Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym sądzić

Czy 30 letni facet który chciał się przespać z 16 latką jest normalny?

Polecane posty

Gość legalnie a moralnie
hortexx - napiszę tak, im jesteś młodszy tym, różnica wieku ma największe znaczenie. Myślisz, że laski z mojej klasy chodziły z nami posłuchać muzy i napić się piwa z naparstka w jakiejś do tego przygotowanej "melinie". ;) Od tego miały gostków o zaledwie "piętro" wyżej. I w drugą stronę. :) Z wiekiem się zaciera... ale nie do tego stopnia, żeby nie odróżniać kobiet od dziewczyn. :O

Gość hortexx
pewnie,że tak, teraz mam znajomych starszych jak i w swoim wieku, po prostu nastoletni chłopcy są nie do zniesienia, wolałam siedzieć sama w domu niż zadawać się z takim towarzystwem..

Gość cużem ci uczynił
nie jest pedofilem i ci ktuzy wola ogolone cipy terz maje te pedofilski skłonności

Gość do cużem ci uczynił
Ty jesteś intelektualnie na poziomie tych 16-nastek to nie dziwię się, że lubisz ich towarzystwo. Nie pisz, że to one są dojrzałe, bo widać po twoim wpisie poziom twojej głupoty i cofanie w rozwoju. Swój ciągnie do swego. Najlepiej wróć do szkoły.

Gość legalnie a moralnie
PannicaAnnica - chyba kobiety to teraz Twój priorytet :) I skąd się to więzło nie zgadujmy ;) Poddajmy to wolnej interpretacji, która bynajmniej nie ma na celu Ciebie obrazić. :) 🖐️

Gość legalnie a moralnie
do cużem ci uczynił - ci którzy tak piszą, nie są tymi za, których się podają. :) :P I tak na marginesie bardzo nie spodobało mi się, że mój podszyw przeczytała tylko panna Jones Donoszą teraz z prędkością światła. :O by tylko wiosennie było. :O :O

... pieprzcie się jak chcecie nie psując sobie zabawy ideologią. Potrzebują jej tylko frustraci i ludzie bez wyobraźni.

hmm lesbijki i geje są normalni Sex grupowy jest normalny. cuckold jest normalny.... Zmienianie partnerów jak rękawiczki jest podobno też normalne. Sex nastolatków też większość uważa za normalny (co ciekawe z tego się leczycie jak przestajecie być nastolatkami/macie dzieci które niedługo będą nastolatkami) :) Więc o co chodzi? 16 latka w większości wypadków ma wykształcone trzeciorzędne cechy płciowe. Więc gościa raczej pedofilem nazwać nie możecie. Prawo nie zabrania takich kontaktów jeśli 16 latka chce. Więc prawa nie łamie. A to że wam się nie podoba że 30 latek woli 16... No cóż to wasz problem. Po pierwsze taka 16 latka może mieć o wiele lepiej poukładane niż niejedna 25+ latka. (nie oburzać się wiele kobiet zachowuje się tak jak by na najgłupszych nastolatkach się wzorowały i chciały je pokonać w kat. głupota ) Zmanierowanie kobiet jest galopujące... I nawet jeśli założymy że większość ma coś do zaoferowania to mniejszość się przebija i robi złą robotę najnormalniej zrażając do siebie facetów. Wymagania :) to czego chcą kobiety przewyższa wielokrotnie to co dają więc znów opłacalność niewielka. Wygląd... Sprawa dyskusyjna bo coraz więcej kobiet o siebie dba i zaczyna wyglądać ale jednak gro jest bezpłciową szarą masą z którą uśmiechnięta 16 wygra... a naprawdę nie trzeba tak wiele wystarczy trochę inwencji i zmycia z twarzy ciągłej pretensji... No i w końcu wracając do nieszczęsnej 16 latki... jeśli gość chciał tylko sexu to co mu za różnica? Nie będzie z nią przecież prowadził rozmów z zakresu studiów wyższych a studia nie gwarantują lepszych umiejętności w łóżku. Zresztą żadnej gwarancji nie ma że jak by była 30 po studiach miał by z nią o czym rozmawiać. Przykra prawda jest taka że wiedza ogólna i erudycja wciąż nie jest silną stroną kobiet.

legalnie a moralnie- konkretnie jedna jest moim priorytetem i mam nadzieje, że jak najdłużej tym priorytetem będzie. Co prawda nie jest już 16latką, ale 17nastką ale też może być ;)

Gość Donadoni
Jestem po czterdziestce a pociągają mnie10-15to latki. Ostatnio wpadła mi w gust dziesięcio latka jest ładna zaczynają jej rosnąć piersi prześwitują jej przez bluzeczke uwiode ją !

Gość naga jolka
16 latka moze miec seks z kim chce, to nie jest karalne, jezeli to robia za obopolna zgoda.

Gość Donadoni
Pragnę językiem powiercić w cipeczce ośmio latki! Lizałem dojrzałe takiej dziewczęcej jeszcze nie!

Gość mentaI cut
nasze społeczeństwo jest jednak jebnięte. :D nieważne czy facet ma 20, 30 czy 50 lat zawsze mu się będą podobały śliczne 16 latki i będzie chciał z nimi spać i to jest jak najbardziej normalne, to by było wręcz nienormalne jakby nie chciał :D :D :D ale zacofane społeczeństwo

Gość Mężatka27lat
Miałam 16 lat właśnie gdy poznałam swego męża miał 31 nie odrazu sie bzykaliśmy ale też długo nie czekał.Od 8-u lat jesteśmy Szczęśliwym Małżeństwem.A tu na forum tylko mocherowo-pisowskie wyzwiska wobec tych którzy mają inny pogląd na życie czy też inne upodobania i mówię do nich WALCIE SIE !

Gość DO Mężatka27lat
Sama ubliżasz komuś :) teraz, no ładnie ładnie masz męża pedofila:) pewnie za dzinsy mu dałaś:)

Gość aaaaaaarwena
mezatka nie jestes za stara dla nie go juz? :D ja jebie jak mozna sie za dwa razy starszymi dziadami rozgladac

Gość aaaaaaarwena
nie sadze zresztaaby akurat te nieszczesne, wymeczone we wzystkich przypadkach mohery mialy cos przeciwko starym dziadom z nastolatkami to jest bardzo patriarchalny uklad buraczko :D

Gość ktośtam!
To fakt mochery są patrialchalne,taki księżulo jeden z drugim nie dość że starsi od tego gościa to wolą jeszcze młodsze o czym w gazetach i telewizji co chwila.A że taki kłopot jest w kosciele to prawda którą przyznał nawet papież i inni Biskupi na całym świecie.

Gość Donadoni
Gdy się masturbuje fantazjuje o takich dziewczynkach 10-12 letnich że je rozbieram do naga i siebie, leżymy dotykam ich cipeczki co mnie podnieca zaspokajam się przy nich!

Gość Donadoni
Penis w ustach ośmiolatki i moja śmietanka w jej buzi sama rozkosz!