Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ORKA

Czy Maxi Cosi Priori (9-18kg) i Roemer King Plus do Golfa III ???

Polecane posty

Czy foteliki samochodowe Maxi Cosi Priori (9-18kg) i Roemer King Plus (9-18kg) będą pasowały do Golfa III ??? Pomóżcie proszę jeśli wiecie coś na ten temat, bo chciałabym kupić przez internet (bo jest taniej) a w sklepach stacjonarnych jak chcę przymierzyć fotelik do samochodu to biorą zaliczką i nie oddają gdy nie kupie u nich :/

hmmm ale jak to 'pasuje'? ja mam maxi cosi priori i jezdze hyundai elantra . Oprocz tego fotelik jezdzil juz w GMC wielgasnym (nie znam modelu) Fordzie Exlorer'ze, Toyocie Takomie, w chevy subutban i kilku innych. Masz pasy i miejsce wolne to maxi cosi niec wiecej nie potrzebuje. Aha z moim fotelikiem dali jeszcze pasy do iso fix'a wiec juz wogole nie ma problemu

pytam, bo na dniach muszę zakupić nowy fotelik a spotkałam sie z dwiema opiniami wlaśnie o Maxi Cosi Priori i Roemer King (a te mnie najbardziej interesują), że ktos kupil i musiał wymienić bo pasy w samochodzie były za krótkie aby przymocować fotelik. Nie wiem ile w tym prawdy a ile nie ale tak napisali. W sumie to tylko 2 spośród kilkuset opinii jakie przeczytałam...... ale są :/ a! Roemer King jest bardzo niewygodny w malych samochodach takich jak np golf bo fotelik po zamontowaniu jest dość mocno przesuniety w przód i nieco wieksze dziecko haczy nóżkami o tył siedzenia pasażera :/

Gość mamusssssssssssssssai
ja chcialam kupic jakis foteli, nie pamietam jakiej firmy i po przymierzeniu okazalo sie ze nie pasuje- sprzedawca mowil ze tak sie zdarza dosc czesto

o kurcze! no to w sumie ja mam szczescie albo te amerykanskie auta maja nie wiem dluzsze pasy???? Autorko a jak sprawa stoi ze zwrotem towaru jesli kupujesz online?moze taniej jak cos wyjdzie zwrot niz 'przymiarka' w sklepie?

Nie mam pojęcia, jakby zwrot taki wyglądał ale to za dużo "zabawy" z tym odsylaniem, potem znowu kupowanie itd ....... ale dziś napisalam maila do sprzedawcy,który od dawna współpracuje z głównym importerem Maxi Cosi, i odpowiedzial mi na moje pytanie :) i rzeczywiście, zdarzają sie foteliki,które mogą nie pasować do samochodu ale w przypadku Maxi Cosi Priori (XP) jest tak,że ten problem nie występuje raczej ponieważ do montaży tego fotelika nie potrzebny jest wyjątkowo długi pas i sprawdzilam to na filmiku w innym sklepie internetowym i chyba to jest racja :) http://www.tosia.pl/sklep/product/p/31/maxi,cosi,priori,xp.html więc chyba problem z głowy! mam przynajmniej taką nadzieję :)))