Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aldona. 41 .

21.12.2012 CZY BĘDZIE KONIEC ŚWIATA?

Polecane posty

Gość kutos
gdyby ktos znal date konca swiata bylo by nam wiadomo kiedy to nastapi ale ludzie sa za glupi zeby zrozumiec wszecheswiat stad takie pierdolenie jesli jasno sie przyjrzec to ze nasza planeta istnieje tyle miliardow lat mozna nazwac cudem biorac pod uwage jak bardzo jest narazona na zaglade jak i to ze wogole istnieje te cale cywilizacje robily kalendarze ale wszechswiat nie zna terminu czasu co oznacza ze malo wiedzieli o naturze wszechswiata

a kto udzieli kredyt biedakom? nikt. a po drugie kto będzie pracował? i wtedy okaże się że pieniądze będą gowno warte, bo nikt nie będzie ich chciał. bo kto chciałby zostać milionerem w ostatni dzień życia?

Gość matko ale z Was ...
brak komentarza na takie reakcje przeczytajcie książkę Michela Desmarqueta pt. Misja może to wam rozszerzy horyzonty ............można sięgnać tez po inne lektury jest tego trochę

Biedakom nikt nic nie da, to logiczne :) jesli jestes biedakiem, to mnie nie czytaj :) sorry, ale sam przyznałeś, bo pisze tu do tych ktorzy tu są a nie do tych ktorych na neta nie stac, bo ich tu poprostu nie ma :) Kalendarz kalendarzem, nasz sie konczy co roku i co? zyyjemy :) albo i mi sie zdaje ze zyjemy... :( nie wiem, niewazne, ale wazne jest jedno... zyjemy chwilą :) co ma byc to bedzie a kretyn autor niech nie robi z tematu wielkiego "WooooW' bo tylko chrzani te piekne "chwile".

Gość XZXZXZXZXZ
To tak jak dyskusja z osobami co twierdzą, że nie istnieje żadne inne życie w wszechświecie... Planeta Ziemia jest może jedną z miliarda lub jeszcze innej liczby planet w kosmosie i jest tu życie. W Wszechświecie jest jeszcze masa innych prze innych planet z słońcami, księżycami na czele, jest dużo innych układów. Wystarczy prosty rachunek prawdopodobieństwa i mamy odpowiedz czy jest jeszcze jakieś życie? Ludzie słysząc o obcym życiu od razu mają przed oczami zielonego ufoludka z bajek... To trochę smutne...

Gość Cabixx
Dokładnie... Ja nie rozumiem jak można nie wierzyć inne życie w wszechświecie... My nie znamy nawet dobrze układu słonecznego, max naszych możliwości to wysłanie bezzałogowej statku kosmicznego na Marsa i z tym jest ciężko, a co jest dalej, dalej, dalej w innych galaktykach, układach, dalej na innych planetach... Hmm,,, co chwile się słyszy o nowo ujrzanej jakiejś planecie gdzieś daleko okiem teleskopu... Jak dla mnie na 99,9 % jest gdzieś jeszcze życie, może podobne do naszego może nie ale jest...

Gość matko ale z Was ...
no nie dość ze istnieje to jesteśmy na samym jego dole na nasze planecie zwanej Smutną we Wszechświecie

Gość viking ostra
to przeczytajcie sobie może dzisiejszy artykuł na temat Majów i 2012 nie ma się czego bać http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Majowie-sie-pomylili-Oto-dokladna-data-konca-swiata,wid,13245642,wiadomosc.html

ale Wy wszystko łykacie . Najpierw piszą tak za chwilę inaczej...później znowu napiszą,że jednak mieli racje. Takie błędne koło.

Gość 1111223
hehe wierzycie jakimś naukowcom z Drezna, no nieźle się wypromowali.... Szkoda, że ja tego nie ogłosiłem sobie, że na przykład źle został policzony o 200lat Przypominam, że naukowcy i badacze, klimatolodzy jak i geolodzy mówią jak dobrze kojarzę o nadaktywnośći słońca i zmiany biegunów właśnie na lata 2012 -2013... Więc nijak ma się ta teoria naukowców z Drezna o przeniesieniu końca świata o ileś tam lat. Ja wierzę tym naukowcom co badania robili do tej pory,a było ich sporo, jak więcej naukowców potwierdzi nową wersje to może inaczej na to spojrzę, póki co to dla mnie jest pic na wodę z tym nowym wyliczeniem kalendarza...

Gość kutos
no wlasnie o tym artykule pisalem ludzie to bajkopisarze, a naukowcy sa oblakani dla nich liczy sie rozglos i udaja wszechwiedzacych buehaha SMUTNE BYLOBY ICH ZYCIE BEZ MOZLIWOSCI GLOSZENIA NIESPRAWDZONYCH TEORII to ich energia ktora sie zywia

Gość mazdax
Tak pewnie teraz gadają z tym przełożeniem końca świata o 104 lata bo nie chcą aby była panika, do 21.12.2012 roku co raz to bliżej, więc i ludzie zaczynają się przyglądać tematowi końca świata.

