Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flysweet

powiekszanie ust

Polecane posty

Gość Sylwia F
Mogę dołączyć swoje pochlebne opinie na temat zabiegu kwasem hialuronowym wykonanego przez profesjonalistkę panią dr . Cieślińską w Prodermie. Powiększałam usta w zeszłym miesiącu i jestem zachwycona efektem. Pani doktor zanim przystąpiła do zabiegu dokładnie przeprowadziła ocenę ust, wypytała o moje oczekiwania.

Gość karina92
Jeśli chodzi o powiększanie ust to dobrą alternatywą jest znalezienie odpowiedniej kliniki i lekarza. 2 miesiące temu powiększałam usta w klinice melitus w Warszawie u dr Marii Noszczyk i ja i mój chłopak jesteśmy zadowoelni. Pani doktor Maria mnie wypytała dokładnie jakiego efektu oczekuje, była bardzo przyjemna, a strach i stres przed zabiegiem stał się mniejszy. Ty chcesz naturalny efekt więc bez problemu możesz się do niej udawać, na spokojnie wytłumaczyć czego oczekujesz, a sama przekonasz się, że warto.

Gość kanmelka
Niewielkie zmarszczki w okolicach ust i chciałabym je delikatnie wypełnić? Czy taki zabieg jest możliwy w Magicznej Klinice w Krakowie? Czy ceny są przystępne?

Gość gość
Ja mam piękne usta dzięki panu doktorowi Łukaszowi Ordynowskiemu z gabinetu kosmetologii Dermedika w Krakowie :)

Gość kanmelka
Interesują mnie raczej informacje o Magicznej Klinice w Krakowie. Czy robią takie zabiegi kwasem hialuronowym, czy może jakąś inna metodą? Proszę o pomoc ?

Gość Dalia8
Powiększenie i modelowanie moich ust powierzyłam pani dermatolog Magdalenie Dembińskiej z Kliniki Medycyny Estetycznej . Ta pani doktor to rewelacyjna specjalistka z duzym doświadczeniem, więc nie było mowy o błędach i niedoskonałościach. Zanim przeszła do zabiegu bardzo rzeczowo dokonała oceny ust, przeprowadziła wywiad na temat zdrowia, przeciwwskazań i zapytała o moje oczekiwania. Pani Magda uświadomiła mnie, że po pewnym czasie kwas hialuronowy zwyczajnie się wchłania, więc należy powtarzać zabieg ale dawka preparatu zmniejsza się. Zabieg został wykonany profesjonalnie bo nie miałam żadnych skutków ubocznych, o których rozpisują się inne bywalczynie salonów kosmetycznych. Po prostu fachowe wykonanie, które naturalnie powiększyły i wymodelowały usta. Polecam

Gość sialka
Witam, ja robiłam usta 20 lipca, 1 ml Restylane. Dzisiaj jest 25 sierpień i usta wyglądają jak przed zabiegiem. Masakra :(

Gość gośćAsia 11
Sialka Kwas układa się ok 3tygodnie i więcej.Jeśli to było pierwszy raz to normalny objaw że nie widzisz efektów Skóra musi się nasycić i dopiero może za 3cim razem będzie oczekiwany efekt.Jesli jednak jest to Twoje kolejne podejście to widocznie za mała ilość kwasu.wszysyktko się liczy.Jezeli usta są większe to i więcej kwasu potrzeba. Sądzę że nie opalalas twarzy w tym okresie ani nie byłaś w solarium czy w saunie.bo to by oznaczało że kwas się wchłonął pod wplywem. gorąca. Jeśli byłaś w gabinecie lekarskim to wątpię że lekarka podała Ci kwas nieusieciowany. Ten się wchłania wlaśnie w tak krótkim czasie.

Gość gość
Uważam, że korekcja ust nie jest niczym złym, a wręcz przeciwnie, potrafi nadać kobiecie prawdziwego seksapilu. ja osobiście korzystam z tego zabiegu i jestem bardzo zadowolona. usta są pełne i wyglądają bardzo seksi a robię je tu http://prestigeclinic.pl/

Gość ptysiakaa
kanmelka - powiekszałam usta w Magicznej Klinice, wybralam kwas hialuronowy stylage m, za 1 ml płaciłam niecałe 500 zł. Zabiegi przeprowadzają lekarze, wszystko jest wytłumaczone bardzo dokładnie i ja już do zabiegu podchodziłam na spokojnie, wiedziałam że oddaje się w ręce profesjonalistów. Na pewno też doradzą Ci ile podać kwasu w zależnośc jaki efekt chcesz uzyskać.

Gość gość
Robiłam i jestem bardzo zadowolona http://www.drnawrocki.com.pl/ świetnie wyglądają są pełne i seksowne. Wcześniej miałam zaledwie dwie kreski, a teraz jest zupełnie inaczej. Kolejna kwestia to to, że robiłam także korekcję nosa. Świetna opieka dobre ceny

Gość karmelkaaaaa
ptysiakaa, mam pytanie, czy został jakiś ślad po zastrzyku i czy zabieg był bolesny? Jak często potem trzeba taki zabieg powtarzać żeby utrzymać efekt?

