Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczytna kasienka

KUPIE KSIĄŻKI S. KINGA

Polecane posty

Gość :O...
Polecam merlin.pl albo allegro.

Gość dfdfdsf
wlasnie skonczylam czytac"Worek kosci",mi sie ksiazka podobala

Gość zaczytna kasienka
up :) Na temat allegro już pisałam, a merlin faktycznie nie patrzyłam to sprawdzę. A znacie inne takie strony? Ja kiedyś widziałam jakieś typu taniaksiążka czy cos ale tam e tanie to takie beznadzieje a to co fajne to droższe :O Znacie jakieś takie gdzie na prawdę książki są tańsze?

Gość zaczytna kasienka
up

a ebooki? Ja nie przepadam ale czasem ksiazke trudno kupic a w formie ebooka bedzie :)

Gość zaczytna kasienka
Nie korzystam z ebooków

Ja tez staram sie nie bo kocham czytac a ksiazke fizycznie lubie czuc no ale jesli chodzi o ksiazki kontrowersyjne to ciezko je spotkac a w necie sa tylko w takiej formie wiec coz :) ja ma w mieszkaniu ponad 2 tysiace ksiazek :) w formie ebookow moj zbior niestety przepadl ale ma nadzieje ze go odtworze :)

Gość Abell
Wystarczy wpisać tytuł książki, autora i słowo "cena" w google, a wyskoczy masa możliwości: antykwariaty internetowe i inne, gdzie książki kosztują grosze. Ale dla jaśniepanienki to za trudne, mamy szukać tego dla niej...

Gość zaczytna kasienka
A gdzie ja powiedziałam że ktoś ma mi SZUKAĆ? Spytałam czy macie na sprzedaż albo znacie strony, myślisz że nie szukałam? Szukam tylko jest tak że tu znajduje jedną, gdzieś indziej inną a z wysyłką ogólnie wychodzi mnie wszędzie koło 5zł taniej więc w sumie tak taniej jak prawie wcale. No to tylko GRZECZNIE pytam czy znacie inne sposoby Też mam bardzo dużo książek :) Aktualnie właśnie Kinga chce skompletować. Jak nie mogę czegoś kupić a chce przeczytać to sporadycznie wypożyczam ale ogólnie to właśnie lubię uzupełniać swoją bibliotekę ;)

Wiesz ok znajdz mi takie pozycje Moja slodka Audrina V.C. Andrews ozloce Cie za ta ksiazke w formie fizycznej Obietnica dla Nadii

Ja przez kilka lat szukałam "idź zapytaj Alice", w księgarniach wszędzie brak ( chociaż jest na liście książek), na all brak. Piszę kiedyś na forum ot tak o ulubionych książkach i wymieniam tą że szukam kilka lat już a jakaś dziewczyna " o masz na all", patrze i faktycznie. Jeden egzemplarz, używana ale raz była ( no pewnie była jeszcze kiedyś ale codziennie nie sprawdzam ;) ) Dałam dwa razy drożej, zniszczona ale warto było :P Wiem co to znaczy szukać konkretnej książki ;P A Kinga też akurat czytam ale jestem wybredna co do wyglądu książki więc w sumie kupuje większość nowych. Jak jakaś mi się nie spodoba to odsprzedam :P

Malablondynka ja dzis slodka Audrine wyczailam w bobliotece i pedze po nia i bede czytac Kiedys chcialam koniecznie nabyc 120 dni Sodomy byla w ksiegarni ale odwlekalam odwlekalam i dusza nie ma ale mam w formie ebooka :) a jest pare ksiazeczek ktore chcialabym miec oj jest

Gość zaczytna kasienka
up!

Gość zaczytna kasienka
up!

Gość zaczytna kasienka
up!

Gość zaczytna kasienka
Up :)