Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co o tym sądzić

Czy 30 letni facet który chciał się przespać z 16 latką jest normalny?

Polecane posty

Gość co o tym sądzić

może i wyglądała na co najmniej 18 lat, ale wiedział ile tak naprawdę ma :O czy to nie jest zboczone??

Gość Niezapominajka1992
Mozesz o mnie pomyslec zle,ale ja uwazam ze to nic zlego,ale...POD WARUNKIEM,ZE ONA TEGO CHCIALA,I TO MIALO BYC COS WIECEJ JAK JEDEN NUMEREK.mnie samej jak mialam 16 lat podobal sie 28-letni facet i wiele bym dala,zeby cokolwiek miedzy Nim,a mna sie wydarzylo(no niekoniecznie To),wiec taka syt.poniekad rozumiem.a moze cos wiecej o tym?

Gość Zciekawiony tym zjawiskiem
legalnie mozna juz z 15 wiec nikt mu nie zabraoni tak naprawde...

Gość freakylikeme
niestety to jest na porządku dziennym :O takie te dziady już są ,że młódki bałamucą

Gość Niezapominajka1992
Pfff-freakylikeme-zebys Ty widział jak te mlodki czaruja tych"starych dziadow"pozatym 30 lat to chyba nie tak duzo tak mi sie wydaje?

Gość freakylikeme
daj spokój, zbok jakiś :O

Gość Nie jest normalny.
I chuj ci w dupę zboczeńcu! Niech cię tylko dorwę. Mam nadzieję, że ojciec dziewczynki ci nogi z dupy powyrywa.

Gość co o tym sądzić
debil :O jasne, jestem tym facetem przychodzę na forum po poradę :O

Gość andrrrr
hmm dziewczynki? :D chyba nie widziałeś takiej 16 letniej dziewuchy na dyskotece

Gość legalnie a moralnie
Chciał ale tego nie zrobił to po pierwsze, po drugie po jakiego chuuja te młode robią się na starsze, po trzecie trzydziestoletni to nie wafel z brzuszyskiem od piwa i gapiący się tylko w telewizor. Dopiero w tym wieku pojawia się możliwość pukania od dwudziestek po przez rówieśniczki aż po czterdziestki. I pewnie, że to zboczenie i tylko emocjonalny niedorozwój z czasów swojego dorastania poleci na jakąś sieczkę w mózgu jakiejś osiemnastki, bo nie sądzę by samą duupą coś by zdziałała.

Gość co o tym sądzić
nie przeleciał, bo laska spękała

Gość co o tym sądzić
a ja się z nim spotykam, ostatnio jego kumple bezmyślnie o tym wspomnieli , wymęczyłam go i w końcu powiedział,że to prawda, miał ją na chacie, zaczynała się akcja , ale podobno zrezygnowała :O heh tak jakby to go usprawiedliwiało...

Gość legalnie a moralnie
Skoro się z nim spotykasz to przynajmniej masz pewność, że jak "spękasz" to Cię nie zgwałci. :O :O I nie chcę bawić się w takie tematy, śmierdzą mi jakimiś emocjonalnymi niedorozwojami a to już nie Kafeteria i erotyczny a specjalista i wpisałem się tu tylko dla tego, że nie toleruję tu osób niepełnoletnich jak i o ich "erotycznych" doświadczeniach. :O :O

Gość wrzuć fotę bo nie wierzę
Ja miałam ofertę od dziada koło 60. Jeszcze mi sponsoring melepeta proponował :O Wielki zakochany, karykaturalny indor :O

Gość yhhhhhhhhhhhhhhthjyj
gorzej jak taka 16 latka zajdzie w ciaze z 30 latkiem.

Gość te dzisiejsze 16-letnie
"dziewczynki" wiecej robily od tych dzisiejszych 30-letnich "dziadow" :D

Taki facet ma na pewno zdrowe potrzeby, ale chyba nie miał prawdziwej kobiety skoro gówniarami się zajmuje. To że są chętne nie znaczy że wiedzą jak... Ja bym nie latał za taką. Ewentualnie popatrzał bym na młode ciało. Seks to z kobietą tylko.

Gość totakszczerzee
moim zdaniem taki facet może mieć skłonności pedofilskie, czyli zaburzenie seksualne

Będąc 16-latką sypiałam z 29letnim facetem regularnie przez kilka miesięcy. Był to stały związek. Moim zdaniem normalne.

Gość Nie jest normalny.
Nie słuchaj PannicyAnnicy, bo ona przez takich starszych dziadów teraz śpi z kobietami, bo faceci jej zbrzydli. Można przeczytać w innych tematach, że ma dziewczynę! Te co śpią z młodymi mężczyznami w swoim wieku nie mają takich odchyłów jak ona.

Śpię z kobietami nie dlatego, że faceci mi zbrzydli, tylko dlatego, że jestem biseksualna. Taka się już urodziłam i mój były partner nie ma z tym nic wspólnego. Nie robię tajemnicy z tego, że mam dziewczynę ;P Inną orientacje niż twoja nazywasz odchyłem? Współczuje ograniczonego umysłu.

Gość co o tym sądzić
rus ,był w normalnym związku z normalną kobietą

Gość co o tym sądzić
tzn przed tym całym incydentem

Gość legalnie a moralnie
Pieprzyć się w wieku szesnastu lat z (nazwijmy go dojrzałym mężczyzną) , nieźle musiał Ci spruć psychę PannicaAnnica :O I - (przynajmniej mi), nie wciskaj kitu o swojej bi-seksualności. :O Kiedy Twoje rówieśniczki, spierrdalały na wiosnę z lekcji w towarzystwie dumnych kozaczków, którzy robili wszystko by im zaimponować, Ty już słyszałaś stękania jakiegoś starego popaprańca, który za cel w życiu wziął przelecenie wszystkiego co się rusza i na drzewo nie ucieka. :O

Gość realisssto
popieram Właściciela!

Gość hortexx
"Kiedy Twoje rówieśniczki, spierrdalały na wiosnę z lekcji w towarzystwie dumnych kozaczków," nie mówię ,że to ,że 16tka sypia z 29 latkiem jest ok, ale dlaczego na siłę powinna się zadawać z debilami? ja też zawsze stroniłam od rówieśników, bo to byli dla mnie zwykli idioci :O

Psychikę może i spruł bo jest przy głębszym poznaniu dziwnym człowiekiem, ale nie wiem jak to się ma do mojej bi-seksualności? Jestem świadoma swojej orientacji. Zainteresowanie kobietami/dziewczynami nie pojawiło się nagle, odkąd sięgam pamięcią stawiałam chłopca i dziewczynę jako równych sobie względem mojego zainteresowania(na tle seksualnym). Jeśli chodzi o 'dumnych kozaczków' mi również zdają się być idiotami, nie ukrywam, że starszy mężczyzna imponował mi dojrzałością i cieszyłam się, że bywałam w miejscach i miałam do czynienia z rzeczami o których moje rówieśniczki tylko słyszały.