Gość leoska90
karmelkaaaaa, do zniesienia, chociaż ja za igłami nie przepadam, przeżyłam ;) Śladu nie miałam już następnego dnia. Efekt póki co super, to jakiś miesiąc po zabiegu w Magicznej Klinice, jestem bardzo zadowolona.

Gość ptysiakaa
karmelkaaaaa - ślad niewielki na pewno na poczatku jest i usta są trochę opuchnięte ale to potem schodzi i jest super :) zabiegi powtarza się co około pól roku, może rzadziej zależy jak Ci się wchłania kwas

Gość gość
Mogę polecić bardzo dobrą klinikę jeżeli chcesz powiększyć usta Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów, mają świetnych specjalistów, wykonują kwasem hialurynowym, zabieg nie boli, trwa krótko a efekt jest naprawdę super, usta naturalne.

Gość gość
Bardzo dobrze wykonują zabieg modelowania ust w Akademi o której wspomina koleżanka , jak najbardziej polecam bo sama często korzystam z ich usług i jestem bardzo zadowolona.

Gość gość
Ja słyszałam o jodze twarzy, ale to pewnie to nie to samo. Niestety usta się od tego nie powiększają, ale na pewno staja się bardziej jędrne i sprężyste. Zapewne za sprawą medycyny estetycznej możemy poczuć się młodsze i piękniejsze, a to gwarantuje nam dobre samopoczucie, równowagę psychiczną i lepszą akceptację społeczną dlatego polecam sprawdzone gabinety, czasami fakt trzeba nieco naturze pomóc. Ja robiłam sobie kwas hialuronowy u dr. Majcherczyk i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona a jodze twarzy właśnie powiedziała mi pani doktor z Dream-Med :)

Gość karmelkaaaaaa
ptysiakaa- Czy przed zabiegiem są jakieś konsultacje? Jeśli są to czy trzeba się na nie umawiać wcześniej? Chciałabym usunąć zmarszczki z czoła przy użyciu kwasu? Czy byłoby to możliwe w czasie jednego zabiegu?

Gość karmelkaaa
leoska90- Czy zabieg miałaś robiony w znieczuleniu czy narkoza? Po jakim czasie wyszłaś do domu?

Gość angielka3
Ja robiłam sobie zabieg w akademii medycyny estetycznej na ursynowie w Warszawie, jestem bardzo pozytywnie zaskoczona podejściem lekarzy, czlowiek się nie czuje jak na taśmie produkcyjnej tylko miałam czas na rozmowę, dopytanie, wzystko na spokojnie, bez pośpiechu i w końc u mam wymarzone usta

Gość ptysiakaa
Przed zabiegiem są konsultacje, jest czas by sie wszystkiego dowiedzieć. Nie wie jak to wygląda czy można pogodzić kilka zabiegów ale pewnie tak, ja robiłam tylko 1 na raz wic tutaj nie pomogę. Co do znieczulenia, to jest miejscow, po zabiegu można iść do domu :)

Ja miałam powiększane usta w Dermapoint Gliwice u Pani Mierzwińskiej , super wykonuje ten zabieg, usta są powiększone , a wyglądają bardzo naturalnie , z efektu jestem bardzo zadowolona .

Gość gość
Ważne, aby usta nie były przesadzone bo inaczej to wygląda sztucznie - ja od lat chodzę na zabiego do dr Ewy Rybikciej z kliniki estetica nova i usta są super natruralne - bez przesady, tak po prostu podkreślone, ze wygląda to estetycznie

Gość gość
Ważne, aby usta nie były przesadzone bo inaczej to wygląda sztucznie - ja od lat chodzę na zabiego do dr Ewy Rybikciej z kliniki estetica nova i usta są super natruralne - bez przesady, tak po prostu podkreślone, ze wygląda to estetycznie

Gość karmelkaaaaaaa
ptysiakaa: A jakiego lekarza z Kliniki Magicznej ?

Gość ksymena789
Polecam Dr Osuch Clinik, u niego usta powiększałam implantem. Klinika renomowana, super wyposażona, mają bardzo dobre opinie no to się zdecydowałam jechać do Warszawy. Juz jestem po- jeszcze troszkę mam bliznę nad wargą ale znika, a usta super. Bardzo naturalnie się prezentuja no i w końcu moja twarz wygląda normalnie, a miałam takie wąskie usta. https://drosuch.pl/twarz/powiekszenie-ust-lip-lift/

Gość lpla
karmelkaaaaaaa, ja byłam u dr Roberta i bardzo polecam, ale w sumie wszyscy mają duże doświadczenie i dobre opinie, jak widziałam kiedyś ;)

Gość karmelkaaaaaa
ipla: a ty jaki zabieg robiłaś w Magicznej Klinice? Piszesz ze u dr Roberta najlepiej zrobić zabieg? Na kilku forach tez go dziewczyny polecały i mówiły ze pełen profesjonalizm.