Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobra prawdziwa matka

Moja głupia koleżanka dopuszcza swojego nieszczepionego bachora do mojego Syna.

Polecane posty

Nie dość, że przyłazi do mnie z tym bękartem, którego nie szczepiła na rotawirusy i pneumokoki (ja mojego Skarbeńka szczepiłam :) ) , to jeszcze podjudza go do zabawy z moim Kacperkiem! Jak nie widzi to uda mi się szturchnąć tego bachora jakimś kijem itp., żeby nie dotykał mego Syna.Jeszcze mi Dziecko zarazi!

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
falszywa jestes, masz kolezanke, spotykasz sie z nia, a nie umiesz jej tego powiedziec???dziwna jestes, falszywa, nigdy bym nie utrzymywala kontaktu z toba bachor to dziecko kolezanki a twoj to skarbeniek??? straszna jestes :(

Gość przecież to prowokacja
ludzie nie są aż tak głupi .

Gość asddsa
A co to będzie jak skarbek pójdzie do przedszkola ?? _________________________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

ten jebany bachor bije mojego Kacperka kutasem po twarzy

Gość maliboo.
no prowokacja ale z tym kijem to bylo nawet smieszne :D

jem kupe mojego Szkrabeńka :classic_cool:.

Gość ale ty jesteś głupia autorko
:O

szkoda, że mamuśka bachora nie zauważyła i Synusia Twego :classic_cool: kijem nie szturchnęła :)

Jak możecie pisać, że to prowokacja?Wiecie, ile matek w Polsce nie szczepi dzieci? Te wściekłe nieszczepione bachory stanowią zagrożenie i powinny być odbierane nieodpowiedzialnym rodzicom!

Gość asddsa
A co to będzie jak skarbek pójdzie do przedszkola ?? _________________________________________________ Pobieraj i oglądaj filmy bez ograniczeń z MegaVideo i VideoBB: http://skocz.pl/filmybezlimitu

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale skoro Ty szczepisz to czym sie martwisz idiotko ??????????

Gość bob27
szczepionki to jeden wielki przekret chodzi o to zeby prywatna firma wyprodukowala pewna ilosc szczepionek ktore skarb panstwa kupi za panstwowe pieniadze czyli wszystkich podatnikow pan minister zdrowia dostaje banke do kieszeni albo ze 2 a prywatna firma zarabia na tranzakcji 60 baniek. ludzie wierza w to co im sie poda na ladnie spreparowanej broszurce lub co uslysza w telewizji lub przeczytaja w gazecie a to jest po prostu reklama za ktora ktos bierze ciezka pieniadze

Gość prawdziwa dobra matka
rozwiedłam się z mężem bo też nie był szczepiony :classic_cool:

W przedszkolu trzeba będzie skarbeńka zamknąć w szklanej bańce.Tam to dopiero skarbnica bakterii i wirusów

Gość prawdziwa dobra matka
muj Skarbeniek nie będzie chodził do przedszkola, a w podstawówce załatwię mu nauczanie indywidualne, tak, żeby nauczyciel przychodził do domu

Gość huuuuuuuuu
ZASZCZEPIC MATKE OBJAWY WSCIEKLIZNY:)

Gość danopol
Gorąco zachęcam Was do podpisania niniejszej petycji dotyczącej wolności decydowania w kwestii szczepień i ochrony dzieci przed negatywnymi odczynami poszczepiennymi (NOP) poprzez pozostawienie rodzicom wyboru szczepionki, szczepienia (lub rezygnacji z nich), stworzenie sprawnego systemu rejestracji NOP i egzekwowania od lekarzy wypełniania formularzy NOP, do czego są prawnie zobowiązani. PETYCJA WS.ZMUSZANIA RODZICÓW I DZIECI DO SZCZEPIEŃ I OCHRONY DZIECI PRZED ODCZYNAMI POSZCZEPIENNYMI http://tnij.com/podpiszpetycje Po więcej informacji na ten temat zapraszam na działające od kilku lat forumwww.szczepienia.org.pl i niedawno powstałego Ogólnopolskiego Stowarzyszenia Wiedzy o Szczepieniach „STOP NOP (strona na razie w budowie - zapraszamy wkrótce) * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Pozdrawiam

Gość hhh
Dnia Thursday, March 24, 2011 o 09:04, Gość prawdziwa dobra matka napisał:

muj Skarbeniek nie będzie chodził do przedszkola, a w podstawówce załatwię mu nauczanie indywidualne, tak, żeby nauczyciel przychodził do domu

I wchowasz dzikusa