Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdusssssssska

przyszly maz zazdrosnik

Polecane posty

Gość magdusssssssska

Moj nazeczony jest strasznym zazdosnikiem za dwa miesiace mamy brac slub im blizej slubu tym gorzej sie zachowuje.Nie wiem czy jego przerazsta to, ze bedziemy malzenstwem,ale uwierzcie mi to co on wyprawia przerasta wszystko. Wiem, ze wiele osob uzna mnie za glupia.Zyje w zwiazku w ktorym ciagle jest mi cos zakazywane nigdy nie odstosowuje sie do jego chorych zakazow,ale kosztuje mnie to wiele nerwow! Ciagle sprawdz mi poczte, gg grzebie mi w telefonie nie przyznaje sie do tego,ale wiem ,ze to robi Kazde wysjscie na impreze ze znajomymi zaczyna sie glupimi smsami ciaglymi telefonami.Dostalam propozycje pracy w moim zawodzie nazeczony zaczal mi robic jazdy, ze nie bede w tej dziedzinie pracowac bo tam sa faceci!Powiedzialam mu,ze jest to chore, ze wogole cos takiego mi proponuje. Nie potrafie od niego odejsc choc coraz bardziej konczy mi sie cierpliowsc!!! Jestem wykonczona psychicznie!!!! co mam zrobic???? Kocham go,ale brakuje mi juz sil na walke....

Gość ano ciekawe ciekawe
ja bym za takiego w zyciu nie wyszla

"Ciagle sprawdz mi poczte, gg grzebie mi w telefonie nie przyznaje sie do tego,ale wiem ,ze to robi" normalnie mania prześladowacza mórowana :P "telefonami.Dostalam propozycje pracy w moim zawodzie nazeczony zaczal mi robic jazdy, ze nie bede w tej dziedzinie pracowac bo tam sa faceci!Powiedzialam mu,ze jest to chore, ze wogole cos takiego mi proponuje. Nie potrafie od niego odejsc choc coraz bardziej konczy mi sie cierpliowsc!!! Jestem wykonczona psychicznie!!!! co mam zrobic???? Kocham go,ale brakuje mi juz sil na walke...." ogólnie dziwne...facet bluszcz :D

Gość yyyhmyyy
Twój facet jest totalnie niedowartościowany! Nie cierpię takich facetów, jak się przyczepi taki kobiety, to nie odpuści. To burak, zostaw go, niech zajmie się sobą i dowartościuje jakąś dobrą pracą itp. a potem niech zabiera się za tworzenie związków.

Gość kot.13
zastanówmy się- dlaczego on jest zazdrosny. 1.Najczęściej jesteśmy zazdrośni bo sami mamy coś za uszami- uczciwie zakochanemu do głowy nie przyjdzie bycie zazdrosnym 2. Zazdrośc jako czynnik kontroli- bardzo niebezpieczna cecha rokujaca tragiczne życie- on nie pozwoli Ci na nic , na żaden rozwój osobisty i z każdym rokiem będzie gorzej. Poczytaj sobie topik o uzależnionych psychiczne kobietach. i o socjopatach z którymi żyją. A , i najważniejsze- dlaczego pozwalasz sobie na takie traktowanie - nikt nie ma prawa przeglądać Twojego telefonu bez Twojej zgody- to jest naruszenie prawa. to samo dotyczy gg. Ten człowiek już ogranicza Twoją wolność. Dlaczego należysz do grona osób uległych

Gość frajerkosluchaj mnie
a ja marze o kobiecie ktora by byla o mnie zazdrosna... nie rozumiem czemu wam to tepe cipy przeszkadza, a sorry juz wiem-bo wy lubicie flirtowac z innymi nawet jak macie faceta, ehh szmaty

Gość kot.13
on nieźle Tobą manipuluje. I wiesz co? to nieprawda, że socjopaci wiążą się ze słabymi kobietami- właśnie z silnymi , które dłuuuugo ciągną temat.

Gość kot.13
poprzedniku a znasz książkę( lub film ) pt " Myszy i ludzie"? Uważasz , że zaduszenie z miłości to też miłość?

Gość red and white
ja mam tak samo ! ale kocham i nie zostawie ! mam przeglądany telefon, gg juz skasowane żeby nie miał się czego trzepić , praca hehe jazdy są bo faceci , o imprezach nie ma mowy ! tylko ,ze ja mieszkam na wsi tutaj jak laska ma faceta to bez niego raczej nigdzie sie nie rusza chyba ze ma tak tylko od picu ..,! zresztą po szkole wszyscy pośli w swoją stronę , skończyły się przyjaźnie ,po wyjeźdzali ! walczyłam o swoją prywatność ciagle się kłóciliśmy , ale tutaj jest taki problem ,ze on się boi ,ze ja poznam innego i go zostawie ! zresztą ja już miałam takiego typu jazdy więc i ja uleglam żeby nie spieprzyć tego co mam ! a oprócz tej zazdrości jest słodki ..

Gość Oliwia111
Bylam w takim zwiazku tylko ze u mnie doszlo do tego ze zaczal mnie sledzic a jak bylam w pracy czail sie zeby mnie obserwowac czy z facetem jakims nie konwersuje bo dopiero bylaby zadyma po jakims pozegnalismy sie bo on w wieku 22 lat chcial zakladac rodzine a mi to nie bylo w glowie

Gość ano ciekawe ciekawe
red and white - ile ty masz lat kobieto??? dajesz soba pomiatac w imie czego??? milosci na wsi?? pogratulowac!!