Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona cierpiaca

Do kochanek

Polecane posty

a kiedy może zostać zastąpiona kochanką?? Proste ,wtedy, gdy zacznie zachowywać się jak żona :D:D:D:D:D

Gość do wszystkich
bezcenna opinia dla kochanek:-D :-D :-D

Xyzed, nie wiem czy latwo, ale wiem ze wygodniej jest tkwic w tym wszystkim, szczegolnie jak sie nie kocha zony. ty cos o tym wiesz, prawda? A prawda jest taka, ze nasze spoleczenstwo, szczegolnie kobiety na te zdrady sie godza. ba, jest to element naszego polskiego folkloru. i nie jestem w stanie tych umeczonych, zdradzonych zon zrozumiec, bo z jesdnej strony Polki sa najbardziej obrotnymi kobietami w Europie, z drugiej taki zonk, jak godzenie sie ze zrada meza, bo sobie 'nie poradzi sama'.

Gość do wszystkich
jak zwał tak zwał :-D

Gość do wszystkich
moraira- nie tylko polki maja ten problem. zdrada boli tak samo pod kazda szerokoscia goegraficzna.

Moraira a skąd wiesz ,że ja coś wiem??:D:D:D Czyżbyśmy się już kiedyś zetknęli na kafe ?? Nowy nick??:D:D:D:D

Nick ten sam, tylko nie wypowiadalam sie, ale czytalam, czytalam i pamietam :)

Gość To jasne
do wszystkich demonizujecie role kochanek. az takiego wpływu to zadna kobieta nie ma na faceta, by go wciagnac do lózka To ze tobie sie nie udało, nie oznacza ze nie ma takich, którym sie to nie udaje

Gość Anulka1107
Wiecie dlaczego autorka nie wini męża??? Bo nawet przez myśl jej nie przejdzie żeby się z nim rozstać. Żeby mu wybaczyć łatwiej jest wytłumaczyć sobie, że on nie miał z ty nic wspólnego, jest wspaniały, może jeszcze trochę jest jej winy.To taka iluzja, bo gdyby się z niej odarła i dopuściła myśl, że jednak mąż zachował się jak gówniarz, jest niedojrzały emocjonalnie i nie potrafi rozwiązywać problemów, tylko leci na łatwiznę wówczas wybaczenie nie byłoby rzeczą łatwą, a czasem nawet niemożliwą.

Gość svsdvs
Rozstac sie ... nie poradzi sobie ... skad takie załozenia ! zadna kobieta nie bedzie z gadem , ale nie kazdy facet co zdradza to gad , choc dla kazdej kobiety w tej kwesti roznie byc moze . Jednak ja współczuje tym kobieta dla ktorych wiernosc jest najwazniejsza rzeczą na tym swiecie - skad sie to wzieło ? nie wiem, pewnie z wychowania i tzw. moralnosci , na ktora rozni ludzie mają rozne baczenie . Bowiem... wcale zdradzacz nie musi byc okropnym złym mezem , moze wrecz byc odwrotnie i dlatego wlasnie kobietom tak trudno odejsc , zostawic ....

Gość svsdvs
Moraira Nie, nie partze zbyt wasko. Wiazesz sie z kobieta, ktora Ci odpowiada. Jesli przestajecie sobie odpowiadac pod jakimis wzgledami rozstajecie sie i zostajecie singlami albo szukacie nowych partnerow. Jasny, czysty uklad, nie ma zdrady, nie ma nieuczciwosci. Czy Ty jestes zamezna ? jesli tak to ile lat juz ? :) gwarantuje ci , ze maz nie bedzie ci z czasem odpowiadac w roznych kwestiach i co - rozstaniecie sie ? zobaczymy

Gość svsdvs
z tego co piszesz - wiekszosc tuz po urodzeniu przez zone dzieci musiała by sie rozwieść - bo wiekszosc kobiet wtedy wlasnie pzrestaje odpowiadac mezom ...

Gość srolku nie każda
ma po porodzie taką rozklapiochę jak twoja po syneczku

Gość svsdvs
ktos tu widze ma problem - podkreslam !! w kwesti odpowiadania nie mialem na mysli fizycznosci w sexie , a całkiem coś innego ! Ale ktos widze ma problemy ...

