Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotttiiiii

Czy dajecie surowe jajka utarte z cukrem swoim dzieciom?

Polecane posty

jadłam jako dziecko, jem teraz, młody nie lubi słodkiego więc mu nie daję, ale jak będzie chciał to mu nie odmówię, kupuję jaja z wolnego wybiegu albo biorę ze wsi od znajomych, jaj z chowu klatkowego nie zjadłabym sama w żadnej formie - taka fobia

Gość winko
Nie ma osób nie lubiących słodkiego smaku. Chyba, że to jakieś niedorozwoje, które same to sobie wmawiają.

Gość bhbb
mniam kogiel-mogiel. jadlam kiedys. juz dawno nie robilam, ale mi smaka narobiliscie :D

Zawsze jak robię coś z białek to żółtka idą na kogiel-mogiel bo mój facet uwielbia. Córka wsadzi palucha, skosztuje i tyle, nigdy nie zabraniałam

Zawsze jak robię coś z białek to żółtka idą na kogiel-mogiel bo mój facet uwielbia. Córka wsadzi palucha, skosztuje i tyle, nigdy nie zabraniałam

Gość gość
surowe jajko pomaga na ból gardła i ładniejszy głos polecam jeżeli śpiewacie to napewno pomorze na hrypkę i ból gardła barwa jest czysta z lekoscią się śpiewa sprubujcie:)pozdrawiam serdecznie:)

Gość gość
małym dzieciom raczej bym tego nie dał nie kojarzy mi się zbyt dobrze

Gość gość
jako dziecko sama często jadlam, teraz nigdy w życiu; każde jajko może byc zakażone salmonellą i kupne i swojskie i nie wystarcza sparzenie wrzątkiem, bo salmonella może bytować wewnątrz jaja. Wolę nie narażać dziecka na takie przyjemności

Gość Yyyyy

Ja raz zjadłem i zamieniłem się w trytona ...