Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikidee

ciąza rok po roku

Polecane posty

Gość kikidee

na początku roku urodziłam zosie dziś ma ponad 2 miesiące a mi okres sie spóźnia pare dni i już mam objawy jak przy pierwszej ciąży z tego co obliczyłam urodze jeszcze w tym roku i zosia pójdzie do jednej klasy z nowym dzidziusiem czy któraś mama miała podobnie?

Gość EWRGTHYUHTHDTY
ROZMNAŻASZ SIĘ NICZYM KRÓLIK - ŻAŁOSNE

Gość masakraooooo
o boże wspołczuje... moja szwagierka ma troje dzieci i kazda ciaza co pol roku była.. wspolczuje ci bo napweno nie bedzie latwo...

Gość słyszałam o
takich przpadkach. Co prawda często się to nie zdarza, ale jednak. Najwyżej ludzie będą myśleli, że to bliźniaki.

to jeszcze nic pewnego ,więc nic pewnego. zresztą co tam , będziesz miała mniej zamieszania ze szkołą:)

Gość kikidee
może to tylko falszywy alarm wczoraj cały dzień przeryczałam mam dopiero 22 lata mój mnie uspokaja ardzo kocham córeczke i nawet sie ciesze na myśl o drugim dzieciaczku zosia bardzo zmieniła moje życie na lepsze zawsze chciałam mieć z 3 dzieci ale nie tak szybko!

Gość kikidee
EWRTKJKJV jak ci coś niepasiren to spadaj pytam mamy a nie bezdzietne kwoki

moi sąsiedzi tak mają dziewczynka ze stycznia, a chłopiec z grudnia jednego roku

Lepiej tak niż z dużymi przerwami, przynajmniej dziecko nie będzie samotne, będą miały się z kim bawić, jak masz przerwę np 5 lat to praktycznie cały czas z małym dzieckiem siedzisz a tak masz z głowy za jednym zamachem. Gratuluje!

a przypadkiem nie jest taż że kobieta do 3 miesiąca po porodzie jest chroniona przez jej własny system hormonalny przed następną ciążą?

Ja mam cztery córki:12 ,9,3 lata i najmlodsza 15 miesiecy i daje radę :)Jestem zdrowa na umysle,nie oszalalam od nadmiaru obowiązków a nwet powiem więcej-jestem najszczęśliwszą osobą na ziemi ;)

choinkka2010 -> zgadzam się za duże przerwy miedzy rodzeństwem też są niezbyt korzystne.

Gość kikidee
leviatan teoretycznie tak jeśli karmi piersią mi pokarm zanikł po 2 tygodniach robilam wszystko by wznowic laktacje ale nic nie pomogło

Levviatan nie u wszystkich i nie naraz niestety:) to tak jak z metodą kalendarzykową czasami się udaje a czasami ..moi rodzice stosowali i powiem wam że cieszę się że mam młodszą siostrę:)

choinkka2010 -> zobaczymy jak się będziesz cieszyć kiedy będzie chciała z tobą wychodzić i pożyczać twoje ciuchy :P

Gość EWRGTHYUHTHDTY
AUTORKO NIE JESTEM BEZDZIETNA KWOKA , MAM JEDNO DZIECKO NA KTÓRE MNIE STAC, MYŚLĘ GŁOWĄ A NIE DUPĄ WIĘC NIE RYCZĘ CAŁY DZIEŃ JAK TY - TĘPA PROSTACZKO - NAWET NAD SWĄ DUPĄ NIE UMIESZ ZAPANOWAC KWOKO

Spokojnie to było 17 lat temu teraz przyłazi do mnie na weekendy wyżala mi się z problemów czasami dorabia sobie u mnie jako opiekunka, fakt często się zdarza że widzę u niej swoje ciuchy, ale nie jestem w stanie się na nią złościć:)

Gość EWRGTHYUHTHDTY
NIE PROBLEMY TYLKO TAKĄ KWOKĘ BEDE UTRZYMYWAC ZE SWYCH PODATKÓW BO NAKOCI BACHORÓW I BEDZIE PO RODZINNE I BECIKOWE ZEBRAC - TO IDZIE Z MOJEJ KIESZENI

