Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxannnnna4

Czuję się wykorzystywana przez mężą a on ma jeszcze pretensję

Polecane posty

Gość roxannnnna4
Ma pretensje o to kłamstwo. gdzie jest powiedziane że trzeba sobie mówic wszystko? Poza tym nie kłamstwo tylko zatajenie prawdy! On zawsze mi mówi, że chce jak najlepiej i że "poradzimy sobie" chce szybko to pospłacać i byc na bieżaco. Twierdzi że nigdy nie miał zamiaru mnie wykorzystać i że przesadxzam.

Gość roxannnnna4
Hatsumono - tez myslę że stać mnie na lepszego. Wczesniej miałam faceta który płacił mi rachunki i kupował jedzenie dawał prezenty - mimo że nie mieszkał ze mną. Jeszcze wczesniej w ogóle nie pracowałam i facet utrzymywał mnie i mmoje dzieci. jednak co innego było powodem rozstania. teraz trafiłam na przystojnego fajnego wesołego faceta, czułego miłego który mnie kocha nad zycie, jest dl mnie wsparciem ale... ta cholerna kas a !!! nie mozna mkieć wszystkiego poza tym gdzie poznać faceta - wszystko to takie pojebane najlepiej tylko sexu bez zobowiązań by chcieli

Gość nie jest mi ciebie
autorko ani odrobinę żal , myślałaś że się przy facecie dorobisz pałacy a dorobisz się prędzej garba na grzbiecie no ale na własne życzenie , niestety za głupotę trzeba płacic , wyszłaś za mąż nie za człowieka któremu się raz noga powinęła ale za nałogowego kłamcę , cpuna i hazardzistę , no ale stac was na to żeby wyjeżdżac na wkacje dwa razy do roku :O:O , myślę sobie że ani na jeden krok swojemu mądremu mężowi nie ustępujesz...

Gość roxannnnna4
Dlatego chcę byc obiektywna. Jestem na niego zła ale pisze o dobrych cechach. Jak ma pieniadze to sie nimi dzieli. Nie jest skąpy. a to wazne

Gość NIEINTELEKTUALISTKA
Nie jest skąpy. a to wazne najważniejsze

Gość do autorki anonimowo..
Ja myslę że jak zawsze prawda leży po środku. po 1 dobrze ktos napisał żę widziałay gały co brały i że teraz nie możesz miec pretensji o stare długi bo o nich wiedziałaś. po 2 piszesz że twój mąz pracuje 7 dni w tygodniu po kilkanaście godzin więc widać że się stara. po 3 faktem jest że go okłamałaś . jaki miałas powód? dlaczego nie powiedziałaś o tych pieniądzach? Z jego punktu widzenia on pracuje stara sie a tobie ciągle mało takie mam wrażenie. Ty natomiast pamietasz co zrobiłaś dla niego wcześniej i uważasz że teraz on powinien byc ci cały czas wdzięczny i nie ma prawa miec do ciebie żadnych pretensji o cokolwiek bo ty przecież tyle mu pomogłaś. czy nie jest troche tak?

Gość NIEINTELEKTUALISTKA
Hatsumomo san, "Zawsze szczery nie czepiaj się" - wszak nie każdy musiał być tam gdzie powinien, jak bozia rozum dawała.

Gość infantylna Carrie
do zalozycielki tematu - uwazam ze jestes zalosna.

Gość roxannnnna4
Przysięgam że to nie prowo! Kurwa to az tak źle wygląda z boku! Zaczęłam pisać taki dzienniczek i tam zapisuję co ja zrobiłam dla swojego męza a co on dla mnie, no i wyszło, żę ja robie wiecej. Jestem przez to wszystko tak znerwicowana że łykam srodki uspokajajace i chodzę do psychologa ale to nic nie daję. raz chce sie uwolnić drugi raz myslę że wszystko sie wyprostuję. Sama tez nie potrafie oszczędzać. Nie mam zamiaru rezygnować z ciucha czy czegoś do domu przez to że on kiedyś nie płacił alimentów i teraz ma komornika, albo inne długi

Gość NIEINTELEKTUALISTKA
zawsze szczery, chyba jesteś jakimś sadystą żeby tak ludziom po oczach oczywistą oczywistością....

Gość NIEINTELEKTUALISTKA
"Zaczęłam pisać taki dzienniczek i tam zapisuję co ja zrobiłam dla swojego męza a co on dla mnie, no i wyszło, żę ja robie wiecej." O qrwa!!!! Ale porażka!!! "chodzę do psychologa ale to nic nie daję" - a może zacznij dawać?

Gość roxannnnna4
Dlaczego głupota? Że wziełam faceta z długami? Czy że miałam nadzieję że bede miała "kokosy"? Czy że nadal z nim jestem? Łatwo powiedzieć rozwieć się, ale co dalej? Te kredyty to 1/3 moich dochodów, a z czego będę zyc na bieżąco? Teraz on chociaz płaci te kredyty. Jak wyjdziemy z tych bieżacych długów to nie bedzie źle. Ja to rozumiem i teraz pomagam te 2-3 miesiące, ale kurwa dklaczego on mi jeszcze robi awantury o taka błachostkę!!!

