Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość auu55555

Moja siostra zaczęła się spotykać z Turkiem !! Jak rozbić tą znajomość?

Polecane posty

Gość auu55555

nie moze sie z nim zwiazac , nie ma mowy

Gość huuuuuuuuu
PO PROSTU POWIEDZ JEJ ZE NASTEPNA TURECKA SZMATA:(

Gość ciekawa tych rozkminek
ja własnie zauwazyłam wczoraj ze strasznie duzo jest u nas turków no i ogolnie arabów...nie odruzniam ich (ciemny to ciemny ) :P na boisku grali druzynami i miałam nagle wrazenie ze nie jestem w Polsce :P ... nie wiem sad sie ich tyle nagle wzieło ... chyba sie zmówili :D

a może ma budę z kebabami ? Będziesz ustawiony na długo z żarciem na miescie :D nie jest tak źle ...

Gość abercombie
w duzych miastach jest sporo turków :D w wawie widzialem tez sporo hindusów , macie komu dawac dupy :P Turek = kebab za darmo Wietnamczyk = ciuchy za free !! :D:D

Gość ciekawa tych rozkminek
no mamy mamy :)

Gość ginger21
a po co rozbijać taki związek! Wiesz jakie są fajne wesela! A ten ich taniec... no wymiata! ;)

Gość ano ciekawe ciekawe
Turek = kebab za darmo Wietnamczyk = ciuchy za free !! hahahahhahaha dobre :D

Gość Nie daj Boże mieć taką siostrę
Gdyby rzeczywiście zależało Ci na szczęściu siostry, to byś nie wtrącała się w Jej sprawy i pozwoliła Jej samodzielnie kierwać swoim życiem. Jej życie i Tobie nic do tego. Są Turcy, których lepiej unikać, ale jest wśród nich też wielu wartościowych ludzi. I nie mówię tego z powietrza, tylko znam wiele wieloletnich mieszanych małżeństw. Więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. A Twoja siostra ma własny rozum i sama zdecyduje, czy to ktoś wart zaufania, czy nie.

Gdyby rzeczywiście zależało Ci na szczęściu siostry, to byś nie wtrącała się w Jej sprawy i pozwoliła Jej samodzielnie kierwać swoim życiem. Jej życie i Tobie nic do tego. Są Turcy, których lepiej unikać, ale jest wśród nich też wielu wartościowych ludzi. I nie mówię tego z powietrza, tylko znam wiele wieloletnich mieszanych małżeństw. Więc nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. A Twoja siostra ma własny rozum i sama zdecyduje, czy to ktoś wart zaufania, czy nie.

I co, doszłaś wreszcie do właściwego wniosku, by nie wtrącać się w życie Siostry?

Gość Hawa2000
przepraszam ze nie na temat. napiszcie prosze: czy korzystanie z tego forum jest platne?

Hawa2000 przepraszam ze nie na temat. napiszcie prosze: czy korzystanie z tego forum jest platne? Nie jest.