Gość kikidee
EWRYYIU JA TEZ NIE JESTEM NIEWIADOMO JAK BOGATA ciekawa jestem czy ty ze swoim facetem nie spalas po urodzeniu dziecka a może dawałaś dupy na przystanku i nie wiesz kto jest ojcem i teraz cie nie stac ie wpierdalaj sie w nie swoje sprawy jeśli chodzi o płacz to ty pewnie byś nie płakała tylko sie smiała gdybyś zaszła w drugą ciąże żal mi twojego dziecka matka je nienawidzi ja zrobie wszystko żeby moje były szczęśliwe chocbym miała sie zacharowac na śmierć a ty wytnij sobie macice najlepiej i spieprzaj z tematu bo przestane byc miła a jak jestem w ciąży to mam zajebiste hormony wybacz ide przebrać i nakarmic zonie bo właśnie sie obudziła a jak wróce to mam nadzieje że ciebie tu nie bedzie

Gość moja corcia ma
do tej wyzej utrzymujesz no tak faktycznie panstwo tylko od ciebie sciaga, nie ma to jak wyzyc sie kosztem innych

EWRGTHYUHTHDTY - idiotko,te nasze ak to piszesz "bachory" beda zapierdalać na Twoja zasrana emeryture :OI pamietaj ze kazdy ma tyle dzieci ile chce i gówno innym do tego :O

Gość kikidee
EWRTHDHHD poństwo mnie nie musi utrzymywac bo prowadzimy z męzem własna działalność i to my utrzymujemy państwo i takie dupodajki maliniary jak ty bujaj sie i lepiej napisz ile dzieci juz usunełas kochana mamusiu

ja mimo tego ze mam czworo dzieci od panstwa nie dostaje ANI GROSZA!Nie dostaje zadnego rodzinnego,zadnych zasilkow bo mamy za duze dochody.Tak więc przestancie pierdolic ze rodziny wielodzietne zyją na koszt państwa!W tv ciągle mówią ze rodzi sie malo dzieci,że za kilkanascie lat nie bedzie mial kto pracowac na nasze emerytury ale co państwo robi zeby pomóc rodzinom z kilkorgiem dzieci?Nic!Takie rodziny jak moja muszą sam e sie utrzymywać.My dajemy radę,mąż pracuje po 13-14 godzin dziennie i naprawde kurwica mnie strzela jak czytam takie idiotki jak EWRGTHYUHTHDTY!!!Pipo,nic z Twojej kieszeni nie idzie na mój koszt :O

🌻 hej Mamy Jesli jestes w drugiej ciazy to z calego serca gratuluje ci , naprawde . I nie przejmuj sie glupimi docinkami. Ja mam dzisiaj 35 lat i tylko jednego syna, niedlugo konczy 10 lat, i wiesz co zaluje ,ze nie udalo mi sie aby miec dwoje , gdybym wiedziala...eeehhh, teraz juz swiadomie nie chce znowu pakowac sie w pieluchy, mojego sunka wychowalam sama, wiec teraz dopiero lapie oddech. Glowa do gory i oby wszystko bylo dobrze a dzieci zdrowe, serdecznie pozdrawiam. A przy okazji ten ktos kto sie tak oburza o " bachory " i ze to niby z jego pieniedzy - brzmi to podobnie to kogos kto sie kiedys podpisywal jako pan z gruba stopa, olac takie typy i czy to facet czy baba, niech spieprza z tego topiku i zajmie sie czyms pozytecznym 🌻Jeszcze cos, dzieci to nie bachory, zalezy kto na nie patrzy

Gość kikidee
dziękuje za wszystkie wpisy na temat i ignorujmy to EWRTTTTYTY bo nie ma co sie z głupim i psychicznym kłucic

Gość kikidee
arpad dzieki zgadzam sie z tobą wszystkie dzieci sa kochane szkoda że niewszyscy rodzice to wiedza zawsze powtarzam że niektórzy ludzie nie zasługują by być rodzicami dzieci to dar szkoda że tego nie doceniaja

kikidee ale ci zazdroszcze ja mam jedna coreczke a staramy sie o drugie juz od 8 miesiecy i nic, a z pierwszym wszystko ladnie szybko, a teraz bec i nic gratulacje i wszystkiego najlepszego

Gość EWRGTHYUHTHDTY
JAK BYS MIAŁA FIRMĘ TO BYŚ I DUPĘ ODPOWIEDNIO ZABEZPIECZYŁA A NIE PŁAKAŁA CAŁY DZIEŃ - DOBRZE CI TAK MACIORKO