała czy ktoś chce kupić suknię a nie jak wygląda w tej sukni. Niektórzy nawet prostego pytania nie potrafią zrozumieć.

PARAFRESH czy 40 to dużo.....kochana to baaarrrdzo dużo,,młode dziewczyny powinny noscic najwyzej 38 No jasne i może jeszcze te młode powinny popaść w anoreksję, bardzo mądre rady.

Gość Karpiel bike
no moze ma kosci ale ja bym wolała chudą dziewczynę ogladać a nie zwalistą babe co sie wystroiła jak krakowianka

Gość eeddeee3ddd
suknia sama w sobie nienajgorsza ale tandente dodatki az oczy bola. Laska nie jest jak armata, nie widzałyscie wy pro ana grubych lasek

Gość ela1990.
jak ona ma na codzien taki gust to dziekuje

Gość MILADY!***
Jestęście wstrętne! Nie przejmuuj sie autorko, wygladalas bardzo ładnie.A osoby które to wypisują próbują się dowartościować krytykując innych w hamski i poniżajacy sposób. Tak fajnie się obraza innych gdy siedzi się przed monitorem.... Szkoda, że polskie kobiety są tak wredne..........

Gość wcale nie mam rozmiaru 40
tylko 36 i co z tego ? Czy to uprawnia mnie do wyzywania tych co mają większy rozmiar ? idąc twoim tokiem rozumowania, to tak :O A ja wcale nie uważam, żeby autorka była gruba. To ty powinnaś się za to leczyć na mozg.

Gość kdkg
twoj maz chyba fajny jest, nie wiem po co sobie taka loszke wzial

Gość kdkg
pewnie sama mialas taka wsiorska kiecke hahhahaha