Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okularnica:)

Czy dziewczyny w okularach podobają się facetom???????

Polecane posty

Gość buahahhhhahhhaaa
do marcin a co innego im pozostalo :D

Gość Zulotka_17
oj .. widze ze ktos tu gówniarzem jest :)) Nie uczyli Cię ze nie obraza się ludzi po tym jak sie z nimi nie rozmawialo ? ja Ci tylko powiedzialam swoje zdanie :) A Ty wyleciales jak pies na kota.. daremne .. :)) Okularnice sa spoko i duzo ludzi Ci to powie a ze Ty oceniasz kobiety tylko po wygladzie to nie bede sie zastanawiac kto jest wsiurem ..

Gość karoinkaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam 10 par okularów kazde w innym kolorze i wygladam w nich bardzo sexy jak ktos jest paskudny to okulary tylko to pogorsza

Gość Zulotka_17
i bede ją pocieszać i mowic swoje zdanie bo taka jest prawda. a faceci którzy mysla w taki sposob jak Ty i ten kolega ktory ci w dupe włazi "buhahaha" no to są bez wartościowi :))

Gość prinzesska27
Niektorym kobieta pasuja okulary. Ja nosze i okulary i soczewki...

Gość Zulotka_17
hahaha :) wiesz, może i nie jestem zajebista i piekna jak top model, ale przynajmniej mam cos w głowie i nie obrazam ludzi których na oczy nigdy nie widziałam . a moze sam masz kompleksy i sam jestes paszczurem skoro znasz takie słowa i potrafisz je uzyc.

marcinku a Ty co? taki przystojniak?

ja jestem okularnica.mam nie duza wade wzroku,ale nie moglabym nosic szkiel kontaktowych.w przyszlosci moze zrobie sobie operacje oczu...

ja nosze tylko czasami

Gość Zulotka_17
Gdyby byl przystojniakiem to by miał cos w głowie i nie obrazał innych !

Hahaha Marcin a ty masz znasz, ze nazywasz wsiurami??? Zostałes chyba skrzywdzony przez jakąś laskę, i tutaj wyrzucasz swoje żale:-P. Biedny:( Szkoda mi takich ludzi jak ty:(.

Gość Zulotka_17
hahahha ! :)) dziewczyny jestescie boskie ;D Widać nasz kolega zamknął sie w sobie i juz nie pyskuje ;)) ;DD mam taka prosbe. wysle wam link i pomozcie mi w miare mozliwosci. http://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=25909053#post25909053 przeczytajcie i pomozcie :( problem dość dziecinny, ale juz sama nie wiem co robic.

Zulotka Jak będę w domku to przeczytam:). A teraz Zmykam. Pozdrowionka dla Podszywów;) :classic_cool:

Gość lolemon123
Czy się podobają? He.. To zależy od gustu. Mogę jedynie dodać, że wyrobiła się opinia o ludziach w okularach, że to ofermy, kujony, słabe leszcze itd.. No i gdy facet czy kobieta nosi okulary to też ciężko się całować, trzeba raczej je za każdym razem zdejmować, a to może drugiej stronie nie odpowiadać (wiadomo moda itd). Dodam też, że są ładne kobiety w okularach i brzydkie w okularach, ale to że jest ktoś w okularach nie oznacza, że jest brzydki, też mi się zawsze wydawało, że okularnica to brzydka i wgl, ale spotkałem w jakimś sklepie kobietę, która miała okulary i była bardzo ładna, a ile jest kobiet bez okularów które są brzydkie? No sporo ; )) Ja noszę okulary, ponieważ nie mam czasu się bawić z soczewkami, może wg niektórych bawienie się z soczewką przy lustrze ok pół godziny jest bardzo męskie prawda? ; DD haha dla kobiet to jeszcze ok. Noszę okulary i też się uważam za gorszego od innych pod tym względem, chciałbym chodzić bez okularów i wydaje mi się, że kobiety też wolą takich bez okularów, bo okularnicy to są beznadziejni itd, no pisałem jaka się opinia wyrobiła.. No ale tak jest i trzeba żyć.