Gość ==-bvc
No :D :D Liczymy dni :D

Gość Navya
Oj tam jak ma być koniec świata to będzie i nic nie poradzimy. nie wiem czy to będzie w 2012 czy za 1000 lat , ale i tak nie mamy na to wpływu więc w ogóle po co o tym mysleć

Gość Navya
A co do zycia we wszechświecie to sądzę ,że gdzieś jest w innych galaktykach , ale człowiek narazie jest zbyt głupi i sądzi ,że jest jedynym gatunkiem ,tak jak kiedys sądzono ,że ziemia jest plaska . a jest tyle galaktyk ,że to naprawdę mało prawdopodobne żeby tylko na ziemi istniało życie

Gość Kamillll4234
Ja tam myślę, że ten koniec świata będzie, za dużo rzeczy na to wskazuje, żeby było inaczej.

Gość nnnannananan
Dzięki za link do tej stronki o końcu świata, naprawdę ciekawych rzeczy można się dowiedzieć :) Ogólnie ja też wierzę w ten koniec świata w 2012 roku. Pozdro

Gość kaRinKa_
A o której godzinie zacznie się ten Koniec Świata w telewizji? Relacja na żywo ma być - tyle wiem. Na polsacie czy tvn to puszczą? Prędzej tvn bo zwykle polsat to 5 lat od premiery kinowej MegaHitem przeboje wyświetla - czyli 2019 dopiero. Długie to będzie? - duża paczka lays cebulowych wystarczy? Trailerów jeszcze nie ma, nie wiadomo kto wyreżyseruje. Może już dzień wcześniej będzie na internecie przeciek - jak Harry Potter. Podobno to ma być większy przebój niż Smoleńśk i Euro 2012 - muszę to obejrzeć. Mam nadzieję że zrobią przerwę na reklamę a nie blok reklamowy. Ciekawe kto jest sponsorem - też myślicie, że nie-biały człowiek w białym domu? Jasnowidzem nie jestem ale już wiem że jak szef nie da wolnego to grypa mnie dopadnie - w końcu raz w życiu ogląda się koniec świata no nie? Na sądzie ostatecznym spytana gdzie byłam w tym momencie nie odpowiem przecież że wykładałam zupki chińskie, instaty i inne proszki jadalne?

Gość Tadeuszzzzzzzzzzz
Śmiejcie się, śmiejcie...

Gość lazinio
,,koniec swiata,, mozna tak to nazwac nastepuje przebiegunowanie co iles tam topia sie lodowce wybuchaja wulkany ziemia traci swoja warstwe ozonowa i promienie sloneczne niszcza wszystko! zajmowalem sie ta tematyka bardzo dlugo jakies 2 lata czytalem rozne informacje i staralem sie je wyposrodkowac zaglebilem sie w geologie ruchy plyt tektonicznych itd stwierdzilem ze jest to naturalny cykl ziemi ostatnio jednak natrafilem na film na temat ,,pamiec wody, podaje link ponizej http://www.youtube.com/watch?v=JrbDRG4fjFY l dla zainteresowanych tematyka konca swiata po ogladnieciu stwierdzam ze to nie naturalny cylk ziemi tylko zlo ktore przez lata tworzyl czlowiek to wszystko przez LUDZI!!!!!!

Gość lazinio
WRACAJAC DO DATY 21 12 2012 TO SZCZERZE WATPIE ZE WTEDY WLASNIE BEDZIE KONIEC WYDAJE MI SIE ZE MOZE BYC 1 DZIEM WIOSNY 2011 LUB PIERWSZY DZIEN WIOSNY W CIAGU NASTEPNYCH 15 LAT !!!!!!!

Gość Solek66
Niedługo jeszcze wyjdzie na to że ogłoszą koniec świata w 2099 roku bo wtedy kończy się kalendarz Windowsa Nie wiem jak w takie rzeczy można wierzyć. Tylko Bóg wie kiedy będzie koniec świata, a nie np. Majowie.

Gość Przepowiastka
witajcie wszyscy chce wam cos powiedziec a ses sami z tego wyciagniecie! jesli ktos z was sugeruje ze majowie to prymitywna cywilizacja to musicie miec dowody ze nasza jest uczona na podstawie czego chcecie to porownac? jesli nasza cywilizacja musialaby zaczynac od nowa tzn od kamienia to napewno nie utrzymalaby sie dlugo.... pozatym: ziemia to nie jedyna planeta na ktorej jest zycie, poniewaz e innym przypadku to byloby za duzo miejsca w calym universum dla takiej cywilizacji jak czlowiek