Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfbhgdtjhd

Szukam pewnego czlowieka ,niestety mam mało danych ,poradzcie!

Polecane posty

Gość gfbhgdtjhd

Co moge zrobic jezeli szukam pewnego mezczyzny ,z ktorym kontakt utracilam kilka miesiecy temu ,a wiem tylko jak ma na imie ,w jakim miescie mieszka ,ze ma dwoch synow i firme budowlana ,rozwiodl sie niedawno z zona ?.... Ech na prawde nie wiem co moge zrobic ,a bardzo pilnie potrzebuje z nim kontaktu :(

to może na stronie internetowej poszukaj katalogu firm :) będziesz miała chociaż tel. do biura ;)

jak jest włascicielem firmy budowlanej to może w internetowym krs? Albo poszukaj na jakis portalach społecznosciowych

Gość gfbhgdtjhd
Właśnie przeszukałam portale ,ale to jednak za malo danych (gdybym znala chociaz nazwisko..) O zadzwonieniu do firmy tez myslalam ,ale nie wiem jak to rozegrac .. Przeciez nie bede dzwonic po biurach i prosic o zdjecie wlasciciela firmy :P

Gość gfbhgdtjhd
Nie :O kiedys po prostu zerwalam ta znajomosc ,a teraz chce ja odzyskac ,ale nie mam jak bo nie mamy wspolnych znajomych

Gość gfbhgdtjhd
szczecin

Gość niwełka
jakiś namiar, komunikator? e-mail, nr tel? jak masz coś takiego, to podam Ci mój gg i poszukamy razem. Może coś wygrzebię w necie

Gość niwełka
32781329 to mój nr gg, napisz do mnie