Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 flysweet

powiekszanie ust

Polecane posty

Go艣膰 jokerrea

Ja powi臋ksza艂am swoje usta w klinice Dr Osuch Clinic w Warszawie, wykonali super robot臋, ja jestem zadowolona z efektu. A d艂ugo szuka艂am gdzie p贸j艣膰, w ko艅cu znajoma mi ich poleci艂a, kto艣 z jej rodziny mia艂 tam jaki艣 zabieg chirurgii plastycznej i chwali艂 wi臋c ich wybra艂am.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Klaudynka Milosz

Usta powi臋ksza艂am Restylane Kysse w Warszawie u pani dr iwony Radziejewskiej w Saska Clinic;) Ja mia艂am tak delikatnie powi臋kszone- 0,5 ml na ca艂e usta 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinga

Jak chodzi o powi臋kszenie ust to polecam J&J Art Derma Clinic Rzesz贸w

聽Sama tam robi艂am i bardzo adnie wysz艂y. Wygladaja naturalnie, a przy tym s膮 艂adnie zrobione.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudia

Ja robi艂am w lutym w klinice Myskin w Poznaniu i jestem bardzo zadowolona. mia艂am naprawd臋 ma艂e w膮skie usta a teraz s膮 super:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZanetaR

Mi zale偶alo na bardzo subtelnym efekcie, bo w dobie ust a'la karp 艂atwo o sztuczny wygl膮d... niestety jest niewielu lekarzy, ktorzy dbaja o estetyczny look :/ z polecenia kolezanki zapisalam sie do dr Kowalskiej-Ol臋dzkiej, przyjmuje w Wawie w Melitusie. Jestem pod duzym wrazeniem doswiadczenia pani doktor i duzej precyzji przy wykonywaniu zabiegu. Podobalo mi sie, ze wysluchala moich oczekiwan od zabiegu, ale rowniez wyrazila swoja opinie nt. ilosc preparatu, ktory powinnam miec wstrzykniety w usta. Ostatecznie ciesze sie, ze jej posluchalam, bo usta sa delikatnie powiekszone, i jak widac, to mi wystarczylo, zeby dobre wygladac :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Olka
Dnia 22.04.2019 o 10:04, Go艣膰 Klaudynka Milosz napisa艂:

Usta powi臋ksza艂am Restylane Kysse w Warszawie u pani dr iwony Radziejewskiej w Saska Clinic;) Ja mia艂am tak delikatnie powi臋kszone- 0,5 ml na ca艂e usta 馃槈

U mnie 1 ml do podzialu na dwie wargi , te偶 Restylane - efekt super 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc

Powi臋kszanie ust tylko w sprawdzonej Klinice medycyny estetycznej i co wa偶ne u lekarza! Polecam Medest Silesia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 walijskabeata

Jestem zadowolona z efektu po zabiegu w Knack Clinic. Klinik臋 poleci艂a mi dobra znajoma i na miejscu si臋 nie zawiod艂am, usta mam pe艂niejsze i bardziej kszta艂tne.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alizka

bardzo delikatnie i naturalnie powieksza usta pani doktor Noszczyk z Melitusa. by艂am u niej na tym zabiegu i jestem bardzo zadowolona. ona przede wszystkim nie robi zabieg贸w "jak leci" tylko na przyklad mi powiedziala, ze nie wstrzyknie mi tyle preparatu ile bym chciala, bo jej zdaniem to za duzo. uznalam, ze jako lekarz zna sie lepiej i zgodzilam sie na ilosc przez nia zaproponowana. i szczerze, to w zupelnosci wystarczylo, usta sa pelniejsze, ale tez zachowaly taki swoj naturalny charakter, a o to w koncu chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Sabina Sojka

Usta powi臋kszone w klinice Bona Dea w Krakowie, kwasem hialuronowym Restylane 馃槈聽Efekt mega naturalny, utrzymuje sie od wrze艣nia 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wufka

ja powi臋ksza艂am sobie usta za pomoc膮 kwasu hialuronowego, usta robi艂am sobie w salonie magic visage w warszawie na moktoowskiej 52, najbardziej jestem zadowolona z tego 偶e uda艂 si臋 utrzyma膰 naturalny efekt, usta nie s膮 przerysowane, jest r贸偶nica ale nie rzucam sie w oczy tak jak niekt贸re Panie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Weronika

Mia艂am bardzo ma艂e usta i dlatego zdecydowa艂am si臋 na ich powi臋kszenie. Robi艂am za pomoca kwasu hialuronowego w Magnopere w Krakowie https://magnopere.pl/聽聽 聽i polecam. Bardzo 艂adnie tam robi膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinga

Jak chodzi o zabieg powi臋kszania ust za聽pomoca kwasu hialuronowego to polecam. Ja zrobilam sobie 3 tyg temu u dr Aldon臋 Stachur臋聽 i wygl膮daja teraz super. S膮 pe艂niejsze, bardzo 艂adnie wymodelowane i wygl膮daja naturalnie

