Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KrolowaKier

Postawie karty chetnyZapraszam dzis 20 osob

Polecane posty

Gość mascarponka
same złę wiesci...

kalapl Karolina 30.01.1995 czy dostane się do wymarzonego technikum? Tak, tutaj wychodzi dostanie sie do wybranej a raczej wymarzonej szkoly , przedewszystkim poprzez twoja prace nad nauka choc tu wychodzi rozdroze wybor miedzy 2 szkolami badz kierunkami. Czy to bedzie w innym miesci eod twojego zamieszkania ? poniweaz tu wychodzi oddalenie od domu /dojazdy . ****************************************************************************************** tak,myślałam nad szkołą w innym mieście, jednak ją rozpoczne może w przszłości :) Ślicznie Ci dziękuję, oby się sprawdziło :)

Olesława Witaj. Moja data urodzenia to 04.05.1989r Czy moje 2 kierunki zapewnia mi wymarzona prace? Czy ukoncze oba ? Czy moj partner, 01.06.1990, to na całe zycie ? krzysztof i Aleksandra Pozdrawiam. kierunki ukonczysz obydwoje , sa one dobrym wyborem a o wymarzona prace zawsze trzeba walczyc (tak odemnie ) ale jak najbardziej pozytywne kierunki przez ktore pozniej rozwiniesz sie zawodowo Partnera widze przy tobie przez kilka lat , choc on bardziej widzi swoj czubek nosa za przeproszeniem i czasami trudny zdaje sie byc ale do konca zycia ... na takie pytanie nie ma odp . nic nie jest wiecznie w naszym zyciu pozdrawiam.

Gość rozalinka,.,.,.
Ktrólowo kier czy mi odpowiesz ?? Czy Paweł mój partner spotyka się z inną dziewczyną za moimi plecami ?? Proszę to bardzo ważne :/

KrolowaKier Dziekuje za rozdanie kart. Czy mogłabyś uściślić czy to będzie mój mąż? Jesteśmy ze sobą 2 lata i bardzo dobrze nam się układa. Choć rzeczywiście bywa egoistą(nikt nie jest idealny :P) Czy raczej widzisz rozstanie ?

Gość ania./.
dziewczyny dajcie sznse innym, a nie zadawajcie nowych pytan :) bo ja jeszcze nie dostalam odp i czekam :) wiec spokojnie pomału :)

u mnie Justyna 26.02.89 , Lukasz 25.08.88 czy nasz zwiazek przetrwa/ Mi w ukladzie wychodzi milosc , ale ciezka praca nad tym zwiazkiem ,, tutaj wychodza nieprozumienia , klotnie , ty sobie to wszystko bardzo do siebie bierzesz rozmyslasz , tu wychodzi ze bedziecie na tym etapie , i mysl nad zakonczeniem tego zwiazku , tu rowniez ukazuje mi sie inna dziewczyna kobieta ktora bedzie ingerowala.

ja odpowiadam pokolei wg wpisow by kazdy z 20 osob otrzymal , bede dzis do 16 :15 a pozniej dopiero w poniedzialek

Gość onono
Monika 7.11.1990 Paweł 1.09.1986 Jesteś w stanie zobaczyć co się dalej potoczy?:)

zalamana dziewczyna 25 lat joanna 27.12.1985 marcin 22,02.1983 czy pisana jest nam wspolna przyszlosc? Joanno ja widze kolo niego inna kobiete niestety niestety nie ciebie :( Pamietaj ze to sa tylko karty zadna wyrocznia pozdrawiam

rozalinka,.,.,. Czy mój partner Paweł mnie zdradza, tzn czy spotyka się z jakąś dziewczyną za moimi plecami ??? Ja tutaj przedewszytskim widze rozstanie i powrot miedzy wami , czy zdradza ? zdrada mi nie wychodzi , choc on nie zawsze mowi tobie prawde, oraz to typ ktory lubi flirtowac z innymi , i byc w kontakcie jak sms itp Ale zwiazek staly trwaly niestety na przyszlosc tego nie moge napisac pozdrawiam

Gość zalamana dziewczyna 25 lat
;( to smutne;( a mozesz mi powiedziec kiedy poznam milosc mojeo zycia? joanna 27.12.1985

ania./. 25.07.1981 ja 22.10.1976 moj partner czy ten związek przetrwa?? i czy znajde prace w tym roku??? 15:28 [zgłoś do usunięcia] ania./. Kasia i Jacek nasze imiona prosze z kart Kasia - niestety nie widze by ten zwiazek byl w przyszlosci nadal , mi w kartach w ukladzie wychodzi rozstanie miedzy wami . Praca - tu karty natomiast sa pomyslne w tym roku znajdziesz prace wychodzi podpisanie dokumentu (umowa ) pozdrawiam .

