Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzona cierpiaca

Do kochanek

Polecane posty

Gość santander
a mnie zastanawia dlaczego zawsze szczery, nadzieja , ike - ta grupka wirtualnych nierozłącznych przyjaciół zawsze wchodzi na topiki o kochankach. Były kochankami, są , a może chciałyby być?Co was kręci w temacie kochanki- podzielcie się swoją historią:-)

Gość tlusty czwartek
zs to ksionc i spowiednik nadiji 8 i ike sa w temacie one jako zdradzajace on byl w przeszlosci zdradzany

Gość vdzv
ZS to kobieta - w dodatku jak widac kawal suki - logiczne ze facet takiej wierny nie bedzie. teraz, jako ze nikt ja nie chce siedzi na forum i jojczy .

Gość Malina................
ja moze wroce do sedna sprawy moim zdaniem kochanki niczego nie zabieraja, ani zonie ani dzieciom okrzyk powiniem brzemiec Dlaczego mezu zdradzasz mnie???? mimo ze przysiegales? dlaczego klamiesz i oszukujesz? dlaczego odchodzisz? dlaczego niszczysz naszym dzieciom rodzine drogi Mezu????? kochanka nie ma tu nic do rzeczy....jak nie bedzie ta to bedzie inna albo nawet koza :-O winny jest FACET!!!!!!!!!!!!!

Gość do siuruf
nie pierdol kochanka ta czy tamta to zawsze kochanka i swoj udzial ma

Gość Malina................
kochanka to najpierw zwykla kobieta na ktora taki fagas zwraca uwage zabiega o nia...wtedy ta kobieta z czasem staje sie jego kochanka lub nie pytanie jest dlaczego Mezulo szuka sobie innej kobiety?

Gość do siuruf
dlaczego kobieta zwraca uwage na zonatego chuja i staje sie kochanka?

Gość zakladkaksiazki
Wina jest zdradzajacego,kochanke gowno obchodzi zona i dzieci ona chce byc szczesliwa tu i teraz .Piszecie ze kochanki nie wiedza o istnieniu zon badzo czesto.Mylicie sie bardzo ,wiedza wiedza tylko to nie one krzywdza zone a maz.Moj maz ma kochanke od kilku lat,wiem co jest w stanie mowic jej zeby ja zaliczyc i wiem jakie ona z nim wiaze nadzieje. Jest wygodnym tchorzem ,Prosilam owa dziunie zeby namowila go zeby wyprowadzil sie do niej ,zeby naciskala go ,stawiala ultimatum ,w przeciwnym razie nie doczeka sie niczego i zmarnuje sobie tylo zycie przez niego,ze ja wiem o niej i nic do niej nie mam .Zdziwiona byla .Za duzo przeszlam w zyciu zeby szarpac sie z mloda zakochana dziewuszka o takiego tchorza.

Jesteś takim samym tchórzem jak on skoro zamiast wypierrrr...pana ze swojego życia prosisz jego dziunię o to, żeby namówiła go do odejścia:)

Malina !!!!!!!!!!!!!! amoze ty tez nalezysz to takich wywłok i dlatego tak ich bronisz..... ? takie lambadziary nie powinny miec prawa bytu...a zdradzajacy faceci ???? powinno im usychac..... moze to by ich nauczyło !!!!!!!!

Gość Malina..............
wywloka nie jestem....... ....uwazam ze Zdradzajacy Panowie nie maja prawa bytu...... :-O bo to oni mimo przysiegi zdradzaja i miesiacami oszukuja uprawiajac seks to tu to tam czesto powtarzajac zonie jaka jest wspaniala.....kochanka nikogo nie oszukuje!

NIE WIEM CZY ZAUWAZYŁAŚ ALE NIE NAZWAŁAM CIE WYWLOKA...A JAK INTERPRETUJESZ TWOJA SPRAWA..... EWENTUALNA PRZYNALEZNOŚĆ DO DANEJ "GRUPY" TO NIE "NAZYWANIE PO IMIENIU" ............. DO RZECZY !!!! KOCHANKI OSZUKUJA SAME SIEBIE..... PRZY CZYM ZAŁAMUJA SWOJ JAKŻE MALO WARTOSCIOWY SWIATOPOGLAD.... ZE SKRAJNOSCI W SKRAJNOSC.... DLA MNIE TO SZCZYT DNA ,ZESZMACENIA I MINUS MORAŁOW SPOŁECZNYCH ZDANIA NIE ZMIENIE ! NIE POWINNO ZYCZYC SIE NICZEGO NAJGORSZEGO NAWET WROGOM... ALE MAM NADZIEJE ZE KIEDYS GRO TYCH KOCHANEK BEDZIE W TAKIEJ SAMEJ SYTUACJI CO KIEDYS KOBIETY KTORYM MEZÓW ODBIŁY W TAK SAMO PERFIDNY SPOSOB CO ONE...... MOZE TO NAUCZY JE MYSLEC

A I PROSZĘ NIE PIERDZIEL O PRZYSIEDZE MALZENSKIEJ ZA PRZEPROSZENIEM BO NIE W TYM RZECZ...... TE LADACZNICE TEZ CZESTO GESTO PRZYSIEGAJA I MAJA NA TO WYSRANE.....WIEC WSZYSTKO CHYBA MOWI SAMO ZA SIEBIE ! FACETOM POWINNO USCHNAĆ A LAFIRYNDY IDACE NA ŁATWIZNE NIE POWINNY MIEC PRAWA BYTU

chyba komuś ciśnienie skoczyło:)

Gość dobra interpretacja?
,ze lafiryndy do piachu, uschniecie facetowi jego ptaszka równa sie tez do piachu( bo ptaszek jeszcze ma za zadania siusiać)

Gość to kobiety wybierają sobie
faceta i tłumaczenie, że uwierzyła w "nieszczęśliwość" cudzego męża nie tłumaczy kochanki owszem - facet to kutas i zdrajca, ale kochanka w takim wypadku jest tylko... idiotką, bo przecież nie musi myśleć, rozumieć...

Dzien dobry :) Kochanki powinny sobie zdac sprawe z jednego, ze najczesciej to one sa najbardziej pokrzywdzone w tym wszystkim. Czesto zona udaje ze nie wie o istnieniu drugiej kobiety, malzenstwo wyglada na udane, dzieci maja tate, ktory chetnie spedza z nimi czas, on nawet nie planuje odejsc od rodziny, a kochance wciska kity. Kochanka sie zakochuje, czeka, teskni, a jak wreszcie dociera do niej, ze chleba z tej maki nie bedzie, to ogarnia ja rozpacz. Dziwi mnie jedynie fakt, ze w wiekszosci przypadkow kobieta od niemal samego poczatku wie o tym, ze facet ma rodzine i mimo to brnie w to bagno. Oczywiscie pomijam tu sytuacje, gdzie ludzie naprawde sie w sobie zakochuja albo kochanka nie wiedzala o istnieniu zony.

do dobra interpretacja METAFORA...... pole do popisu dla wszystkich ktorzy chcą sami przeanalizować , zinterpretować......

Jesli już to "Ciebie" Nie przyjmuje do wiadomosci bezpodstawnych "wniosków" ...... Taki mam opanowany styl wypowiedzi :) proste prawda? :D

mam nadzieje ze przynajmniej Marciocha i jej capslock wiedza o czym pisza

coś czuję w kościach, że nadzieja czizas właśnie poszła się kochać :)

Gość dobra interpretacja
marciocha- "Ciebie"??? faktycznie ciebie mozna tylko brać w cudzyslów. Znowu szalejąca na forum , jedyna z najmojsza prawda o zyciu , i.t.d.