Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klepsydra90

która brała dostinex?

Polecane posty

hejka lekarz ma mi przepisać dostinex. Jak się orientujecie lek ten do tanich nie należy, więc chciałabym żebyście mi odpowiediały czy się opłaca i jak długo go brałyście i na jak długo po zaprzestaniu widać efekt

Ja bralam dostinex przed pierwsza ciaza i teraz tez biore bo od wakacji chce starac sie o drugie dziecko. Wedlug mnie ten lek jest rewelacyjny!

Efekty widac praktycznie od razu, zadnych skutków ubocznych (nie tak jak na Bromegonie...). Fakt, jest dogi ale naprawde skuteczny.

Gość po prostu mama:)
cześć dziewczyny!!! no właśnie, czy któraś może powiedzieć jak szybko działa ten lek tzn, reguluje okres i jaka jest szybka możliwość zajścia w ciąże. ja już wzięłam w sobotę ostatnią tabletkę (miałam opakowanie 8 tabletek - pierwsze 4 brałam co tydzień w sobotę a następne 4 tabletki co dwa tyg w soboty) Pytam się dlatego, że od ok. ośmiu m-cy staramy się o drugie dziecko i miałam okresy co 2-3 m-c i mam strasznie wysoką prolaktynę. więc jeśli chodzi o okres to widzę, że jest mała poprawa dostaję co 1,5 m-ca ale zastanawiam się wogóle jak szybko działa bo z tego co wyczytałam na innych forach to dziewczyny chwalą i szybko pozachodziły w ciążę a ja już skończyłam opakowanie i nic nawet parę dni temu robiłam test, jakoś po okresie pójdę znów zrobić poziom hormonów plusem jest to, że dobrze się czuje po nim jak dla mnie nie ma żadnych skutków ubocznych tylko ta cena....

dzięki za odpowiedź nie powiem cena mimo recenzji nadal nie przeraża ale jeśli ma mi pomóc na prl to jakoś to przeboleję a jak mi się jeszcze uda zajść po nim to już w ogóle będę szczęśliwa jeszcze raz dziękuję i powodzenia