Gość ijhsdfkajdjejjjj
Monika 9.04.1983 co z moja praca?

onono Monika 7.11.1990 Paweł 1.09.1986 Jesteś w stanie zobaczyć co się dalej potoczy? Tutaj wychodzi stopien kolezenski /przyjacielski niz para czy pozniej slub

Gość ania./.
KrólowaKier dziękuje :)

Gość rozalinka,.,.,.
a to rozstanie z Pawłem to będzie moja decyzja czy jego ?

20 osobom postawilam , niektorym na 2 pytania innym na jedno , mialam tu byc do 16:15 ale niestety musze przerwac pojawie sie w poniedzialek , prosze nie zamieszczac wiecej wpisow do poniedzialku :)

Gość jeszcze ja
maria 1970.05.03 czy moj maz mnie zdradzi emocjonalnie lub fizycznie czy prac o ktora sie staram bedzie dla mnie dobra

Gość DzięujęZghóry
Witam, nie wiem czy się jeszcze załapałem, moja data ur:01.10.1981 co czuje do mnie dziewczyna ur: 15.06.1986 czy są szanse na bycie razem?? co w ogóle widzisz. Dzięki z góry za Twój czas, Pozdrawiam

ja 19.12.1989 on 29.04.1983 Czy będę miała wymarzoną sylwetkę i w jakim czasie? Oraz czy on jest wierny i czy będzie mi wierny do końca

Gość kasiulka--25
Kasia 12.12.1984r Jak moje sprawy finansowe ? I kiedy poznam tą drógą półowe mego serca?Bede wdzięczna za Wypowiedzi i poświęcony czas .

Gość ale napisala ze dopiero w pn
bedzie

Gość rozalinka,.,.,.
Chciałabym sie utwierdzić we wróżbie bo napisałaś że ja z Pawłem sie rozstane a potem zejde ale mimo to nie będziemy i tak razem, czy ja mogłabym sie dowiedzieć w jakim czasie tzn za ile nastąpi to zerwanie i z czyjej inicjatywy nastąpi ? I mam jeszcze jedno pytanie czy ja spotkam w swoim zyciu mężczyznę który naprawdę mnie pokocha i ja jego ze z wzajemnością ? Jeśli tak to kiedy to będzie i kim będzie ten mężczyzna? Czekałam od piątku żeby zadać te pytania w poniedziałek i myślalam że będziesz wcześniej ale widzę że Cię nie ma więc proszę mimo to odpowiedz mi na te pytania bo już już nie będe miała dostępu do internetu az do nastepnego tygodnia. Pozdrawiam.

Gość rozalinka,.,.,.
Chciałabym sie utwierdzić we wróżbie bo napisałaś że ja z Pawłem sie rozstane a potem zejde ale mimo to nie będziemy i tak razem, czy ja mogłabym sie dowiedzieć w jakim czasie tzn za ile nastąpi to zerwanie i z czyjej inicjatywy nastąpi ? I mam jeszcze jedno pytanie czy ja spotkam w swoim zyciu mężczyznę który naprawdę mnie pokocha i ja jego ze z wzajemnością ? Jeśli tak to kiedy to będzie i kim będzie ten mężczyzna? Czekałam od piątku żeby zadać te pytania w poniedziałek i myślalam że będziesz wcześniej ale widzę że Cię nie ma więc proszę mimo to odpowiedz mi na te pytania bo już już nie będe miała dostępu do internetu az do nastepnego tygodnia. Pozdrawiam.

Gość rozalinka,.,.,.
ZMIENIŁAM ZDANIE PROSZĘ MI NIE WRÓŻYĆ, Pozdrawiam :)