Udost臋pnij ten post

By艂am na 艣wietnym szkoleniu z wolumetrii w Anti-Age Academy. Robi膮 tak偶e tzw. Russian Lips, szczerze polecam szkoli膰 si臋 w Poznaniu, bardzo dobre kursy!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marzena

Polecam pojecha膰 na szkolenie do Poznania, Anti-Age Academy robi bardzo dobre szkolenia:) Od teraz robi臋 Russian lips w moim gabinecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kama

hmm w Wawie to nie wiem, ja w krk powiekszalam u Patrycji Deviron w Miu. Pelen profesjonalizm i usta slicznie wygladaja 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Izunia

Te偶 mam powi臋kszone usta dzi臋ki mojej przyjaci贸艂ce kt贸ra poleci艂a mi super miejsce w Gda艅sku ko艂o uniwersytetu medycznego. Efekt powalaj膮cy, nawet mojemu m臋偶owi si臋 podobaj膮 馃槃

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mina

Ja zdecydowanie nie 偶a艂uj臋 powi臋kszenia ust w艂asnym t艂uszczem. Zabieg wykona艂 dr Bolig艂owa, dlatego wszystko odby艂o si臋 jak powinno. Mam pe艂niejsze i co wa偶ne naturalnie wygl膮daj膮ce usta, a zabieg b臋d臋 powtarza艂a regularnie - jestem zachwycona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ella33

Ja bardzo polecam powi臋kszanie kwasem hialuronowym restylane kysse. 艢wietny efekt,聽 bardzo naturalny. zero grudek. I przede wszystkim d艂ugo si臋 trzyma聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bozenka

RESTYLANE KYSSE - moj ukochany wype艂niacz 鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mohito89

Jakbym si臋 mia艂a zdecydowac na powi臋kszanie ust to metoda Lip Lift, dr Osuch powi臋ksza n膮 usta u siebie w Warszawskiej klinice , kuzynka tak miala powi臋kszane usta. Efekt naturalny no i na lata 聽https://drosuch.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nimerka

ja kilka tygodni temu zdecydowa艂am si臋 na powi臋kszenie ust w salonie Magic Visage na Mokotowskiej 52, opuchlizna ju偶 zesz艂a i teraz wszystko wygl膮da super pi臋knie, usteczka wygl膮daj膮 bardzo naturalnie, dlatego uwa偶am, 偶e warto zainwestowa膰 w ten zabieg 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
Dnia 30.06.2019 o 20:15, Go艣膰 mohito89 napisa艂:

Jakbym si臋 mia艂a zdecydowac na powi臋kszanie ust to metoda Lip Lift, dr Osuch powi臋ksza n膮 usta u siebie w Warszawskiej klinice , kuzynka tak miala powi臋kszane usta. Efekt naturalny no i na lata 聽https://drosuch.pl/

Mohito daj link do umowy i zgody na operacje lip lift u dr ,kt贸rego reklamujesz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 atena

Ja polecam w Krakowie klinik臋 Sekrety Pi臋kna - rewelacyjnie robi膮 usta. Nawet jak masz troch臋 do przejechania, to warto, bo w ko艅cu twarz to Twoja wizyt贸wka聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marika

Ja polecam skontaktowa膰 si臋 z gabinetem medycyny estetycznej w聽ESTETICA w Lublinie. W tym gabinecie mo偶emy zrobi膰 sobie piekne i naturalne usta a nie napompowane pontony.聽 Ja mam do艣膰 du偶e usta ale wygl膮daj膮 bardzo naturalnie i nic nie zmienia swojego po艂o偶enia.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nina

Ja korzysta艂am w tej materii z pomocy dr Bolig艂owy w Krakowie i jestem bardzo zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 warkanoemi

Ja po kwasie mia艂am dobry efekt, ale na kr贸tko dlatego zdecydowa艂am si臋 na wype艂nienie w艂asn膮 tkank膮 偶eby ju偶 zachowa膰 docelow膮 wielko艣膰 i kszta艂t ust. Konsultacje, wizualizacje i zabieg robi艂am w klinice doktora 艁膮tkowskiego w Polanicy tam gdzie ju偶 kilka kole偶anek si臋 robi艂o i poleca艂y.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gra偶yna

Od dziecka nie przepada艂am za swoimi w膮skimi ustami, dlatego gdy w ko艅cu mog艂am co艣 z tym zrobi膰 uda艂am si臋 do dr Bolig艂owy na zabieg powi臋kszenia ust. Teraz wygl膮daj膮 艣wietnie i naturalnie jednocze艣nie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka

ust zawsze by艂y moim kompleksem,聽 teraz ju偶 nie s膮, wype艂niacz restylane spisa艂 si臋 wzorcowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zezetka

ja te偶 zawsze mia艂am kiepskie usta, g贸rna warga by艂a prawie niewidoczna w ko艅cu zdecydowa艂am, 偶e powi臋ksze sobie usta, zdecydowa艂am si臋 na powi臋kszanie w salonie Magic Visage efekt wyszed艂 super, usta mam wype艂nione, a u偶y艂am tylko 1ml kwasu hialuronowego a zmiana jest ogromna.聽

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