Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facetow

Jak i kiedy mezatki zdradzaja

Polecane posty

Gość gość
"niestety gdy "obcy" facet zwoci na Ciebie uwage i zacznie komplementowac, kazda w koncu sie rozwiaze..,. Nie wiem o co chodzi, ale adorowanie i komplementowanie kobiet,pokazywanie im, ze uwazaja je niemal za boginie, predzej czy pozniej sprawi, ze kobieta ulegnie." x Jest bardzo proste wytłumaczenie tego faktu - kobiety sa próżne.

Gość gośćZocha
Kocham się z mężem, ale moja pisia tak cieknie na widok przystojniaków. Mój mąż jest bardzo podniecony jak mówię mu o tym, że moja pisia reaguje na przystojnych mężczyzn. Mam nawet majteczki poplamione moją wydzieliną. Miałam kilkunastu kochanków. Mieli grube i długie penisy. Spuszczałam się zawsze, a potem opowiadałam mężowi, który miał mocny wytrysk, a ja szczytowałam myśląc o kochankach i moim mężu, który mnie zawsze dogadza, ma też dobry sprzęt. Muszę kiedyś pokochać się z mężem i jakimś kochankiem. Jam o tym myślę to robi mi się w cipce mokro.

Gość gość
Wierność nie jest moją mocną stroną, wiele razy wykorzystałam sytuację, ale najbardziej podnieca mnie seks spontaniczny, podczas stosunku z mężem myślami jestem właśnie tam i wtedy łatwiej mi osiągnąć orgazm, no, chociaż mało kiedy to się udaje.