Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

berbusia

**** 3 tygodnie po porodzie - cigle mocno boli ****

Polecane posty

była rozcinana i do tego pękłam.. Czuję dośc mocny ból, który nasila się zwłaszcza wieczorem i mija dopiero jak się położę.. Położna zdjęłami szwy zewnętrzne, wewnętrzne zostały. Kiedy moze przestac bolec??? To nie za długo??

kup maść tranową i smaruj ranę krocza ...i pomogła... a maść kosztuje ok.2zł :) i strasznie śmierdzi ale pomaga :)

Gość berbusiu
Niestety niektóry dłużej się kurują. Jeśli nie dasz rady to idź do gina. U mnie ból trwał do 2 miesięcy :/

Gość bul i buuul
mnie bolało 4 miesiące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dlaczego nie mialas
szwow rozpuszczalnych?

mnie tez dlugo bolało, mialam rowniez szwy nierozpuszczalne , jak zdejma Ci te wewnetrzne bedzie o niebo lepiej. Ja mialam zdejmowane po 2 tygodniach. Podmywaj sie w tantum rosa i stosuj masc, za 2 tyg . powinno byc juz ok!!!

ale wewnętrznych szwów sie chyba nie zdejmuje co? ja miałam zew tylko do zdjęcia, wew były samorozpuszczalne, mnie bolało po 1 porodzie tak ze 3 tyg, rane przemywałam rywanolem i rumiankiem na posieszenie ci powiem że szew czułam pod palcami jak sprawdzałam tak do 7-8 miesięcy zanim tam wszystko się wygładziło.... po 2 porodzie nie miałam zadnego nacięcia czułam sie rewelacujnie bez porównania jak za 1 porodem