Gość hahahahahahahahahaha.
karolku jesli ma tu ktos problemy to ty jebaku ile lat masz zamiar jeszcze pierdolic w kolo i to samo? co chcesz udowodnic? jebia cie wszyscy gdzie sie nie pokazesz wszyscy maja cie dosyc stary dziadzie

Gość kjmncksjc
własnie leci program trudne sprawy , maż zony oskarzony prze małolatę o molestowanie zostaje przez nią wyeksmitowany do piwnicy , by tam spał - piekna zona, piekne zaufanie, jak i wsparcie z strony owej zony i wy sie potem dziwicie , ze zostajecie zdradzane !?

svsdvs jest jeszcze cos takiego jak akceptacja. Mimo ze zona przytyla, ze sa problemy, ze maz wylysial i juz nie jest takim ogierem jak kiedys, ludzie sie kochaja, chca ze soba byc i so i sie nie zdradzaja. jak masz ochote byc z kim innym, to odejdz i pozwol drugiej stronie ulozyc sobie na nowo zycie.

Gość svsdvs
moraira svsdvs jest jeszcze cos takiego jak akceptacja. Mimo ze zona przytyla, ze sa problemy, ze maz wylysial i juz nie jest takim ogierem jak kiedys, ludzie sie kochaja Ciagle jestem zle rozumiany , nie mialem na mysli zmian zachodzacych w wygladnie. Chodzi mi o całkiem inne zmiany i az dziw - ze tego nie łapiesz, a sadzisz iz odnosze sie wlasnie do tego .

Gość kajsbsk
program sie skonczył. Zona zadowolona , małolata wymysliła owa historie by zostac zuwazona przez matke . W całej tej histori jedno jest fascynujace . Zdrada przy tym jak zachowała sie owa zona w sumie niewinnego jej meza - to pikus ! Ja nigdy bym do takiej zony nie wrócił .

Gość svsdvs
akceptacja ...? a owszem, ale dlaczego owa ma dotyczyc meza ? dlaczego zony mają problem z akceptacją zmian meza ? te ktore mają oczywiscie ...

svsdvs to jak niby wg. ciebie powinna sie owa zona zmienic? Wiem, wiem, charakter sie zmienia, ale jesli ludzie postanawiaja sie pobrac w okolicach 30tki albo i po 30tce, co jest bardzo czeste obecnie, wczesniej kilka lat ze soba mieszkaja, to nie mow mi, ze za 10 lat z niepracujacej domatorki wyrosnie ci wamp albo odwrotnie, z inteligentnej aktywnej kobiety uwielbiajacej dajmy na to teatr, taniec i podroze, stanie sie kura domowa dla ktorej wenezuelski serial jest intelektualnym Everestem.

Gość svsdvs
przykład - odniesienie do sexu , choc mogę podac inne, ale trzymajmy sie tego. zonie libido spadło - według ciebie maż ma to zaakceptować - pytanie do jakiej wartosci spadku ? czy ma zaakceptować niechec zony do sexu i brak z jej strony checi jego uprawiania przez 6 miesiecy ?

Gość svsdvs
przeciez napisałem , ze ludzie sie powinni pobierać , zenic w znacznie pózniejszym wieku nizli dzieje sie to teraz. Wiazanie sie w wieku lat 20 zawsze niesie pewne zagrozenia przez ktore trzeba przejsc . tez czytaj uwaznie :)

Gość do kajsbk
Chwileczke - czyz żona nie zachowała sie "z godnością" i nie zrobiła tego, co radzą na kafeteri -- wyrzuc gada, to kłamca i krętacz, zdradził cie, nie szanuje cie, do tego z nieletnią - pedofil! Zawsze wiń wyłącznie męża i siebie - nigdy kochanki!

A ile znasz kobiet z temperamentem ktorym nagle libido spada do zera? i uprzedzajac twoj kolejny slabiutki argument, ile znasz malzenstw gdzie po urodzeniu dziecka kobieta przez lata nie chce uprawiac seksu, bo jej libido spadlo? A polog moze trwac i pol roku jesli porod byl wyjatkowo ciezki i to nie jest akurat powod do zdrady.

Gość kajsbsk
przeciez zona go wyzuciła, pisze o materialie filmowym !!

Gość svsdvs
oj czepiasz sie teraz , ale troche znam ! nie odpowiedzialas jednak na pytanie ... idac innym tropem - ile znasz kobiet bez winy w kwesti zdrady meza , albo ile mezów , gdzie wina jest tylko i wyłacznie ich ?