Gość sam też nosze
mnie się podobają kobiety w okularach - oczywiście jak dobrze dobre zostały do twarzy niektórym bardzo pasują dodają zalotności a także powagi ;) innym mniej

Gość Chłopak okularnicy
Moja dziewczyna jest piękną kobietą:). I od niedawna zaczęła nosić okulary, i powiem że wcale nie odjęły jej urody, wręcz przeciwnie, dodały wiecej wdzięku i uroku:). Jest śliczna, kocham ją bardzo:)

Jeśli miałabym nosić okulary to bym nosiła nie wyobrażam sobie wkładać soczewki jakoś mnie nie przekonują;) dobrze dobrane na pewno dodają uroku i mnie jakoś kobiety w okularach wydaja się mądrzejsze:D

Gość phiiiii
khe khe ale brzydkie są tylko w tych korekcyjnych czy w przeciwsłonecznych też ? A tak serio jak są dobrze dobrane to dlaczego mają się nie podobać. Ja bym może o tyle wolała nosić soczewki niż okulary, bo na okulary trzeba uważać, czyścić bo brudne wkurzają, no po prostu z wygody, ale rozumiem ludzi, którzy nie wyobrażają sobie wkładania czegoś do oka :).

Gość ja nosze okulary i.....
dałabym wiele żeby nie mieć tych pieprzonych brilli, czuje sie jak stara bab w nich ale soczewek nie mogę nosic bo mam nadwrażliwość, a próbowałam wszystkie rodzaje wszystkich firm i inne cuda i nic ;/ nie, jak widzę jakieś laski w okularach to mnie obrzydza, wyglądaja jak wsiurskie suki i pewnie też tak wyglądam :( ja nie chce okularów 😭 mówią że mi ładnie lecz chuj z tego kiedy ja się czuje jak potwoor

Gość lolemon123
' jak widzę jakieś laski w okularach to mnie obrzydza, wyglądaja jak wsiurskie suki i pewnie też tak wyglądam ' Ha ha ha, bo sama siebie nie akceptujesz to i dlatego nie możesz tego znieść u innych - poza tym jak wiadomo przeciwieństwa się przyciągają, a nie takie same. Może też źle wyglądasz, zrób zdjęcie to ocenimy :p

Gość moja własna opinia
Na seks bez zobowiązań z jakąs ładną laskę w brylach bym jeszcze się zgodził, ale nie chciałbym miec żony w okularach. Nikt u mnie w rodzinie nie nosił okularów, wiec by był lekki obciach w rodzinie gdybym sobie wziął żonę w patrzałkach. A poza tym ten kłopot z oczami to jest najczęsciej dziedziczny, a nie chciałbym robić krzywdy swoim dzieciom. A pozatym dużo wiecej opieki trzeba na dziecko w okularach, trzeba jeździć po lekarzach itp . Więc mówie okularnicom STOP

Gość ale ty jesteś de bil
>moja własna opinia - tyle w teamacie ;)

Gość lolemon123
moja własna opinia - HAHhahhah nie no koleś rozwaliłeś mnie tym totalnie 'bo trzeba więcej opieki na dziecko' - a co jak się urodzi z astmą?! To już nie potrzeba? Haa nie no nie mogę

Gość heh to naprawdę
rzeczywiście sensacja:)

Gość lolemon123
' moja koleżanka mnie ostatnio zapoznała z facetem w wieku 26lat który mieszka z mamą i nie ma prawa jazdy ' Haaha to jest dość często spotykane akurat. I co jak gość mieszka sam, jest samodzielny i ma prawo jazdy, ale ma też okulary to jest już przegrany? No proszę was ; ))

Gość MrOptic.pl
Moim zdaniem to kwestia gustu,ale okulary z pewnością dodają dziewczynie niesamowitego uroku. Szczególnie jeżeli są w ładnych oprawkach. Pozdrawiam www.MrOptic.pl