Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowalijkawiosna

Psycholog Kraków poszukiwany

Polecane posty

Gość nowalijkawiosna

Potrzebuje dobrego , konkretnego psychologa w Krakowie. Mam 26 lat i jakoś wpadłam w taka otchłań emocjonalną/ bezradności.. nie wiem jak to określić. Usiłowałam sobie jakos poradzic, ale coraz gorzej mi to wychodzi. Jesli ktoś zna d o b r e g o psychologa ( anie takiego który zedrze tylko kasę/ to prosze napiszcie.

Gość nowalijkawiosna
ja się serio pytam - a tu znowu ironia na całego...

Gość no to ci na serio
odpisałam

Gość Magdalena Kochanowska
Byłam ostatnio na spotkaniu z panią Beatą Biernacką. Po przeczytaniu kilku dobrych opinii o postanowiłam spróbować... i jestem bardzo zadowolona ;). Pani Beata ma bardzo dobre podejście do człowieka. Jeśli potrafiła mnie zrozumieć to i wam pomoże. Na pewno nie zrezygnuję z tej terepii. Jej strona znajduje się na www.psychologkrk.hoseo.pl , ktoś już ją chyba na tym forum wpisywał ale na powtórzeniu nic nie stracę:)

Gość KamilkaMi86
Skorzystałam z porady i umówiłam się z Panią Beatą Biernacką. Nie chciałabym dokładnie mówić o moim problemie - jedyne co moge powiedzieć to to, że to świetna psycholożka. Rzeczywiście pomaga ;-)

Gość Milena223
Przeszukałam trochę forów i natknęłam sie na panią Beatę. Sugerując się dość dobrymi ocenami postanowiłam zaryzykować i jestem bardzo zadowolona z rezultatów ;) Ciepła atmosfera i szczera chęć pomocy pani psycholog pomogła mi wydobyć to co leżało mi już długo na sercu. I co najważniejsze - naprawdę zdołała mi pomóc ;) Panią psyycholog można znaleźć przez stronę www.psychologkrk.sry.pl

Gość krakowska obwarzanka z placu
Ja polecam tylko i wyłacznie Agnieszkę Lelek!

Gość PSX XBOX ATARI PC
SE SAMI NIE POMOŻEMY TO RATUNKU NIE MA! ONI POWINNI POMAGAĆ ZA DARMO I NA FORACH SIĘ KISIĆ DLA LUDU! NIE MA ICH JAK TRZEBA! SMOK WAWELSKI NIECH HLEP CI OPALI! KAK JUŻ W KRAKOWIE ŹLE TO, GDZIE INDZIEJ JESZCZE GORZEJ! KAPUT!

Gość Piotruś B. dr dziennikarstwa
Pani psycholog Beato prosze sobie nie robić reklamy podszywając się za forumowiczki :o Każdy głupi widzi że sie pani sama wpisuje i sama sie poleca :classic_cool:

Gość Piotruś B. dr dziennikarstwa
PS. Proszę usunąć ze strony domowej cytaty Paula Coelho, bo troche obciach, wie pani te jego książki to filozofia dla gospodyń domowych, mógłby w nich równie dobrze zamieszczać przepisy na kotlety bez żadnej straty dla wartości

Gość krakowska obwarzanka z placu
:D

Gość recepcjjonistka
Ja wpadłam w depresję po tym jak porzucił mnie mój mąż, a właściwie odszedł do innej kobiety. Nie wiedziałam co ze sobą zrobić, ciągle myślałam o chwilach spędzonych razem, o naszych cudownych dzieciach i o tym, że już nigdy nie będzie tak jak wcześniej, po prostu nie chciało mi się zyć. Do pani psycholog Beaty Biernackiej trafiłam za namowa koleżanki, ale nie byłam przekonana co do tego. Przyznaję, że swoje nastawienie zmieniłam już po paru spotkaniach, dalej tęsknię za mężem, ale teraz wiem, że musze w końcu zrobić coś dla siebie. naprawdę polecam panią psycholog

Gość uleczona
Polecam gabinet psychologiczny w ścisłym centrum Krakowa ul. Sławkowska. Mają bardzo dobrą szeroką ofertę. Sympatyczne miejsce, ładny przytulny gabinet i naprawdę moga pomóc. Podaję Link: http://www.fren-psycholog.pl/pl/kontakt.html

Gość gość
Ja też chodzę z mężem na terapię małżeńską do http://instytut-zacisze.pl/ to jest właśnie w Krakowie. Bardzo nam to pomaga, bo ostatnio nie mogliśmy w ogóle się dogadać. Mam wrażenie, że to była ostatnia szansa na to, aby uratować nasz związek.

Gość Moni38321
Czy psycholog jest dobry to już uważam, że samemu trzeba się przekonać. Wszystko zależy od podejścia do danej osoby i sytuacji. Ja np chodziłam do gabinetów Szansa na Kieleckiej 28 i udało mi się pokonać okropną deprechę...

Moim zdaniem wizyta u psychologa tylko pomoże a na pewno nie zaszkodzi więc czemu nie spróbować ? W Krakowie dobrą opinią cieszy się też klinika http://www.salvate.pl/index.php/pl/klinika-krakow. Moja znajoma leczyła się tam na nerwicę i bardzo jej pomogli. Grunt to trafić na godnego zaufania doświadczonego lekarza a tam tacy pracują.

Gość fereterka
@marcel najlepiej podpytaj też kogoś ze swoich znajomych :) taka rekomendacja zawsze jest najlepsza, ale jeśli nie chcesz żeby ktokolwiek wiedział to osobiście mogę Ci zaproponować http://gabinetyszansa.pl.