Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koktajlowaaa

.od czego zaczęła się Wasza przygoda z Kafeterią?

Polecane posty

.u mnie to było tak, że pisałam pracę o skrzywdzonych kobietach i trafiłam tu na "kącik kobiet zgwałconych"... no i już tu zostałam. a Wy?

Gość moja przygoda z kafeterią
zaczęła się od awantury z Pijawką w 2003 roku :classic_cool:

:D Ktoś dał link na innym forum do topiku tutaj "wasze dziwne przyzwyczajenia". Ludzie pisali o różnych obrzydliwościach. Na początku tylko czytałem i dziwiłem się ilu jest tutaj idiotów. :P Teraz mnie tutaj mało co jest w stanie zaskoczyć.

Gość Koktajlowaa
Oho, wybudowali Biedronkę za moim oknem. Fajnie :classic_cool:

A ja czytałam dużo o wlosach bo miałam z nimi problemy i trafilam na topik "Po czym szybko rosną włosy?",też na początku tylko czytałam,a pisać zaczęłam później

Gość Koktajlowaa
Od kiedy odkryłam Kafeterię, przestałam mieć czas na sprzątanie swojego pokoju i kurz sięga już moich kolan.

Szukałyśmy takiej prostownicy która ułatwi mi prostowanie zwojów mózgowych by wreszcie lepiej mi szło przyswajanie zasad ortografii :)

Gość Addian
Teraz mam włosy po kolana :) Jest ok :classic_cool:

Gość odpowiem też ......
mi ktoś polecił portal o2. i żebym założyła na nim pocztę ...zaczęłam przeglądać portal i trafiłam na kafe ....i tak już zaglądam tutaj od czasu do czasu z przerwami to już będzie z 8 lat :D

Gość sdgsgg
miałam straszne kompleksy z powodu małych piersi i szukałam czegos na ten temat i natrafiłam. tyle ze przez pierwsze pół roku albo i dłużej siedziałam tylko na tamtym temacie(wchodziłam na niego tak jak znalazłam na początku - przez google) i dopiero później zauważłam SPIS TEMATÓW:P a ,i nie mam juz kompleksów od paru lat:D

Gość ze strony glownej o2.pl
weszlam na topik Co obrzydliwego robia wasi faceci. Czy jakos tak... To bylo w 2004 roku i wciaz tu jestem :O

mój początek hmmmm:) już nawet ciężko sobie przypominam, wiem..że czegoś szukałam w necie i natrafiłam na kafeterie :D i tak z wami zostałam, teraz trochę kafe się zmieniło i wiele osób nie zagląda :)

ja też tak jak Myrevin pamiętam z początków tlyko taki topic o obrzydliwościach facetów.To było z 5 lat temu chyba. Nic poza tym sobie nie przypominam.

Gość a pamiętacie
topik o jaszczembiu co porwał pódelka :-D

Zaczęłam od erotycznego:D Jarałyśmy się w koleżanką tematami tak zakładanymi. Później przypadkiem wszłam na ogólną i zafascynowałam się podszywami:D Dziś takich już nie ma, ale idioci zostali:D

5 lat, jak nie więcej. Az strach pomyśleć jak spaczoną psychikę teraz mam :D

czyli za rok robię przerwę z kafe:-P...żeby i mi się nie udzieliło:D

Gość ja szukałam info nt.
trądziku, też długo nie wiedziałam że isteniją inne tematy i działy, także od tu jestem a od pół na wszystkich tak po 10 godzin dziennie :O i mało co piszę, najczęściej czytam i patrze na tą hołotę tutaj

Gość ja szukałam info nt.
od roku coś mi ucieło jeszcze mam czas się uratować, 5 lat na kafe masakra :!

dobrze ja bym proponowała spobować już zrobić przerwę, by przetestować czy Twoja psycha to wytrzyma i czy juz nie doznała jakiejś kontuzji. ja niestety jestem na takim etapie, ze mam drgawki, wymioty i fruwam na miotle, gdy nie siedzę na kafe.

A ja szukalam czegos w google(juz nie pamietam czego) i wyskoczyl mi temat o fansowce i gwózdku kremowym:D Przeczytalam cały topic i myslalam ze pekne ze smiechu:)no I tak zostalam

Gość chcialo mi sie ruchac
Mnie chcialo sie ruchac,i tak tu znalalzem pare chetnych, do dzis rucham nowe ktore tu zlowie.