Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgfhfs

JESTEM GŁODNA, ALE NIE ZJEM NIC JUZ PO JEST PO 18

Polecane posty

Gość fdgfhfs

waze 50kg przy wzroscie 165cm, ale wydaje mi sie,że jakos ostatnio mam wiecej tłuszczy na udach:-O wyznaczyłam sobie ostatnia godzina posiłku to 18, a dzisiaj przegapiałm te pore to juz nie zjem nic, dopiero rano:( chce z powrotem wazyc 47kg!!!

nie wariuj, opowiedci o tym ze ostatni posilek powinien byc przed 18 sa bzdurą! chodzi o to by nie objadac sie przed snem i zdążyć strawić ostatni posiłek. najlepiej ostatni raz zjesc dwie trzy godziny przed snem. jesli chodzisz spac o 20, wówczas 18 na kolacje jest ok ;)

Gość ghghjhfh
nieprawda zegar biologiczny czlowieka mniej wiecej po godzinie 18 spowalnia metabolizm, a wy myslicie ze dlaczego spimy w nocy a nie w dzien i dlaczego to wlasnie w nocy najlepiej laduja sie nasze baterie, bo to uwarunkowane jest przez zegar biologiczny ja sama sprawdzilam jesli zjadlam o 21 a kladlams ie spac o 3 nad ranem to rano tak czy inaczej czulam sie źle ale jesli zjadlam przed 18 a zasnelam o 21 to rano czulam sie ok

Gość jaakajakajjjaaaa
nasz żołądek o 20 juz spi

Gość gwarek
śpimy w nocy bo jest ciemno, a nie dlatego, że "lepiej ładują się baterie" - cokolwiek to miałoby znaczyć gdy jesteś przyzwyczajona do dziennego trybu życia to nic dziwnego, że źle się czułaś kładąc się o 3 rano a autorka jest na najlepszej drodze do wpadnięcia w anoreksję - już widzi to czego nie ma

ostatni posilek powinien byc lekki i tyle, jak sie opychamy na noc kotletami itp to zawsze bedziemy sie ciezko czuc i godzina nie ma tutaj wiekszego znaczenia.

Gość ghghjhfh
bzdura! bo nie wiesz o ktorej wstalam kladac sie o 3 nad ranem!!!! wstalam i czulam dolegliwosci zoladkowe poprostu kamień mi siedzial poczytaj sobie o zegarze biologicznym zamiast sie madrzyc ja pisalam o tym magisterke wiec wiem co mowie

Gość fdgfhfs
ja potrafie nawet isc spac jak mi kiszki marsza graja:( i w ogóle staram sie jesc mało,a wiecej zapchac sie woda zeby głóodu nie odczuwac.

Gość gwarek
magisterka z zegara biologicznego :D a jakiż to kierunek jeśli można wiedzieć? medycyna?

Gość ghghjhfh
studiowalam psychologie i dietetyke uczelnia dala mi mozliwosc polaczenia obu kierunkow przy obronie wiec praca byla baaardzo ciekawa :D 5 :D

Gość kkkiiikkkaaa
I co ci to da, że ubędze ci troszkę tuszczu w udach? Naprawdę myślisz naiwnie, że ktoś to zauważy? Jak masz fajny charakter i ciekawą osobowość to i tak będziesz się podobać nieważne czy ważysz 50 czy 48kg. A po cholerę się głodzić wieczorami? Jakbyś jeszcze miała nadwagę.

Gość kkkiiikkkaaa
A jak chcesz miec fajną figurę to idź poćwiczyć, zamiast katowac się bezsensowną dietą.

Gość gwarek
a zegar biologiczny jest inny u każdego zwierzęcia, dostosowuje się do rytmu i sposobu życia każdego osobnika - uogólnianie go na "o 18 spowalnia metabolizm" jest wierutną bzdurą

Gość gwarek
taaa, psychologia... to wszystko wyjaśnia :)

Gość fdgfhfs
szałł ciał- ja mam 21 lat, wiec epoka bravo girl juz za mna....

Gość gwarek
autorko - 47kg to poniżej Twojej prawidłowej wagi, daj sobie spokój - odchudzanie wciąga - z takim nastawieniem możesz skończyć w grobie

ja jestem za tym żeby dbac o linię i podoba mi sie przesadna wręcz szczupłość, ale wszystko trzeba robic z głową - głodzenie się to jeden z najgłupszych pomysłów

Gość czepiacie sie
a ja sobie zjadlam warzywa na parze i jest git, nie ma co sie glodzic.

Gość te wszystkie diety o kant tyłk
a można potłuc. Całe życie najbardziej głodna byłam wieczorem i w nocy i wtedy najwięcej jadłam. Nie usnęłabym głodna. 160/45kg.. Taką mam wagę od lat

Gość passadena
a jakbym ważyła 65 kg na 175 cm wzrostu to dobrze?

Gość wzrost odjąć 110
to idealna waga dla kobiety:)

"fdgfhfs waze 50kg przy wzroscie 165cm, ale wydaje mi sie,że jakos ostatnio mam wiecej tłuszczy na udach wyznaczyłam sobie ostatnia godzina posiłku to 18, a dzisiaj przegapiałm te pore to juz nie zjem nic, dopiero rano chce z powrotem wazyc 47kg!!!" Ale Ty ważysz o 5 kg za mało.

ostatni posiłek o 18? zalezy o której chodizsz spać Ostatni posiłek powinien być około 3 godzin przed snem. Ja jem 19:30-20:00.

Gość mam idealna wage
a ja wpierdzielam chipsy cebulowe zaraz ide zjesc domowe gołąbki i bułeczki mniam mniam i bananka jeszcze :P

Gość fdgfhfs
ja zauważyłam,że sporo chudne podczas stresu, wiec wiem,że to głupie, ale czesto sobie wkrecam rozne stresujace sytuacje.....jak zjem za duzo to wyrzuty sumienia mam:-O

Gość Fryzka
-Bimbałek- Ma rację! Autorka waży o 5 kg za mało :)

Gość hjkgk,ggu
autorko, jestes chora psychicznie:-O

Gość zjedz kiszonego ogóra
on prawie nie ma kalorii zawsze to coś w brzuchu albo marchewkę chociaż po co tak się głodzić