Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rueihfioerquhofiuheqr

Nigdy nie bede mial laski bo mam twarz jak jakis alien :(

Polecane posty

Gość nie ma co sie oszukiwac
masz atrakcjneg ryja masz branie, wieksze mniejsze ale masz, nie wazne czy masz 170 czy 180 czy 190 cm wzrostu. Jaak wygladasz jak rysiek z klanu albo ten jego serialowy syn albo wogole masz twarz jak jakis szczur albo goblin to zaden wzrost i budowa ciala ci nie pomoze. Sa fetysze , ze laska lubi wielkiego brzydala ale to jest 1/10 a taki koles nawet jak jest kurduplem ale ma ryj alana delona to i tak polowe lasek ze swojego targetu wyrwie.

prawiczek_24_lata, No to szukaj dalej tylko wybieraj odpowiednie pokoje typu "związki" czy coś, i nie pisz z dziewczynami o loginach typu "mam mokrą cipe" itp. Oprócz czatów też możesz na nk, czy sympatii :D się porozglądać :)

"i nie pisz z dziewczynami o loginach typu "mam mokrą cipe" itp" czemu? taka najprędzej go rozprawiczy :P inna sprawa, czy panicz z "twarzą jak alien" chciałby się spotykać ze swoim kobiecym odpowiednikiem o twarzy obcego :D

Gość prawiczek_24_lata
ja już nie pisze na czatach bo nie umiem tak rozmawiać widocznie skoro tamta dziewczyna mnie zlała to stwierdziła, że jestem tępakiem pustakiem i nie wiadomo kim innym, a pozatym też miała na imie Aneta...

Laura C, No właśnie nie bardzo, osoby o takich loginach przeważnie: są dziewczynami szukających mocnych wrażeń i dobrego seksu (prawiczek odpada), albo są dziewczynami i robią sobie jaja z napaleńców, albo są facetami podszywającymi się po dziewczynę.

no ok cream, to niech będzie clubbing :p my wszyscy zebrani tutaj mamy fioła na punkcie własnej brzydoty :o czy to normalne żeby o tej porze toczyć jałowe dyskusje o cudzych pięknych twarzach? :D

Gość prawiczek_24_lata
Nigdy nie zrozumiecie co czuje 24 letni prawiczek, jego wewnętrznego cierpienia i samotności tego, że nikt go nie pocieszy, nikt nie przytuli, że nie ma z kim porozmawiać, że codziennie wieczorem kładzie sie sam spać i każdy ma go w dupie :(

prawiczek,a nie pomyślałeś, że tamta dziewczyna mogła być np. znudzoną gospodynią domową, albo 15-latką, albo gejem? :p

nb..to nie tak ale wiesz co clubbing tez nie dla mnie tu nie chodzi o wygląd tylko jakos mnie to nie bawi poprostu i my nie ubolewamy nad wyglądem tylko rozmawiamy a wyglądamy :classic_cool: ale zawsze jakis trol napisze ze jest inaczej

Czyli najlepsze wyjscie to to najprostsze: odpuścić sobie. Ktos przecież musi być sam.

bez kurtuazji cream :D jestem pogodzona z okrutnym losem :p idę spać owocnej dyskusji

Metrigoton, Co pewnie jesteś kolejnym zakompleksionym normalnym chłopakiem. Poproś o zdjęcie **creama** , to się przynajmniej dowartościujesz ;)

"No właśnie nie bardzo, osoby o takich loginach przeważnie: są dziewczynami szukających mocnych wrażeń i dobrego seksu (prawiczek odpada), albo są dziewczynami i robią sobie jaja z napaleńców, albo są facetami podszywającymi się po dziewczynę." tiaaa, mogą być też policjantami tropiącymi pedofili, samotnymi matkami szukającymi ojca dla dziecka oraz zakonnicami szukającymi wrażeń :P no risk, no profit :classic_cool:🖐️

nie musze sie dowartosciowywac jakimis worami na sperme a takich w klubach pełno albo laski co wyzej srają niz dupe mają zresztśą ten co łazi po klubach to wie jak jest

Gość Ronalldo................
Aneta90_210 - Aneta te cyfry w nicku to ilość stosunków anal 90 do oral 210 czy co innego?

Metrigoton, Ja was na prawdę nie rozumiem. Skąd w was tyle kompleksów. Jak się opisujecie to okazujecie się najczęściej fajnymi facetami. A nad nieśmiałością powinno się pracować, a nie zamykać w sobie i odpuszczać to na co ma się ochotę :/

Gość prawiczek_24_lata
dobranoc ide spać pożaliłem sie, a jutro kolejny taki sam dzień jak codzień :(

Gość Ronalldo................
nie sprowadzamm tylo się pytałem 🖐️

" W necie to każdy wydaje się fajny. " to zalezy jakie laski mają wymagania jak wiadomo z kazdego idzie zrobic brzydala chociazby dla zasady i większosc lasek mysli grupowo

Gość laku10
Stul ryj.