Gość roxannnnna4
do anonimoowo.... masz duzo racji. Tak często mu wypominam ile dla nas zrobiłam. Z myslą o nas, o sobie, ale on skorzystał

nic z tego nie rozumiem :( nie kochasz -a wyszłaś za niego podpisałaś intercyzę -to kredyty na siebie nabrałaś :D jesteś z nim dla kasy -a on nawet na długi niema :D przepraszam ale tak to widać z boku beznadzieja.........i głupota ludzka ...:-p

Gość roxannnnna4
Zawsze myślałam żę potrafię zadbać o swoje finanse i swoje sprawy a tu tym razem.. klapa. Zabezpieczyłam sie intercyzą, nie zameldowałam go w swoim mieszkaniu, jego samochód jest na mnie, ale.... przez to kredyty sa tylko moje a wszelkie sprawy co sie dzieją z samochodem też na mnie. była raz stłuczka i żebym nie traciła zniżki OC trzeba było dać komus w łapę 1000 zł - kolejny wydatek.. i tak w kółko. Mysle że ta intercyza zadzałała na moja niekorzyść. Chociaz w testamencie go wydziedziczyłam. Spisałam testament żeby mieszkanie dostały tylko moje dzieci.

Gość roxannnnna4
Przed slubem go kochałam, ale przeszło mi juz po tych wszystkich problemach kłótniach, cpaniu.

Gość NIEINTELEKTUALISTKA
"Te kredyty to 1/3 moich dochodów, a z czego będę zyc na bieżąco?" Może niezbyt uważałam na lekcjach matematyki.... Ale może?????? z 2/3?????

Gość NIEINTELEKTUALISTKA
"Tak często mu wypominam ile dla nas zrobiłam. Z myslą o nas, o sobie, ale on skorzystał" No qrwa! Jeżeli to zrobiłas Z MYŚLĄ i w dodatku dla was. To co by było gdyby NIE WYKORZYSTAŁ.

Gość NIEINTELEKTUALISTKA
"Mysle że ta intercyza zadzałała na moja niekorzyść." Jeżeli myślisz o tym o czym ja myslę, to z ciebie kawał skurwysyna!!! Moja porażka polega na tym, że BYŁAM GŁUPSZA! A chciałam dobrze. Dla siebie. Podobnie jak on. Ale nie wszystkim bozia rozum dała. To znaczy wszystkim, ale niektórym bardziej.

Gość NIEINTELEKTUALISTKA
"słyszałaś może o tym nowym punkcie regulaminu, który mówi o tym, że od dzisiaj tylko czarne nicki piszą to gratisowo" - o qrwa, muszę włączyć głośnik!

Gość nie mam kolorowego monitora
ani nawet głośnika

Hatsumomo san, jeżeli tak wspaniale liczysz, to współczuję twoim nauczycielom.

Gość roxannnnna4
Ignorowac takie głupie wpisy. Czyli tylko dowiedziałam sie że jestem głupia ale zadałam pytanie z jakiego powodu a nie uzyskałam odp. czy żę nadal z nim jestem, czy że za mało dbam o swoje interesy. Miałam plan, aby odkładać z pensji pieniadze i wtedy w razie rozstania będzie łatwiej, ale nie da sie odkładać bo ciągle coś wyskakuje.

daremny trud

Gość szoooooooook
Czytam, czytam i nadziwić się nie mogę. Jeśli to wszystko prawda, to ten facet powinien Cię zostawić. Obłuda, chęć zysku, materializm, wygodnictwo - masakra!!! On święty nie jest, ale Twoje podejście do życia.......

Gość sdhnmmm888
sama sie miotasz. napisałaś że masz 1 dziecko a tu nagle piszez że masz 2 jesli to prowo to ustal sobie na początku wersje

Miałam plan ale bozia nie dała umiejetności zrealizowania go

Gość roxannnnna4
Mam męża to chiałam sobie poprawić byt i materialny i emocjonalny, mieć pomoc wsparcie - to naturalne i gdyby nie jego ćpanie i zawalanie pracy to byłoby nieźle. Cos tam zainwestowałam na początku Ikredyt) a potem byłyby profity. jednak to on zawalał sprawy, przynosił w weekend do domu np. 800 zł a potem przyznawał sie że drugie 800 przećpał. Kiedys przegrał na maszynach 2000. Tym sposobem przestał płacić ZUS a teraz to nadrabia, łatwo policzyć, bieżacy ZUS 850 + zaległy kolejne 850, to sa ogromne kwoty a ja zarabiam zwykła pensję nie jestem bogata

Gość roxannnnna4
sn8888888 - nie miotam się. napisałam że mamy 3 dzieci na UTRZYMANIU On 2 na które płaci 800 zł miesiecznie a ja 1 bo drugie jest dorosłe, wyprowadziło się i nie dokładam do niego