Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladka23

mój facet wciąz szuka adoracji u kobiet, też tak odczuwacie??

Polecane posty

Gość czekoladka23

Hej dziewczyny! Mam pytanie: Czy Wasz facet jest równie beznadziejny jak mój? ..bo serio mam już dość, a teraz w dodatku zastanawiam się czy to kwastia typu faceta, czy tego że jest niezadowolony ze swojej laski, czy, że jest niedojrzały czy jeszcze czegoś innego?? A może każdy tak ma, ale jak coś dobrze się z tym ukrywa? Wciąż ogląda się za innymi, tak jakby wciąż jeszcze czegoś poszukiwał. I robi to z ukrycia, nigdy nie przy mnie. Czy ogląda fotki innych, czy szuka nowych znajomości. Dlaczego tak jest? CZy to jest kwestia tego, że taki facet nie potrafi być oddany jednej? Wciąż szuka adoracji. A ja się czuje nieatrakcyjna wówczas.

"A ja się czuje nieatrakcyjna wówczas." tak wyglądasz jak się czujesz ;) za bardzo dajesz do zrozumienia że on to juz twój a ty jego :P

Gość czekoladka23
No jak to u Was jest, zauważacie takie coś? Trzeba się z tym pogodzić, że szuka atrakcji gdzieś indziej?? ...bo oni tak mają?

Gość ania ania ja
uwazam ze facet Cie nie kocha,jestes bo jestes bo akurat innej nie ma pod reka,nie szanuje Cie i tyle ja nie mialam takich problemow,facet zawsze daje mi powody do tego bym czula sie kochana i wyjatkowa,to sie czuje,poszukaj innego kto Cie doceni i bedzie szanowa:) ten jest do bani:O

Gość ania ania ja
a nie mozesz z nim pogadac czemu tak robi?ja jakby facet ciagle ogladal sie za innymi to bym mu "podziekowala"za znajomosc i odeszla,niech szuka bez mojej obecnosci:P podziwiam Twoja cierpliwosc,po cholere Ty z nim jeszcze jestes,przeciez widac ze Cie olewa:O

Gość czekoladka23
W tym rzecz, że wciaż próbuje mnie przekonać, ze to jest normalne i co w tym złego, że on ogląda inne?? Że każdy tak ma, a jeśli nie to ukrywa to.

Gość czekoladka23
ania ania ja Heh rozmiawiałam wielokrotnie. Nie przyniosło to żadnych rezultatów, a jeśli już to teraz robi to już całkiem z ukrycia. Jak mają Wasi faceci??

Gość ano ciekawe ciekawe
moj facet tak nie ma a Twoj sie glupio tlumaczy

Gość czekoladka23
Doskonale wiem, że on głupio się tłumaczy. A może on sam nie wie, że nie każdy facet tak nie ma? Opowiedźcie jak Wasz acet się zachowuje? Ogląda laski na fb, szuka nowych znajomości? Czy ma inne formy relaksu?

Gość opiniodawca
A wy to niewątpliwie modlicie sie wieczorami, tak w charakterze rozrywki ...

Gość ania ania ja
moj facet tak sie nie zachowuje,to nie jest normalnie,wg niego kazdy facet tak ma bo chce sie usprawiedliwic,ma Ciebie a szuka innej,odpusc sobie takiego palanta,ciekawe jak by bylo jakbys Ty szukala kogos,mydli Ci oczy skutecznie,ale nie daj sie

Gość czekoladka23
Szanowałybyscie swojego faceta, u którego znalazybyście w telefonie sms od innej koleżanki z pracy, że tęskni in tłumaczenie jego, ze to żąrty, a skasowane to i tak bym nie zrozumiała żartu, a miałabym problem do niego. To, że adoruje inne laski, a Ciebie wcale. To, że nie reaguje na to, ze jest Ci źle, a wmawia że to Twój problem, bo to Ty robisz akcje..