Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lflajfelaejfl

klaszczecie w samolocie po wyladowaniu?

Polecane posty

Gość lflajfelaejfl

bo ja tak, ale spotkalam sie z opiniami, ze to wiocha etc :D

Gość barbekju
jak wszyscy klaszcza to klaszcze i ja, taka juz jestem wiochowata

Gość chyba w sumie raz mi sie
raz zdadrzylo czy dwa, bo wtedy byla wiekszosc polakow. ale zwykle jak lece, to polakow jest maultko albo ja sama, wiec nie klaszcze.

Gość onnaaaa
daj spokój. a jak uda ci się dojechać do spozywczaka to dla uczczenia tej chwili pijesz szampana ?? :D

Gość zawsze tak
I na każdym końcowym autobusu też.

Nie i nie znoszę tego barbarzyńskiego zwyczaju:( Wrrrrr;)

Gość ja mama nie jestem
nie, nie klaszczę. Po pierwszych kilku lotach klaskałam ale przestałam jak się nad tym zastanowiłam.Do tego zauważyłam że coraz mniej osób klaszcze.

Gość ja mama nie jestem
właśnie!:D

Poza tym to rutyna zawodu i odpowiedzialność. Sama sobie nie klaszczę, jak wyląduję.

Z uwagi na to ,że panicznie boję się latać klaskam ze szczęścia jak szalona :O:O:O Latałam już różnymi liniami z Polakami bez Polaków i nie spotkałam się z taką sytuacją ,żeby nikt nie klaskał i ,żeby nie było ,że ja zaczynam pierwsza klaskać :P:P

Szybowcem. Ale przymierzam się do licencji pilota turystycznego, tylko mam napięty plan zajęć.

Przecież lotnictwo cywilne to najbezpieczniejszy środek transportu? Jadąc autem masz chyba 20 razy większą szansę na wypadek. To dane z USA. W Polsce pewnie to ryzyko jest jeszcze większe, jak dojedziesz do celu, to klaszczesz? ;)

zaczynajac WSOSP bylem na kierunku pilotaz samolotu odrzutowego... ale na II roku nas przeniesli... i bardzo dobrze... smiglowce to wyzsza szkola jazdy :)

Nie klaszcze. Spotkalam sie z tym tylko lecac ryanairem. Latam tez British Airways, Americam Airlines, KLM i nigdy nikt nie klaszcze. Dla mnie to zalosne

To chyba jakiś polski zwyczaj ;) Jak niedawno leciałam pierwszy raz do Niemiec to wszyscy klaskali, a jak wracałam to już nikt

Anouk yhm bezpieczne:)...pamiętam jak pierwszy raz wsiadałam do samolotu połowę informacji ściągnęłam z netu o samolotach, statystykach itd.:D teraz już jest lepiej nie powiem:)

Nie lubię helikopterów;) Są za głośne. Kiedyś zachwycałam się wszystkim, co lata, ale po paru latach na szybowcach, ta cisza i piękno mnie zachwyca.