Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona cierpiaca

Do kochanek

Polecane posty

anokia nie widzę w tym nic ciekawego choćby z tej przyczyny,że to tak naprawdę jest trudne do ustalenia i albo trafisz na takiego albo nie :) Ot loteria taka sama jak z trafieniem na normalną kobietę ,a nie sportsmenkę nimfomankę :classic_cool:

Gość svsdvs
anokia xyzed a ciekawe ile % facetów myśli właśnie tylko swoim przyrodzeniem a ile kobiet macicą , albo cipka ? myslisz , ze tu jest inaczej jesli juz tak sprawe stawiasz /

Gość svsdvs
wlasnie NORMALNOSC ona jest wzgledna ! wszystko bazuje na wlasciwym dobraniu sie , ale jak tu sie dobrac kiedy ma sie lat powiedzmy 20 ? tym w pozniejszym wieku juz latwiej , bo znają jak siebie , tak swe potrzeby .

a co t znaczy trafic na normalna kobiete? Dla jednych normalna kobieta jest kura domowa, dla innych kobieta biznesu majaca w swym slowniku slow gotowanie, sprzatanie, opieka nad dziecmi. Obie moga byc super idealami kobiety albo wrecz przeciwnie.

Gość svsdvs
kolega wyraznie zasugerowal ze jego normalnosc sie tychy conajmniej w kwesti by nie była to sexocholiczka , ale - co dla jednego sexocholiczka , czy nimfomanka , dla innego kobieta normalna

Gość svsdvs
czy mamy prawo nazwac kogoś sexocholiczką bo kobieta pragnie swojego faceta i chce sie z nim kochac np. 4 razy dziennie ? a moze trzeba jej zmniejszyc libido srodkami farma... :)

normalność to wg mnie zawsze ocena czysto subiektywna aczkolwiek będą w niej elementy normalności określonej słownikowo:)

Gość svsdvs
temu społeczenstwu ciezko dogodzic , albo okrzyknie kogos , karierowiczem , pracocholikiem , erotomanem , albo leniem , darmozjadem , pasozytem :)

Gość srolek karolek v. matacz
wrócił jako svsdvs co tam u kochanki małolaty pije już kawusię z Twoją starą rurą?

Gość svsdvs
podaj slownikowa normalnosc zatem ?

Gość svsdvs
by nie było , ze wyjdzie na przecietnosc !!

Gość svsdvs
"życie toczące się według ustalonych, znanych praw i zwyczajów" sorki , ale w tej kwesti nikt nigdy nie ustalił i nie ustali normalnosci

Gość svsdvs
bo to tak samo jak wzgledem chociazby wzrostu , jezeli przyjać , ze normalny wzrost to około 170 dla faceta i około 160 dla kobiety to co ? 2 metrowcy są jacyś zli ? a ci ponizej 150 też ? Wszyscy wiemy , ze nie . Wiec tu też normalnosc nie ma znaczenia , bo kazdy ma swoja

Gość svsdvs
no i wyszlo na moje - czyli na przecietnosc !:) a ja takowej nie chce ! ale rozumiem , ze ktos inny bedzie mial inaczej . Jedni chca kobiety tzw. kury domowej , ja juz nie ! Moja kobieta nie musi gotowac i prowadzic domu np. bo od tego są inni ludzie , ktorym sie za to płaci . czy zatem ja jestem nienormalny ?

Gość svsdvs
wiem !:)

Temat troche schodzi na boczne tory. jesli nie chcesz za zone kury domowej, to takiej nie wybierzesz. Proste. Jednak nie widze tu zwiazku ze zdradami.

Gość svsdvs
dlatego normalnosc w tej kwesti nie istnieje !albo = przecietnosc

Gość svsdvs
bo patrzysz zbyt wasko na zagadnienie.

Gość svsdvs
Moraira a jesli ta zona sie zmieni w kurę domową ?

Nie, nie partze zbyt wasko. Wiazesz sie z kobieta, ktora Ci odpowiada. Jesli przestajecie sobie odpowiadac pod jakimis wzgledami rozstajecie sie i zostajecie singlami albo szukacie nowych partnerow. Jasny, czysty uklad, nie ma zdrady, nie ma nieuczciwosci.

To masz wybor albo ja akceptujesz taka jak jest albo odchodzisz. Takie samo prawo ma kobieta, ktora po latach widzi nudnego facecika z brzuszkiem, a chce od zycia czegos innego. Robi wtedy rachunek sumienia i szczerze przed soba odpowiada, czy dalej bardzo go kocha i dlej chce z nim byc, czy odchodzi.

Moraira i Ty myślisz ,że tak łatwo odejść?? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

@ Moraira Gdyby tak wszyscy podchodzili do tematu związków jak piszesz świat byłby piękniejszy :) jasne reguły, jasne układy - żyć nie umierać! :)

z doświadczenia i obserwacji wiem ,że w tym momencie normalnością w bardzo wielu przypadkach staje się obrzucanie błotem ,wyzwiskami itd itp :)

Gość do wszystkich
demonizujecie role kochanek. az takiego wpływu to zadna kobieta nie ma na faceta, by go wciagnac do lózka, pomoze mu opluć rodzine, rozwiedzie go a nastepnie pozbawi go mozliwosci kontaktu z dziećmi i na koniec powie mu ze ona i jej dzieci czy ich wspólne sa najwazniejsze,a tamto to było fatamorgana.

Gość 22334455
Do Autorki- facet jak chce zdradzic to i tak to zrobi -z tą czy z inną. Po co od razu wyzwiska szmata,dzifka itp To On jest kurwiarzem i tyle

poza tym kochanka zawsze może być zastąpiona kochanką :D:D:D

Gość do wszystkich
tez:-D:-D:-D